بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا پینگت با 4.2.2.4 , 8.8.8.8 چنده ؟ تایم اوت داره ؟

نه تایم اوت ندارم
منظور جمله اولیتم نفهمیدم
تست سرعتمم اینه
2913106135.png

پینگم نیسبت به سرعتم افتضاحه سرعتم همیشه رو 140 کیلو بایته

چه ربطی داره آخه!!؟
ما خودمون تلفنمون بیسیمه وقتی زنگ میخوره یا زنگ میزنیم نت قطع میشه زنگ زدم به شاتل گفت تلفن های بیسیم زیاد نویز میندازن اسپلینتر هم نمیشه بهشون وصل کرد کلا گفت اگه تلفنتون بیسیمه بندازینش دور :d

ما خودمون تلفنمون بیسیمه وقتی زنگ میخوره یا زنگ میزنیم نت قطع میشه زنگ زدم به شاتل گفت تلفن های بیسیم زیاد نویز میندازن اسپلینتر هم نمیشه بهشون وصل کرد کلا گفت اگه تلفنتون بیسیمه بندازینش دور :d
تلفن بی سیم نباید کناره مودم باشه ...

کسی هست اینجا که از مخابرات رشت اینترنت نامحدود گرفته باشه؟
می خواستم ببینم سرعت سرویس نامحدود 1 و 2 مگ در چه حد هست؟ نوسان داره خیلی؟ سرعت شب ها چه قدر تغییر میکنه؟
بیشتر برای دانلود میخوام ولی اگر پینگ خوبی هم داشته باشه که دیگه چه بهتر، چطوره پینگش؟ :d

شاتل گ.و ه خورد ما قبل پارس انلاین اونجا بودیم یه مشکل داشتیم زنگ زدیم گفت مودم ریست میخواد ممکن پینگ برنگرده و فعلا یه کامپننتوتو دستکاری کردیم نت خودمون وصل کردیم ساپروت نداشت اصلا

نه تایم اوت ندارم
منظور جمله اولیتم نفهمیدم
تست سرعتمم اینه
2913106135.png

پینگم نیسبت به سرعتم افتضاحه سرعتم همیشه رو 140 کیلو بایته

پینگ رو اینطوری بگیر

اگه ویندوز 7 داری : رو Start کلیک کن تو سرچ بزن CMD یه صفحه سیاه میاد اونجا تایپ کن Ping یه Space بزن بعد بزن 4.2.2.4 بعد اونجا پینگتو به میلی ثانیه میزنه بعد بگو به من !

پینگ رو اینطوری بگیر

اگه ویندوز 7 داری : رو Start کلیک کن تو سرچ بزن CMD یه صفحه سیاه میاد اونجا تایپ کن Ping یه Space بزن بعد بزن 4.2.2.4 بعد اونجا پینگتو به میلی ثانیه میزنه بعد بگو به من !

8 دارم حاجی

زدم پینگ این اومد
74959472515360750453.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or