بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

زنگ میزنم پشتیبانی میگم پینگم داغونه نمیتونم تو لایو بازی کنم ..میگه ما هم پینگمون با 4.2.2.4 , 150 هست و دست ما نیست و مخابرات کنترل پینگ رو داره :|

زنگ میزنم پشتیبانی میگم پینگم داغونه نمیتونم تو لایو بازی کنم ..میگه ما هم پینگمون با 4.2.2.4 , 150 هست و دست ما نیست و مخابرات کنترل پینگ رو داره :|

چرت میگه جدیدترین نسل تجهیزات مانیتورینگ فلترینگ رو از امریکا اوردن دست خودشونه

پینگ خوب چیزیه که در ایران یک در 1000 گیر مردم میاد. نکته مهم بعد از کم بودن پینگ ثابت بودن و از اون بهتر نداشتن تایم آوت هست.

o763_tyk.png

سلام دوستان من سپنتا دارم راضی نیستم میخوام عوض کنم یه isp میخوام شبا مجانی بده شبا بزنم دانلود(سپنتا نداره همچین چیزی!)
به نظرتون کدوم از همه بهتره؟

رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خط:| رفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش:| فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟
:d

سلام دوستان من سپنتا دارم راضی نیستم میخوام عوض کنم یه isp میخوام شبا مجانی بده شبا بزنم دانلود(سپنتا نداره همچین چیزی!)
به نظرتون کدوم از همه بهتره؟

خب دوست من شاتل پارس انلاین .وایمکس ایرانسل داتک و.........

- - -ویرایش - - -

رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خط:| رفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش:| فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟

شما نیما مگه وایمکس نمیخواستی ؟
خب پس برو از همون مخابرات بگیر

- - -ویرایش - - -

پینگ خوب چیزیه که در ایران یک در 1000 گیر مردم میاد. نکته مهم بعد از کم بودن پینگ ثابت بودن و از اون بهتر نداشتن تایم آوت هست.

o763_tyk.png

اقا مسعود شات سرعت دانلودت رو هم بذار

الان من چه غلطی بکنم؟
خوبه که!!!!!!!!!!!!! فیبر نوری پینگ زیر 100 میده!!!!!!!!!!! اگه میدن برو با کله بگیر!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or