بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که تو تهران ADSL دارند، میتونن بگن از چه شرکتی و چه سرویس میگیرند!؟ دنبال انتخاب سرویس خوب هستم ..

سرویس های مخابرات تهران گویا فقط نامحدود هست ، که خب این سرویس های نامحدود یکم از نظر پینگ نسبت به سرویس های محدود ضعف داره، ولی عوضش واسه وبگردی و دانلود بد نیست ..

سرویس های شرکت های واسطه هم که اکثرا محدود هستن و واسه دانلودهای سنگین ما
yahoo_4.gif
، باید از شبانه استفاده کرد که شبانه های اونها هم اکثرا افت سرعت شدید داره..

حالا اگه کسی کمکی در این مورد در انتخاب سرویس خوب واسه دانلود و معرفی شرکت داره .. معرفی کنه ، ممنون میشم.. مرسی

سرویس مخابرات روی فیبر نوری, امروز راه افتاد:

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=7ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=7ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=8ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=6ms TTL=52

2992429825.png

2992437175.png

گویا ظهر به بعد داغان مبشود.

شرمنده الآن به صرفه ترین اینترنت و سرعت کدوم سرویسه؟ من تبریزم!
مثلا همین 4 مگ شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟ قیمتش چنده؟ پینگش چطوره؟
یه سرویسی میخوام شبانه رایگان باشه و سرعت دانلود شبش زیاد باشه! ماهی تقریبا 25-30 در بیاد مشکلی نیست! چی خوبه؟
سرویسمم مکس نته! پینگش الآن بد نیست ولی قبل بسته شدن پورتا 90 بود!
سرعت دانلود خیلی کمه! نامحدوده 1 به 8! :(
2992358641.png

آخرین ویرایش:
شرمنده الآن به صرفه ترین اینترنت و سرعت کدوم سرویسه؟ من تبریزم!
مثلا همین 4 مگ شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟ قیمتش چنده؟ پینگش چطوره؟
یه سرویسی میخوام شبانه رایگان باشه و سرعت دانلود شبش زیاد باشه! ماهی تقریبا 25-30 در بیاد مشکلی نیست! چی خوبه؟
سرویسمم مکس نته! پینگش الآن بد نیست ولی قبل بسته شدن پورتا 90 بود!
سرعت دانلود خیلی کمه! نامحدوده 1 به 8! :(
2992358641.png
می بینم پینگ 90 و 80 به هم پیچید یهو !
شاتل از نظر پینگ اصلا خوب نییست مگر سرویس کاهش پینگ بخری که خیلی خوبه.
شبانش هم خوبه.

به نظرم پارس آنلاین بهترین isp فعلی ایران هست.سرعت دانلود عالی پیج باز کردن عالی تر.هر کی الان پارس آنلاین بخره به نفعش هس چون داره کم کم خط های استان هایی که ظرفیتش:d رو دارن رو 9 مگ میبسته.مثلا تا الان شیراز،تبریز و ارومیه شدن مقصد بعدی به احتمال80%مشهد هس:>

به نظرم پارس آنلاین بهترین isp فعلی ایران هست.سرعت دانلود عالی پیج باز کردن عالی تر.هر کی الان پارس آنلاین بخره به نفعش هس چون داره کم کم خط های استان هایی که ظرفیتش:d رو دارن رو 9 مگ میبسته.مثلا تا الان شیراز،تبریز و ارومیه شدن مقصد بعدی به احتمال80%مشهد هس:>

در تهران اتصال اینترنت من دقیقاً برعکس چیزی است که گفتی!!!

06011665669062814109.png

!!Bitch please

اگر این ماله خونتونه باید بگم در ایران زندگی نمی کنید و اگر هم در شرکت یا دانشگاهتونه که الان منم میتونم از اینا بزارم !
شاتل 4 Mb اش اونه ؟ باید در شاتل رو گل گرفت من با 3 mb دارم در بدترین شرایط 900 kbs میگیرم:))

شما سرویست 8 مگه که 900 کیلوبایت میده نه 4 مگ وگر نه اسم سرویس به چه دردی میخوره ؟! منم یه زمانی 512 داشتم که 250 کیلوبایت میداد یعنی به اندازه 2 مگابیت ! مگه جایی درج شده که 3 مگ اون اینطوری باشه 4 مگ این اینطوری باشه ؟ اگر درج شده بفرمایید ما هم مطلع بشیم. بحث سرعت واقعی سرویس با اسم سرویس کل فرق داره اونم تو این مملکت.
شما میزان دانلود شبانه رو بزار ببینیم با این سرعتی که میگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or