malek911
Loyal Member
آقا پینگت با 4.2.2.4 , 8.8.8.8 چنده ؟ تایم اوت داره ؟
ما خودمون تلفنمون بیسیمه وقتی زنگ میخوره یا زنگ میزنیم نت قطع میشه زنگ زدم به شاتل گفت تلفن های بیسیم زیاد نویز میندازن اسپلینتر هم نمیشه بهشون وصل کرد کلا گفت اگه تلفنتون بیسیمه بندازینش دور :dچه ربطی داره آخه!!؟
تلفن بی سیم نباید کناره مودم باشه ...ما خودمون تلفنمون بیسیمه وقتی زنگ میخوره یا زنگ میزنیم نت قطع میشه زنگ زدم به شاتل گفت تلفن های بیسیم زیاد نویز میندازن اسپلینتر هم نمیشه بهشون وصل کرد کلا گفت اگه تلفنتون بیسیمه بندازینش دور :d
نه این دوستمون درست میگن برا ما هم همین طوریه زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک گفت تلفنتون بیسیم هست برای همینه.!چه ربطی داره آخه!!؟
2 تا اسپلیتر D-link بخر نه از این آشغالیاش! یکیشو وصل کن به مودم و اون یکیم جای دیگه از خونه وصل کن به تلفن ...چجوری؟ :d یعنی دو تا سیم وارد دو شاخه ی تلفن کنم؟
ما خودمون تلفنمون بیسیمه وقتی زنگ میخوره یا زنگ میزنیم نت قطع میشه زنگ زدم به شاتل گفت تلفن های بیسیم زیاد نویز میندازن اسپلینتر هم نمیشه بهشون وصل کرد کلا گفت اگه تلفنتون بیسیمه بندازینش دور :d
نه تایم اوت ندارم
منظور جمله اولیتم نفهمیدم
تست سرعتمم اینه![]()
پینگم نیسبت به سرعتم افتضاحه سرعتم همیشه رو 140 کیلو بایته
پینگ رو اینطوری بگیر
اگه ویندوز 7 داری : رو Start کلیک کن تو سرچ بزن CMD یه صفحه سیاه میاد اونجا تایپ کن Ping یه Space بزن بعد بزن 4.2.2.4 بعد اونجا پینگتو به میلی ثانیه میزنه بعد بگو به من !
8 دارم حاجی
زدم پینگ این اومد![]()
گرفتم ولی نمیدوم دانلود کردن تو پینگ تائثیز داره یا نه چون داشتن تو خونه دانلود میکردن گرفتم
![]()
گرفتم ولی نمیدوم دانلود کردن تو پینگ تائثیز داره یا نه چون داشتن تو خونه دانلود میکردن گرفتم