بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قیمتاش خیلی شبیه تعرفه های 1 به 10 isp منه!!

یه سوالی داشتم! Valid IP به چه درد میخوره!!؟

1به ده؟هزار نرف بدن چطوره؟اصلا پیج میتونی باز کنی ؟دان میتونی کنی؟کلش نت دست سپاه و اطلاعات هست هر نفر 100 مگ اختصاصی دارن
ریستون جواب نداد به اوبا ما نوشته بودید نفری 100مگ روز اول میداد بهتون ارزشتون امرکایی میدونن نه دولت ایران
ایران فقط سرعت نت محروم کرده مردم فقط نت سریع دست اطلاعات سپاه هست متاسفام برا این قضیه

مثلا چه خبرهایی بگو ما هم امیدوار بشیم مسعود جان!!1500 صفحه که هیچ 150000 صفحه هم پیش بره همینه!

طبق آمارهای جهانی از موسسات مختلف جز 10 کشور آخر از نظر سرعت / پهنای باند و ای پی های ولید هستیم!و جز 4 کشور اول از نظر سانسور و محدودیت اینترنتی!چی از مسئولین شنیدی اجرای فاز 1 شبکه ملی اطلاعات سرعت 2 مگابیت برای اینترنت ملی!؟به چی امیدواری شما دسته کلید!؟8-|

Hope is a dangerous thing l-)

اشتباه نکن دوست عزیز. سر زدن به سایت جام جم آنلاین و چک کردن ایمیل ملی با سرعت دو مگابیت اصلاً یه صفای دیگه ای داره. :)

دوستان من الان از مخابرات گرفتم ساعتای نصفه شب پینگ حدود 120 هست (از منوی Run با 8.8.8.8 ) عالی نیست چون تو MW3 بهم دو تا آنتن میده در حالی که همه 4 تا آنتن دارن.
ولی مشکل زمان های شلوغه. که پینگم میشه 250-350. روشی دارید واسه کاهش پینگ؟ یه قسمت داره تو قسمت کانفیگ مودم به اسم NAT که شنیدم از اون میشه پپینگ رو بهتر کرد.
راهنمایی کنید.
===============
اگه ISP خوب واسه بازی آنلاین ایکس باکس لایو تو تهران منطقه 22 (شهرک راه آهن) میشناسید هم معرفی کنید :)

کسی نیست؟

2 ماه مخابرات تهران ترکیده سرعت دانلودم از سرور خارجی زیره 10 کیلوبایته ولی از ساعت 3 شب تا 12 ظهر فیکس رو 120 هست
هنوز عکس دارم دوتا 2 پینگم 105 بود الان بهترین وضعیتش 300 هست
واقعا عذاب آوره ! :(

2 ماه مخابرات تهران ترکیده سرعت دانلودم از سرور خارجی زیره 10 کیلوبایته ولی از ساعت 3 شب تا 12 ظهر فیکس رو 120 هست
هنوز عکس دارم دوتا 2 پینگم 105 بود الان بهترین وضعیتش 300 هست
واقعا عذاب آوره ! :(

مخابرات باید زنگ بزنی ریست بده بسته به مناطق سرعت ها و مشکلات فرق داره

سرعت جدید من با شاتل:

2990149662.png

دوستان طبق آزماىش دىشب من اوناىى سرويس مخابراتشون ساعات ترافيک رايگان داره ساعاتش بجاى 2-8 صىح شده 1-7صبح...!!!
بهرحال تست کنىد ببىنىد براى شما هم اىنطورىه ىا نه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or