بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی هست اینجا که از مخابرات رشت اینترنت نامحدود گرفته باشه؟
می خواستم ببینم سرعت سرویس نامحدود 1 و 2 مگ در چه حد هست؟ نوسان داره خیلی؟ سرعت شب ها چه قدر تغییر میکنه؟
بیشتر برای دانلود میخوام ولی اگر پینگ خوبی هم داشته باشه که دیگه چه بهتر، چطوره پینگش؟ :d

Bump!

94682331158787424032.png

11668272960964796531.png

دوستان نت من یه مدلی شده ! پارس آنلاین هستم ، موقع صفحه باز کردن یا دانلود کردن یدفعه می ایسته ! چراغ مودم ثابت میشه ولی نت وصله ها بعد تا میزنم فایلی رو که داشتم میگرفتم از اول بگیره سریع باز شروع به دانلود میکنه ..
کسی پارس آنلاین هست همچین مشکلی داشته باشه ؟
زنگ زدم میگن نت سالمه سالمه ، به مخابرات هم اعلام خرابی کردم چک کردن میگن باز سالمه سالمه ، کارشناس پارس آنلاین میگفت شاید مودمتون خراب شده ولی گمون نکنم ..

این پینگ دقیقا تو کدوم رنج محسوب میشه ؟!! باید چند باشه ؟
راسنی بدون دانلود پینگ گرفتم و تو همه پینگام با 8.8.8.8 یه دونه تایم اوت دارم !
http://upload7.ir/images/85042088784880326691.jpg

پینگ شما بین 300-330 هست که برای بازی انلاین مناسب نیست ...

برای بازی انلاین پنگ زیر 200 مناسب هست//هر چی کمتر، بهتر !

دوستان نت من یه مدلی شده ! پارس آنلاین هستم ، موقع صفحه باز کردن یا دانلود کردن یدفعه می ایسته ! چراغ مودم ثابت میشه ولی نت وصله ها بعد تا میزنم فایلی رو که داشتم میگرفتم از اول بگیره سریع باز شروع به دانلود میکنه ..
زنگ زدم میگن نت سالمه سالمه ، به مخابرات هم اعلام خرابی کردم چک کردن میگن باز سالمه سالمه ، کارشناس پارس آنلاین میگفت شاید مودمتون خراب شده ولی گمون نکنم ..

من به چنین حالتی برخورد نکردم...

یکم بیشتر توضیح بدید، مرسی .
از ریست کلی مودم ( ریست به کمک درگاه ریست پشت مودم ها ) و تنظیم دوبارش استفاده کردی؟
یک بک آپ بگیر و ریست کلی کنی بد نیست . توی همون لحظه که اون اتفاق می افته پینگ تایم رو چک کن ، بعدش توی مودم ، بخش DEVICE INFO قسمت WAN بخش STATUS هم نگاهی بنداز .
وضعیت چراغ LAN هم چک کن موقع دانلود و وقتی دانلود نمی شه.اینا راه های ابتدایی هستش دیگه .

یکم بیشتر توضیح بدید، مرسی .
از ریست کلی مودم ( ریست به کمک درگاه ریست پشت مودم ها ) و تنظیم دوبارش استفاده کردی؟
یک بک آپ بگیر و ریست کلی کنی بد نیست . توی همون لحظه که اون اتفاق می افته پینگ تایم رو چک کن ، بعدش توی مودم ، بخش DEVICE INFO قسمت WAN بخش STATUS هم نگاهی بنداز .
وضعیت چراغ LAN هم چک کن موقع دانلود و وقتی دانلود نمی شه.اینا راه های ابتدایی هستش دیگه .
چجوری بگم دیگه ، فکر کن داری دانلود میکنی یا صفحه باز میکنی یدفعه چراغ های مودم می ایسته باید Refresh کنم یا Reload کنم فایلی رو که دارم دانلود میکنم در حالی که نت قطع هم نشده تا ریلود میکنم باز شروع میکنه دانلود رو ..
مودم رو ریست کردم کلی ، ولی جواب نداد
امکان داره چون از وایرلس استفاده میکنم اینجوری باشه ؟ البته الان چند ساله با وایرلس هست ، خود پارس آنلاین یه گندی زده باز فکر کنم نمیخواد به روش بیاره8-|

