بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من میتونم درخواست بدم سرعت دانلود رو 4 مگ ببندن و سرعت اپلود رو 512 یا 256؟

ببین داونلود رو بالا بردن بستگی به سرویست داره ممکنه یارو بگه بیشتر بهتون نمیدیم ... ولی اپلود رو پایین اوردن مشکل نداره چاره اش یه تلفن به پشتیبانی هست..البته اینا ماله وقتیه که گیم میزنی و پینگ می خوای و گرنه در حالت احتمالا خیلی مشکل ایجاد نمیکنه... بعد اینکه باز از 512 ترجیحا پایین نیار چون بازی هم اپلود می کنه مشکل درست نشه ... من الان اپلودم رو 512 است و bo2 بازی می کنم و راحت از مخابرات پینگ 140-150 ثابت میگیرم.

ببین داونلود رو بالا بردن بستگی به سرویست داره ممکنه یارو بگه بیشتر بهتون نمیدیم ... ولی اپلود رو پایین اوردن مشکل نداره چاره اش یه تلفن به پشتیبانی هست..البته اینا ماله وقتیه که گیم میزنی و پینگ می خوای و گرنه در حالت احتمالا خیلی مشکل ایجاد نمیکنه... بعد اینکه باز از 512 ترجیحا پایین نیار چون بازی هم اپلود می کنه مشکل درست نشه ... من الان اپلودم رو 512 است و bo2 بازی می کنم و راحت از مخابرات پینگ 140-150 ثابت میگیرم.

نه مشکلی نداره.اخه سرویس جدید گرفتم گفته هر وقت رانژه شد رو خطت رو 8 مگ برات میبندم.8 مگ که جواب نمیده میخام بگم 4 مگ یا 5 مگ ببنده.اهل بازی انلاین نیستم

میشه راهنمایی کنید

برای داونلود صرفا کیفیت این شرکت تو قسمت ها مختلف کشور فرق می کنه ... باید از دور و بری ها و کسانی که تو مرکز مخابراتی شما هستند سوال کنی کدوم سرویس بهتر هست ... واگر طبیعتا خیلی داونلود داری نامحدود بیگر ...

برای داونلود صرفا کیفیت این شرکت تو قسمت ها مختلف کشور فرق می کنه ... باید از دور و بری ها و کسانی که تو مرکز مخابراتی شما هستند سوال کنی کدوم سرویس بهتر هست ... واگر طبیعتا خیلی داونلود داری نامحدود بیگر ...

1 ساله نامحدود گرفته بودم. سرویس 256-سرعت دانلود هم 100

قضیه ی پینگ گرفتن با 4.2.2.4 چیه؟؟ معتبره ؟؟ والا من که همیشه زیر 150 هستم با هاش اما تو x live مشکل دارم !
این سری ای پی ها یعنی از 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 سری Dns های رسمی گوگل هستن اگر trace کنید می فهمید که اخرش مینویسه.
معتبر هستند چون پینگ با اینها نشون دهنده کیفیت ارتباطی و میزان پکت لاست اینترنت شماست.

بله درسته.اما میگن برای دانلود مخابرات از همه شرکت ها بهتره.درسته؟

این دوست عزیزم iZONMAN فکر کنم تازه از آسیاتک نت گرفته خیلی ذوق کرده با این پینگ و سرعتش! والا به خدا ما هم 3 ما اولی که از اسیاتک گرفتیم سرعتم رو 460 بود (تازه سرویس 1 مگ نه 2 مگ) حالا هم وقتی دیدن شما 2 3 ماه عزشون استفاده کردی همه چیرو برات میارن پایین.!
این خط ____ این نشونX 2 ماه دیگه شما هم میایی به آسیاتک فحش میدی که بدترین ISp ایران هست فلان. حالا بازم بیا هی تست سرعت بزار.
الان من دانلود شبانه ام نزدیک 20 گیگ توی 5 روز دان کردم اومدن سرعت شبانمو کردن 20 کیلوبایت یعنی اینکه آقا دان نکن دهنه مارو سرویس کردی تو شبانه هر چند هم باید بیشتر دان میکردم.!!!
دوست گلم از سال 1386 من از آسیاتک نت دارم! اگه کسی باشه واسه اون زمانا نشون به اون نشون که آسیاتک تا سال 88 پرداخت اینترنتی نداشت! و تنها نمایندگیش تو کرج شرکت دنیانت (گیتی نت امروزی) در برج سفید آزادگان بود!!!

الان صادقیه هم منطقه2 هست ولی طبق این نقشه اون جا رو پوشش نمیده:|
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت
جای دیگه نداریم؟
وایمکس ایرانسل پینگش حدود 130 هست! اگه به صورت اتوماتیک به سرور درست حسابی اطرافش وصل نشه و پینگت بالا باشه یکی رو باید پیدا کنی بیاری دستی منطقتو برات تنظیم کنه (تنظیم دستی غیر قانونیه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or