بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ببخشید میشه یکی به من بگه وایمکش مبین نت خوبه یا نه؟
نا محدودش رو میخوام بگیرم.مخابرات قطعی هاش پدرمو در آورده دیگه.
ادم اینترنت نداشته باشه بهتر از اینکه از مبین نت وایمکس بگیره! سرویس های محدودش سرعتش افتضاحه وای به حالا نامحدود.! ایرانسل بهتره.

دوستان من داتک دارم اما شدیدا ناراضیم! اصلا کیفیت خوبی نداره!
میخوام عوضش کنم! به نظر شما از لحاظ پینگ چه شرکتی بهتره؟ پارس انلاین خوبه؟

آقا چی شد !! نت کل ایران مثل اینکه ترکید یهو !!
سرعت دانلودم 980 Byte پینگم هم 250 با کلی time out ...
همه رفیقام هم اینطوری شدن.. چی شده !؟ کوسه باز گاز گرفته !؟ :|:d

واسه منم اینجوری شد همین الان ! خیلی وضع خراب شد

ولی باز با این حل سایتای ایرانیی مثه p30world و ..... مثه چی باز میکنه ومثه چی دانلود میکنه :|

توجه توجه:
خبر مهم هکadsl به روش جدید صد در صد تضمینی برنامه با اموزش سرعت 128 تا 2 مگ افزایش بدید هر کی خواست پ.خ بده
بعد سرور رفیقم دستمه اگه میدونید چجوری میشه این Untangle یه کاریش کنم براتون اکانت میسازم تا 2 مگ نفری بهتون دان میدم

هک یا غیر فعال کردنUntangle Administrator Login
میخواستم ببینمUntangle چجوری بهش نفوذ کنم یا غیر فعال کنم وخلاصه راهی که از شرش راحت بشم لطفا راهنمایی کنید.
99129865180273354980.jpg

ادم اینترنت نداشته باشه بهتر از اینکه از مبین نت وایمکس بگیره! سرویس های محدودش سرعتش افتضاحه وای به حالا نامحدود.! ایرانسل بهتره.
ایرانسل میایی هواست باشه مک ادرس رو سخت افزاری دستکاری کردن ثابت شده نمیتونی کاری کنی
مبین هم بدرد توالت میخوره

کاملا تایید میشه منم مخابرات دارم افتضاح به تمام معنا ! پینگ با کلی timed out سرعت دانلود هم که به کیلوبایت نمیرسه :| دارن یه تغییراتی میدن خدا کنه بعدش خوب بشه نه بدتر از الان !!!

کاملا تایید میشه منم مخابرات دارم افتضاح به تمام معنا ! پینگ با کلی timed out سرعت دانلود هم که به کیلوبایت نمیرسه :| دارن یه تغییراتی میدن خدا کنه بعدش خوب بشه نه بدتر از الان !!!

تغییرات ؟؟

دلتون خوشه ها ...

تا الان این همه نت به فاک رفته تغییرات دادن ؟

این وزیر حسن کلید ساز عجب دل پری داره .از صبح نت مخابرات دیگه خدا را صد هزار مرتبه شکر صفحه هم باز نمی کنه قبلا هر 5 تا پاکت یک request Time Out می داد الان شده هر 10 Request Time Out یک Pocket Data .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or