بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات مشهد باز پکید !!! اینترنتو نشون میداد -5 گیگ حجم ! :)) حالا هم کلا هم تلفنشون رو قطع کردن هم قسمتی که حجمو نشون میده حذف کردن !
ولی جالبه من دارم با نت یکی دیگه وصل میشم الان هیچ مشکلی نداره (به جز این که سرعتش پایینه :d) یک تعدادی اینجوری شدن فقط !

این ادعاهایی که سیستک می کنه در مورد پینگ واقعا درسته ؟ کسی ازشون سرویس گرفته ؟

سرویس کاهش پینگ تایم | سرویس ویژه بازی آنلاین
بله من خودم 2 ماهه دارم استفاده می کنم از سرویس 2 گیگش و کاملا راضی هستم.سرویس خودم شاتل هست و پینگم اکثرا زیر 250 نمیاد ولی با سیستک پینگم با خارج زیر 100 هم میاد ! .
اینم کیفیت سرویسش:
سرور باکو:

88060233.png

سرور فرانکفورت آلمان:

88060326.png

سرور های بتلفیلد 3:

24555747737799944402.jpg

برای کسایی که دسترسی به اینترنت با پینگ خوب ندارن بهترین گزینه خرید این سرویس هست خصوصا سرویس 2 گیگ در ماه 11 هزار تومانیش که قابلیت شارژ مجدد داره و کسایی که بازی های FPS انجام میدن واقعا بدردشون میخوره چون نه لگ داره و نه پینگت اینقدر بالاست که اعصابت خورد بشه و راحت میشه با پینگ حدود 90-140 بازی کرد قیمت و ترافیکش هم برای انحصارا گیم زدن مناسب هست.

کسی اینجا داتک داره؟ 1 هفتس عصر ها سرعت میشه در حد دایل اپ به پشتیبانی هم زنگ زدم برگشته به من پینگ گرفتن یاد میده کسی مشکل اینجوری نداره؟

آسیا تک داره سرویس 2 مگ 10 گیگ میده ماهی 43, پینگش خوبه؟ سرعت دانلود چنده ؟
(جی تی ای V توی PS3 وصل میشه؟ چون ISP من وصل نمیشه = پاسارگاد)

آخرین ویرایش:
آسیا تک داره سرویس 2 مگ 10 گیگ میده ماهی 43, پینگش خوبه؟ سرعت دانلود چنده ؟
(جی تی ای V توی PS3 وصل میشه؟ چون ISP من وصل نمیشه = پاسارگاد)

نه همون سرویس رو داشتم ، تخلیش کردم پینگش افتضاح بود !
سرعت دانلود شبانه ش 110 اینطوراست !
سرعت روزانه اش هم 400-450 هست !

این مسخره بازی کم کردن سرعت سرویس های نامحدود بعد از دانلود زیاد برای همه کمپانی هاست یا فقط برای شاتل ؟
یک ماهه سرعتم زیر دایال اپه . یه موزیک 6 مگی نمیتونم بگیرم .
هر روز زنگ میزنم پشتیبانی امروز دیگه اعصابم بد جوری خورد بود میگم چه مسخره بازیه اخه اسمش سرویس نامحدوده بعد دانلود کنی کم میشه؟ میگم که چه جوریه که این نرم افزارتون یه روزه تشخیص میده کی زیاد دانلود میکنه سرعتشو کم میکنه ولی من یه ماهه هیچی دانلود نکردم نمیفهمه و سرعتم و درست نمیکنه ؟!!!
فقط جواب میدن : باید صبر کنید این پروسه شاید یک ماه طول بکشه.

این مسخره بازی کم کردن سرعت سرویس های نامحدود بعد از دانلود زیاد برای همه کمپانی هاست یا فقط برای شاتل ؟
یک ماهه سرعتم زیر دایال اپه . یه موزیک 6 مگی نمیتونم بگیرم .
هر روز زنگ میزنم پشتیبانی امروز دیگه اعصابم بد جوری خورد بود میگم چه مسخره بازیه اخه اسمش سرویس نامحدوده بعد دانلود کنی کم میشه؟ میگم که چه جوریه که این نرم افزارتون یه روزه تشخیص میده کی زیاد دانلود میکنه سرعتشو کم میکنه ولی من یه ماهه هیچی دانلود نکردم نمیفهمه و سرعتم و درست نمیکنه ؟!!!
فقط جواب میدن : باید صبر کنید این پروسه شاید یک ماه طول بکشه.
اون نامحدود هایی اینجوریه که سرعت رو بالاتر از سرعت اسمی میبندند...مثلا شما 1 مگ نامحدود شاتل میگیرید ولی با 200 یا 300 دانلود میکنید..این شرکت ها این قانون مسخره رو دارند...ولی شرکت هایی که دقیقا رو همون سرعت 1 میبندند و 100 تا 120 دانلود میکنید دیگه هر چقدر دانلود کنید چیزی تغییر نمیکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or