بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پس چرا بقیه اصفهان نیستن؟؟؟ اگه جوابش به همین مسخرگی بود خود یارو میگفت

- - -ویرایش - - -

جزو مزخرف ترین ای اس پی هاس که داشتم

فقط 11 روز مونده تا خلاص شم!!! 80 تومن پول رو تو سطل آشغال میریختم بهتر بود!!!!
حتما سوالتو بد پرسیدی یا طرف بد فهمیده دوست عزیز
عزیز سرویس شما یه مشکلی داره انقدر پینگ و سرعتت پاینه تست های منو نگاه :
35241955077010461228.png

2865155680.png

- - -ویرایش - - -

حقوق میگیری از آسیاتک؟ یا چیزی مصرف میکنی؟ 0.42mbps میشه 120؟؟؟
هه هه :d
1024 تقسیم بر 8 میشه 128 دوستمونم سرعته 1024 داره حتما اگه 2048 بود میشد 256 ...

همین الان دارم دان میکنم با 20 تا میگیره چرا آخه؟!!! سرعتم 1 مگه مثلا !!! دوستان مشکل از چیه؟
عزیز مشکل از شما نیست مشکل از مخابراته من خودم سرویس ا مگ داشتم ه هفته پیش رفتم از شبکه رسانه امگ گرفتم سرعتم دقیقا روی 1.3 تازه تو ساعات رایگان با این که فقط خیلی حجمش کمه ولی حداقل ادم از بابت پشتیبانی خیالش راحته حالا هم به شما میگم اگه زیاد دانلود نداری یا اگه میتونی شبانه بزاری واسه دانلود برو سرویس محدود بگیر.

عزیز مشکل از شما نیست مشکل از مخابراته من خودم سرویس ا مگ داشتم ه هفته پیش رفتم از شبکه رسانه امگ گرفتم سرعتم دقیقا روی 1.3 تازه تو ساعات رایگان با این که فقط خیلی حجمش کمه ولی حداقل ادم از بابت پشتیبانی خیالش راحته حالا هم به شما میگم اگه زیاد دانلود نداری یا اگه میتونی شبانه بزاری واسه دانلود برو سرویس محدود بگیر.
زنگ بزنم به مخابرات بگم محدودش کنه؟ داره اصلا محدود؟ الان واس این ماهی 38 میگیره اعصابمو خرد کرده !! حالا جالب اینه الان بزنم از سایتایی مثل سافتگذر و یا پی سی دانلود ، چیزی دانلود کنم سرعت میره رو 130 !!! اینا هاستشون تو داخله؟

حتما سوالتو بد پرسیدی یا طرف بد فهمیده دوست عزیز
عزیز سرویس شما یه مشکلی داره انقدر پینگ و سرعتت پاینه تست های منو نگاه :

2865155680.png

- - -ویرایش - - -

هه هه :d
1024 تقسیم بر 8 میشه 128 دوستمونم سرعته 1024 داره حتما اگه 2048 بود میشد 256 ...

اگه 1 مگ هم باشه خودت داری میگی 128، نه 0.42mbps.
من هیچ مشکلی ندارم از پارس اومدم آسیا 3 هفته پیش تو پارس مشکل نداش انقدر پینگم اما آسیاشیت سه هفتس همینه! سه هفته پینگ 4.2.2.4 بالای 600-700 میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه من سه هفتس پریودم یه بند!

اگه 1 مگ هم باشه خودت داری میگی 128، نه 0.42mbps.
من هیچ مشکلی ندارم از پارس اومدم آسیا 3 هفته پیش تو پارس مشکل نداش انقدر پینگم اما آسیاشیت سه هفتس همینه! سه هفته پینگ 4.2.2.4 بالای 600-700 میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه من سه هفتس پریودم یه بند!
پس اینجوری باید نتیجه بگیریم که آسیاتک فقط به من خوب سرویس میده :d
تست های همین الانمو نگاه : :p
2865287112.png
84305628.png

هر وقت وارد این تاپیک میشم پست ها را میخونم کلی به ریشتون میخندم... =)) ای میخندم.. :))من خودم سپاهی هستم به ما اینترنت زیر 10 مگ و پینگ 1-0 میلی ثانیه نمیدن اونم مجانی سهمیه سپاه...
صبح ها که وقت نمیکنم تو ارتش به این بچه سرباز ها زور میگم..:d ولی عصر بعد کار cod ops 2 میزنم چه حالی میده با نت مجانی 10 مگی پینگ 0 یا 1 میلی در ثانیه..

هر وقت وارد این تاپیک میشم پست ها را میخونم کلی به ریشتون میخندم... =)) ای میخندم.. :))من خودم سپاهی هستم به ما اینترنت زیر 10 مگ و پینگ 1-0 میلی ثانیه نمیدن اونم مجانی سهمیه سپاه...
صبح ها که وقت نمیکنم تو ارتش به این بچه سرباز ها زور میگم..:d ولی عصر بعد کار cod ops 2 میزنم چه حالی میده با نت مجانی 10 مگی پینگ 0 یا 1 میلی در ثانیه..

با داخل یا خارج؟ بو میده حرفات

- - -ویرایش - - -

پس اینجوری باید نتیجه بگیریم که آسیاتک فقط به من خوب سرویس میده :d
تست های همین الانمو نگاه : :p
2865287112.png
84305628.png
شایدم فقط تو پاچه من کرده!!!! :دی

چرا سرعت اینطوریه !! :|
از دیروز تا حالا سرعت نت 512 مخابرات شده 256
به پشتیبانی هم زنگ میزنم (2828)
هر عددی رو میزنم تاثیر نداره یارو همینطوری ادامه میده برای فلان فلان رو بزنید !
این یعنی دهنتون سرویس کسیم پاسخگو نیست :|
اصلا دستم به هیچ جا بند نیست زنگ بزنم بگم عوضیا این چه وضعشه !!!!!!!!!

چرا سرعت اینطوریه !! :|
از دیروز تا حالا سرعت نت 512 مخابرات شده 256
به پشتیبانی هم زنگ میزنم (2828)
هر عددی رو میزنم تاثیر نداره یارو همینطوری ادامه میده برای فلان فلان رو بزنید !
این یعنی دهنتون سرویس کسیم پاسخگو نیست :|
اصلا دستم به هیچ جا بند نیست زنگ بزنم بگم عوضیا این چه وضعشه !!!!!!!!!
2020 زنگ بزن فک کنم داخلی 3 رو باید بگیری

- - -ویرایش - - -

سپاهیا همینن دیگه اطلاعات الان پر سرعت هست
طبق سایت speedtest.net ایران اینترنت بیشتر از 4.04 Mbps نداره شما چجوری 10 مگ دارید؟ هه هه
http://www.netindex.com/download/2,37/Iran,-Islamic-Republic-of/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or