بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اون نامحدود هایی اینجوریه که سرعت رو بالاتر از سرعت اسمی میبندند...مثلا شما 1 مگ نامحدود شاتل میگیرید ولی با 200 یا 300 دانلود میکنید..این شرکت ها این قانون مسخره رو دارند...ولی شرکت هایی که دقیقا رو همون سرعت 1 میبندند و 100 تا 120 دانلود میکنید دیگه هر چقدر دانلود کنید چیزی تغییر نمیکنه...

من از مخابرات اهواز اینترنت 1 مگ دارم سرعتم 70_80 و بهم گفته اگه مجموع آپلود و دانلودم بیشتر از 30 گیگ بشه حسابت رو میبندیم ! بنظرتون چیکار کنم؟؟

من از مخابرات اهواز اینترنت 1 مگ دارم سرعتم 70_80 و بهم گفته اگه مجموع آپلود و دانلودم بیشتر از 30 گیگ بشه حسابت رو میبندیم ! بنظرتون چیکار کنم؟؟
این شرکت ها دیگه واقعا نوبرشن...هم سرعت کم میدن هم محدودیت ...چی بگم والا!!
زیادن شرکت هایی که نامحدود واقعی میدند..یکم جستوجو کنید پیدا میشه...

کسی تو بازی سنتر نیست که از مبین نت استفاده کنه؟!اگه میشه یکم در مورد سرویسهای نا محدودش بگین.آیا پینگش برای بازی آنلاین خوبه یا نه

اصلا این اشتباه رو نکنیا ! من 512 نامحدودش رو یک ماه گرفتم
سرعت دانلود ماکسیمم بترکونه 10KB/S !!!
پینگش هم با 4.2.2.4 حدود 700 800 بود

سلام دوستان
خیلی لطف می کنید اگه به من یه ISP برای فاز ۲ شهر جدید پردیس معرفی کنید که اینجارو پشتیبانی کنه و سرعت قابل قبولی هم داشته باشه و من که می خوام سرویس نا محدود بگیرم یک نا محدود واقعی رو ارایه بده...
به مخابرات زنگ زدیم گفتن پرتشون پره و ممکنه تا چند ماه دیگه هم خالی نشه.. وایمکس ایرانسل هم که آنتن نمیداد و الان موندیم چی کار کنیم آخر..
با تشکر !

دوستان اینترنت وایمکس میخوام بگیرم کدومش بهتره؟شرایطی دارم که فقط میتونم وایمکس بگیرم(و نه از خط تلفن).آنلاین هم بازی نمیکنم.برام سرعت باز شدن صفحات و دانلود مهمه نامحدود هم نمیخوام.اینطور که من فهمیدم هیچ کدومشون شبانه رایگان نداره(البته ایرانسل طرح پاییزش 1 تا 7ش رایگانه ولی فقط پاییز)
لطفا راهنماییم کنید

سلام !
من الان یه مشکلی دارم, اونم اینه که من برداشتم اینترنت مبین نتی که داشتم رو فروختم (مودم رو ! ) بعد رفتم یه اینترنت از شرکت پاسارگاد گرفتم (Pasargadnet.com)
این کار رو به خاطر پینگ بد مبین نت و پینگ عالیه پاسارگاد کردم..
همه چیه ISP خوبه ! عالیه ! ولی به سرورهای GTA V وصل نمیشه به هیچ وجه !
با اپراتورهای اونجام صحبت کردم ولی نتونستن درستش کنن ! با پیگیریهایی که کردم تونستم NOC شرکت رو گیر بیارم و باهاش حرف بزنم, بعد از 2 ساعت که با Team Viewer به کامپیترم وصل شد نتونست هیچ کاری بکنه :(
با ساپورت راکستار هم صحبت کردم این ایمیل رو بهم زد :

Brad_P, Oct 16 08:43 pm (EDT):Amojtahedi93,
Thank you for contacting R* support.
The problem you describe may be related to your connection settings conflicting with other players. You can test your connection through the following option in the XMB:
Settings > Network Settings > Internet Connection Test
This will inform you of your NAT type:

