izonman
کاربر سایت
یه چیزایی من بعضی وقت ها اینجا می خونم که شاخ در میارم!2020 زنگ بزن فک کنم داخلی 3 رو باید بگیری
- - -ویرایش - - -
طبق سایت speedtest.net ایران اینترنت بیشتر از 4.04 Mbps نداره شما چجوری 10 مگ دارید؟ هه هه
Net Index by Ookla - Household Download Index for Iran, Islamic Republic of
اونا فیبر نوری برای موساسات و دانشگاه ها هستن به منو تو نمیدن!یه چیزایی من بعضی وقت ها اینجا می خونم که شاخ در میارم!
عزیز اول اینکه اون میانگین سرعت رو زده. بعدم میانگین سرعت کسایی که توی اسپیدتست تست گرفتن رو زده نه همه ایران رو! بعدم توی all isp's اون پایین بزن می بینی اینارو برات میاره:
1Research Center of Theoretical P...14.07 Mbps1![]()
2
3
4
5
3.3
![]()
2Sorat Gostar Ertebatat Parsian C...8.13 Mbps1![]()
2
3
4
5
4.8
![]()
خیلی بده![]()
اینم سرعت اینترنت من:b-)

b-)
عزیز جان من همین الان 8 مگ دارم از های وب. شاتل هم داره می ده ۸ مگ. چه چیزایی می گیا! مشکل نت کشور این چیزا نیست. مشکل جای دیگست.اونا فیبر نوری برای موساسات و دانشگاه ها هستن به منو تو نمیدن!
downstream رو روی 8 مگابیت بستن؟! یه اسکرین بزار!عزیز جان من همین الان 8 مگ دارم از های وب. شاتل هم داره می ده ۸ مگ. چه چیزایی می گیا! مشکل نت کشور این چیزا نیست. مشکل جای دیگست.

دوست عزیز اگه سرعت برات مهمه از سرویس های نامحدود استفاده نکن!!!! سرعتشون پایینه!
کرج (مرکز رجایی)شما کجای ایرانی؟
downstream رو روی 8 مگابیت بستن؟! یه اسکرین بزار!
آیا واقعا 8 مگابیت (یعنی 1 مگابایت بر ثانیه) دانلود داری؟ یا اسمی هست؟!
لطفا تست و اسکرین بزار!![]()
150 تا این وسط چی شد؟؟؟ :d

دانلودم زیاده به صرفه نیست محدود بگیرمدوست عزیز اگه سرعت برات مهمه از سرویس های نامحدود استفاده نکن!!!! سرعتشون پایینه!
- - -ویرایش - - -
کرج (مرکز رجایی)