زنگ میزنم پشتیبانی میگم پینگم داغونه نمیتونم تو لایو بازی کنم ..میگه ما هم پینگمون با 4.2.2.4 , 150 هست و دست ما نیست و مخابرات کنترل پینگ رو داره![]()
رفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش
فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!سلام دوستان من سپنتا دارم راضی نیستم میخوام عوض کنم یه isp میخوام شبا مجانی بده شبا بزنم دانلود(سپنتا نداره همچین چیزی!)
به نظرتون کدوم از همه بهتره؟
رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خطرفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش
فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟:d
پینگ خوب چیزیه که در ایران یک در 1000 گیر مردم میاد. نکته مهم بعد از کم بودن پینگ ثابت بودن و از اون بهتر نداشتن تایم آوت هست.
![]()
خوب اگر میخواسنم از مخابرات بگیرم که اینجا نمیومدم از شما بپرسم!![]()
بله درسته.اما میگن برای دانلود مخابرات از همه شرکت ها بهتره.درسته؟
مخابرات هم چند وقتیه سرعتش اومده پایین ! من که 1مگابیت گرفتم سرعتش روی 40 50 هستش !
اگه سرعتاش همونی باشه که نوشتی گرونه .دوستان این قیمتها چطوره؟ سرعت دانلود 128=60
سرعت دانلود 256=100
سرعت دانلود 512=150
خوبه که!!!!!!!!!!!!! فیبر نوری پینگ زیر 100 میده!!!!!!!!!!! اگه میدن برو با کله بگیر!!!!!!!!رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خطرفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش
فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟:d
اگه سرعتاش همونی باشه که نوشتی گرونه .