بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه اتفاق خیلی عجیب غریبی هست. 1-2 روزه که وقتی تو سرویس مخابرات میرم هیچ حجمی رو برام حساب نمیکنه و سرعت دانلودش هم که باید حداکثر 1024 کیلو بیت بر ثانیه باشه یه چیزی حدود 7 مگابیت بر ثانیه (!) شده. به صورتی که حتی واسه باز کردن سنگین ترین سایت ها مثل باز کردن درایو تو سیستم عامل هست. این سراسری هست و برای همه اینجوری شده؟ الان دانلودم رایگان حساب میکنه یا بعدا یه دفعه همه رو حساب میکنه؟ حتی پشتیبانی هم وقتی گفتم ترافیک مصرف شده رایگان هست یا نه؟ فقط گفت: "حالا بزارید قطعی ها حل شه!"

سرویس 4مگ اسیاتک چجوریه ؟؟
من الان صبانت دارم میخوام عوض کنم . باید چیکار کنم ؟
الان 128 دارم . 20گیگ ماهی 47 تومن . سرعت هم 130 ایناست اصلا راضی نیستم . شبانه هم ماکس 1 گیگ دانلود میشه .
میخوام 10 گیگ بگیرم . خود صبانت 1مگ اشو میده 36 و 128 رو میده 30 ..... فک نکنم فرقی بین 128 و 1مگ اشون باشه . :|
سرویس اسیاتک :
6550207217.jpg

آخرین ویرایش:
پارس انلاین شیراز خوبه فامیلم بگیره ؟ الان شاتل داره ! ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه .

سلام دوست من.
من از اوایلی که ADSL گرفتم ISP همش پارس آ-ن-لا-ین بوده. ( متاسفانه قوانین رو هنوز وقت نکردم بخونم نمیدونم نوشتن اسم شرکت ها جز قوانین هست یا نه واسه همین جدا جدا نوشتم)
تا الان که سه ساله میگذره اصلا عوضش نکردم.
من همیشه 128 گرفتم و سرعت اوایل رو 130 تا 170 در روز بود. اما یه مدتیه که حدود چند ماهه که سرعتم رو 600 تا 900 و بعضا یک مگابایت بر ثانیه هم میره (طبق برنامه IDM).
منتهی شب ها اصلا خوب نیست و بعضا زیر 30 هست.حتی به ده هم میرسه.
تو این سه سال یک بار تو عید دو سال پیش بود فک کنم سیزده روز عید رو رایگان کرد من هم خونه بودم و مسافرت نرفتم ولی اکثر مشترکین مسافرت رفته بودن و خلوت بود سرعت عالی بود سیزده روز رایگان از اینترنت شب و روز دانلود کردم. گیگ های اضافه هم به مناسبت های مختلف میده اما نه زیاد معمولا یک گیگ.
پشتیبانیشو هم خوبه
ولی هیپوقت نا محدود نگیر که اصلا خوب نیست من یه دفه گرفتم پشیمون شدم اابته نامحدود اکثر شرکتا خوب نیست کم پیش میاد که خوب باشه.
امیدوارم راهنماییت کرده باشم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

سلام
من تهرانم و بیشتر از 5 ساله که از شهراد سرویس میگیرم
کیفیتش انصافا خوبه ولی خداییش قیمتش بالاست
من معمولا سرعت 2 مگ ماهی 10 گیگ رو میگیرم که حدود 50 هزار تومن میشه ماهی....
ولی کیفیتش انصافا بالاست....
در طول روز با سرعت متوسط 600 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنه و شب ها که رایگان میشه سرعتش به 200 میرسه که بازم خوبه فکر کنم....
مثلا من بطور میانگین هر شب حدود 4 گیگ رایگان دانلود میکنم.

سلام همشهری

طرح طلایی, مخابرات, مشهد
قیمت‌ها هم تو سایت هستن میتونی بری ببینی

من محدوده استقلالم واسه شما قعطی نداره؟سرعتش چی کم و زیاد میشه یا نه؟پپینگ چطوره؟
/////////////
راستی دوستان کسی پیشگامان داره ؟نامحدوداش چطوریه؟سرعتو بعد از یه مدت کم میکنه؟پینگش چطوره؟

یه اتفاق خیلی عجیب غریبی هست. 1-2 روزه که وقتی تو سرویس مخابرات میرم هیچ حجمی رو برام حساب نمیکنه و سرعت دانلودش هم که باید حداکثر 1024 کیلو بیت بر ثانیه باشه یه چیزی حدود 7 مگابیت بر ثانیه (!) شده. به صورتی که حتی واسه باز کردن سنگین ترین سایت ها مثل باز کردن درایو تو سیستم عامل هست. این سراسری هست و برای همه اینجوری شده؟ الان دانلودم رایگان حساب میکنه یا بعدا یه دفعه همه رو حساب میکنه؟ حتی پشتیبانی هم وقتی گفتم ترافیک مصرف شده رایگان هست یا نه؟ فقط گفت: "حالا بزارید قطعی ها حل شه!"
دوست عزیز برو حالشو ببر:D
یه بار زمانیکه شاتل داشتم همینجوری شد.هرچی تو روز دانلود میکردم حساب نمیکرد، حیفش یکم دیر فهمیدن نتونستم زیاد دانلود کنم.با سرعت 128 چهار پنج گیگ دانلود کردم.
دوستم هم اواخر اسفند یکساله مخابرت گرفت،سه ماه بعدش پشیمون شد رفت بقیه پولشو پس گرفت،بعد بهش گفتن قعطش میکنیم،تا همین الآن هنوز که هنوزه قطع نشده داره مجانی استفاده میکنه

من محدوده استقلالم واسه شما قعطی نداره؟سرعتش چی کم و زیاد میشه یا نه؟پپینگ چطوره؟
/////////////
راستی دوستان کسی پیشگامان داره ؟نامحدوداش چطوریه؟سرعتو بعد از یه مدت کم میکنه؟پینگش چطوره؟
من انقلابم! فلسطین میشینم
نه قطعی نداره! پینگ هم عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or