Mohammad Ghost
کاربر سایت
دانلود شبانه مهمه عزیز وگر نه سرعت 100 مگابیت هم باشه با محدودیت چه فایده ای داره !بچه ها میخوان ریا نشه سرعتاشونو رو نمیکنن وگرنه دست بالای دست بسیار است
سرویس 1 مگ من
View attachment 48814
دانلود شبانه مهمه عزیز وگر نه سرعت 100 مگابیت هم باشه با محدودیت چه فایده ای داره !بچه ها میخوان ریا نشه سرعتاشونو رو نمیکنن وگرنه دست بالای دست بسیار است
سرویس 1 مگ من
View attachment 48814
در تهران اتصال اینترنت من دقیقاً برعکس چیزی است که گفتی!!!
اگه فقط بحث شبانه است .چند فایل 700 رو پر میکنه برای من و تا صبح بالای 10 گیگ میگیرم...اسنادش موجود نیست چون اسکرین نگرفتم:dدانلود شبانه مهمه عزیز وگر نه سرعت 100 مگابیت هم باشه با محدودیت چه فایده ای داره !
شرمنده الآن به صرفه ترین اینترنت و سرعت کدوم سرویسه؟ من تبریزم!
مثلا همین 4 مگ شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟ قیمتش چنده؟ پینگش چطوره؟
یه سرویسی میخوام شبانه رایگان باشه و سرعت دانلود شبش زیاد باشه! ماهی تقریبا 25-30 در بیاد مشکلی نیست! چی خوبه؟
سرویسمم مکس نته! پینگش الآن بد نیست ولی قبل بسته شدن پورتا 90 بود!
سرعت دانلود خیلی کمه! نامحدوده 1 به 8!
![]()
اگر این ماله خونتونه باید بگم در ایران زندگی نمی کنید و اگر هم در شرکت یا دانشگاهتونه که الان منم میتونم از اینا بزارم !
شما سرویست 8 مگه که 900 کیلوبایت میده نه 4 مگ وگر نه اسم سرویس به چه دردی میخوره ؟! منم یه زمانی 512 داشتم که 250 کیلوبایت میداد یعنی به اندازه 2 مگابیت ! مگه جایی درج شده که 3 مگ اون اینطوری باشه 4 مگ این اینطوری باشه ؟ اگر درج شده بفرمایید ما هم مطلع بشیم. بحث سرعت واقعی سرویس با اسم سرویس کل فرق داره اونم تو این مملکت.
شما میزان دانلود شبانه رو بزار ببینیم با این سرعتی که میگید.
دوستانی که از مخابرات 256 نامحدود میگیرن پینگشون چنده؟
من الان 3 ساله شاتل دارم تا دیروز شبی 5-6 گیگ میگرفتم با 2 مگش الان با 4 مگش دارم تا 12 گیگابایت میگیرم و مشکلی ندارم . در ضمن اگر خطم ضعیف نبود 45 تومن میدادم 8 مگ شاتل می گرفتم بین 950 تا 1 مگابایت دانلود داشتم و شبی راحت تا 25 گیگ می گرفتم.تا دلت بخواد از نت من تست هست تو این تاپیک میتونین ببینین. من pnf10 میگیرم از پتیاک در کمترین حالت شبی 11 گیگ دانلود میکنم بدون مشکل که تا 20 گیگ هم میره. شما جای این که جوش بزنی نرو از شاتل بگیر که تا دسته نکنه تو پاچت. تو یه شرکت مزخرفی مثل شاتل فقط هست که شب که میشه سرعت رو کم میکنن اگرنه پتیاک و یک سری شرکت های درست حسابی که میشناسم به سرعت دست نمیزنن.
بود! سرویسم همین ماکس نته! از اوایل تابستون پینگش نابود شد!تو بریز من فقط ماکس نت رو قبول دارم....
پینگش بعد از ظهر 70هست شب و صبح 36 و.....
بچه ها میخوان ریا نشه سرعتاشونو رو نمیکنن وگرنه دست بالای دست بسیار است
سرویس 1 مگ من
View attachment 48814
من 4 مگ آسیا تک دارم شبا بزور به 200 میرسه روزا هم حداکثر 300 
بود! سرویسم همین ماکس نته! از اوایل تابستون پینگش نابود شد!
میگه مخابرات مسیرای خوب رو به صورت دوره ای به isp های مختلف میده! میگه مثلا تا اوایل تابستون مسیر خوب ماله ما بود که پینگ میشد 90! اما الآن دسته یکی دیگس
- - -ویرایش - - -
چجور میشه فهمید الآن ISP خوبه کیه؟ تو تبریز ISP خوب کسی میشناسه؟