چجوری بگم دیگه ، فکر کن داری دانلود میکنی یا صفحه باز میکنی یدفعه چراغ های مودم می ایسته باید Refresh کنم یا Reload کنم فایلی رو که دارم دانلود میکنم در حالی که نت قطع هم نشده تا ریلود میکنم باز شروع میکنه دانلود رو ..
امکان داره چون از وایرلس استفاده میکنم اینجوری باشه ؟ البته الان چند ساله با وایرلس هست ، خود پارس آنلاین یه گندی زده باز فکر کنم نمیخواد به روش بیاره8-|

ِ !
این مشکل منه ! داشتم فردا میرفتم مودم جدید بخرم !
حتی فریم ور مودم رو هم به پیشنهاد دوستان اپدیت کردم !
پس بقیه پارس انلاینی ها هم مشکل دارن ! ( البته این ماه دیگه اخرشه ، تمدید نمیکنم )
راستی پارس انلاین هم به روش اورده ! من تا اینجا 10 روز اضافه گرفتم !!!!

پینگ شما بین 300-330 هست که برای بازی انلاین مناسب نیست ...

برای بازی انلاین پنگ زیر 200 مناسب هست//هر چی کمتر، بهتر !

من به چنین حالتی برخورد نکردم...

پس ینی بقیه مشکل پینگیایی ندارن ؟
منم قبلا با فن اوا پینگم 150 به پایین بود ولی چون سرعتش رو کم کردن اومم پارس ، تو فکر برگشتم :|

آخرین ویرایش:

از اون مشکل های کمی عجیب هست ، چون طبیعتا بیشترین علتی باعث می شه دانلود در بین راه متوقف بشه یا قطع شدن نت ( پینگ تایم باید اینجا چک بشه ) هست یا دیس شدن از سرورهای اون مورد دانلود ، مثلا وقتی از V P N استفاده کنی و ناگهان بین راه قطع بشه و ...
اما اگر اینا نباشه و چندین چند بار و همیشه هم تکرار بشه گیج کننده می شه ، چون مثلا پیش می یاد گاهی داری صفحه ای باز می کنی یا دانلود می کنی ارتباط قطع بشه و به دلیل ناپایداری ISP و قطعی های لحظه ای و مشکلات مودم نیاز به ریست باشه و بعدش مشکل حل می شه طبیعتا و فقط گاهی رخ می ده.
چون چند ساله از وایرلس استفاده می کنی و قبلنا این طور نبوده پس نمی تونه علت این باشه ، اگر مودم ریست کارخونه کردی و دوباره تنظیمش کردی و لینک DSL ثابت می شه و توی DIVISE های دیگه مشکل نداری ( کنسول - موبایل و ... ) پس بعید از مودم باشه.
می مونه ویندوز و نرم افزار دانلود که چکشون کن، ضرری نداره ، ویندوز که سر حال باشه (تمام اتفاقاتی که در ویندوز و چه حالت مخفی چه غیر مخفی می افته تاثیراتی روی وضعیت نت داره چون تمام اینا طبیعتا در خود ویندوز و فضای اون اجرا می شه) ، نرم افزارهای دانلود دیگه به غیر اونی داری هم تست کن ببین وضعیت چطور هست ( مثلا نرم افزار IDM در این موارد ارور هایی رو می ده که علتش داخلش توضیح می ده ) - ( اگر از V P N استفاده نمی کنی می تونی یکبار فعالش کنی و با V P N تست کنی ببینی بازم همین حالت می شه ) - (استفاده از یک مرورگر دیگه ، تنظیمات مربوط به آنتی ویروس ، فایروال های ویندوز ، آپدیت های ویندوز هم راه های جانبی ولی شاید مهم باشه)
در آخر می مونه تست با مودم دیگر و مشکلات ISP ( توی تایم های مختلف هم تست کن مثلا صبح ها )

ِ !
این مشکل منه ! داشتم فردا میرفتم مودم جدید بخرم !
حتی فریم ور مودم رو هم به پیشنهاد دوستان اپدیت کردم !
پس بقیه پارس انلاینی ها هم مشکل دارن ! ( البته این ماه دیگه اخرشه ، تمدید نمیکنم )
راستی پارس انلاین هم به روش اورده ! من تا اینجا 10 روز اضافه گرفتم !!!!
شما هم پس مشکل من رو داری ! خدا بگم چیکارشون کنه میگه مودمت خرابه میخواست خرج الکی بذاره روی دست ما ! :|
دوستان الان کجا بهترین سرویس رو میده ؟ این پارس آفلاین دیگه افتضاح شده [-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or