Type 1; The most open of NAT types: connected directly to the internet without router.
Type 2; Similar connectivity as Type 1, except connected to the internet via a router.
Type 3; The least open of the NAT types.s

If you have a less open NAT type, the problem you describe is most likely caused by a conflict with another player using an incompatible NAT type. Consult your network hardware manual to set up a more open NAT type for your PS3 and you should no longer see this problem. If you have a firewall or network hardware, such as a router, you might need to make a configuration change in order to obtain an open NAT. This configuration change is sometimes called “opening ports” or "port forwarding."
All games published by SCEA (first-party) and the PlayStation Network may use the following ports for communication with SCEA (first-party) game servers:
TCP Ports: 80, 443, 465, 983, 5223, and 10070 - 10080
UDP Ports: 3478, 3479, 3658, and 10070

Some players have found the following website useful for configuring ports with a static IP to attain a more open NAT type with many different router models:http://www.portforward.com
Also try:
1. Make sure your router's firmware is upgraded the latest version (very important).
2. Unplug your router for 10 minutes and plug it back in. Some older routers degrade in performance over time until it is rebooted, similar to a PC.
3. Disable any firewall or other network ******ing for the game.
4. Enable or disable uPnP (universal plug and play) on your router or the console settings.
5. If you don't care about security, enable DMZ (de-militarized zone) on your router for your console’s address. This turns off all of your router's firewall features for that specific console.
6. Contact your ISP and ask them what your DNS settings should be. Check the Primary and Secondary DNS settings on your console. For more information, see:PS3™ | Internet Connection Settings (advanced settings), Cannot Connect to Xbox Live | Xbox Internet Connection Issues - Xbox.com
7. If you have a combination modem/router unit or ADSL, try setting the unit to "Bridge Mode" to bypass the router part of the hardware. If this fixes the issue, then you may be able to connect a second router betwen the combination unit and the console to dial the PPPoE connection.
8. If you use an ADSL connection, see if dialing a PPPoEconnection from the console improves the NAT Type. Contact your hardware manufacturer manual or ISP for detailed instructions.

Regards,
Brad P.

این پورتها رو به ISP دادم که پورت 10080 بسته بود اونم باز کرد ولی بازم وصل نشششششششششد !
حتی اون NOC لطف کرد یه مودم دیگه برداشت آورد دم خونموم گفت با این تست کن ! ولی بازم نشد
توی این ایمیلی که گذاشتم نوشته Port Forwarding انجام بده اونم انجام دادم بازم نشد ! حتی با Bridge mode وصل شدم ! نشد بازم

الان راه حلی هست که من به ISP بگم و اون درست کنه ؟
دقیقا باید چیکار کنم...؟؟؟

ISP کع هم پینگش خوب باشه هم دانلودش چی خوبه ؟ (مطمئنا میخوام یه چیز باشه که به سرورهای R* وصل بشه !) = تهران منطقه 1 2249

مرسی

^^
یک چیز پی ان کریو بگیر شیر اش کن رو کنسول . البته نمیدونم کریو چقدر رو پینگ تاثیر میزاره و میاره بالا

خب من الان کریو دارم ولی لپتاپ ندارم و مودم اینترنال وا فای واسه PC دارم, چجوری شیرش کنم ؟ (اگه میتونی توی پی ام بگو ! مرسی)

دوستان یه سوال دارم !! :d
الان من 1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! سرعت دانلودم با سرورای ایرنی از جمله سافتگذر و تاپ2 دانلود رو 130 قفله !!
اما سرورای خارجی چرا از 50 تا بیشتر نمیره مثل مدیافایر و یا سایتای دیگه ؟! ISP های دیگه هم همینطوری هستن؟

دوستان یه سوال دارم !! :d
الان من 1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! سرعت دانلودم با سرورای ایرنی از جمله سافتگذر و تاپ2 دانلود رو 130 قفله !!
اما سرورای خارجی چرا از 50 تا بیشتر نمیره مثل مدیافایر و یا سایتای دیگه ؟! ISP های دیگه هم همینطوری هستن؟

منم همین تعرفه رو دارم. سرعتم با سرورهای خارجی کمتره ولی زیر 100 نمیاد! (منطقه 4)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or