shahrooz.omd
کاربر سایت
درسته سرعت نامحدود سرعتش بیشتر از 100 تا 120 نمیشه!!!
حقوق میگیری از آسیاتک؟ یا چیزی مصرف میکنی؟ 0.42mbps میشه 120؟؟؟
درسته سرعت نامحدود سرعتش بیشتر از 100 تا 120 نمیشه!!!
حتما سوالتو بد پرسیدی یا طرف بد فهمیده دوست عزیز
هه هه :dحقوق میگیری از آسیاتک؟ یا چیزی مصرف میکنی؟ 0.42mbps میشه 120؟؟؟
عزیز مشکل از شما نیست مشکل از مخابراته من خودم سرویس ا مگ داشتم ه هفته پیش رفتم از شبکه رسانه امگ گرفتم سرعتم دقیقا روی 1.3 تازه تو ساعات رایگان با این که فقط خیلی حجمش کمه ولی حداقل ادم از بابت پشتیبانی خیالش راحته حالا هم به شما میگم اگه زیاد دانلود نداری یا اگه میتونی شبانه بزاری واسه دانلود برو سرویس محدود بگیر.همین الان دارم دان میکنم با 20 تا میگیره چرا آخه؟!!! سرعتم 1 مگه مثلا !!! دوستان مشکل از چیه؟
زنگ بزنم به مخابرات بگم محدودش کنه؟ داره اصلا محدود؟ الان واس این ماهی 38 میگیره اعصابمو خرد کرده !! حالا جالب اینه الان بزنم از سایتایی مثل سافتگذر و یا پی سی دانلود ، چیزی دانلود کنم سرعت میره رو 130 !!! اینا هاستشون تو داخله؟عزیز مشکل از شما نیست مشکل از مخابراته من خودم سرویس ا مگ داشتم ه هفته پیش رفتم از شبکه رسانه امگ گرفتم سرعتم دقیقا روی 1.3 تازه تو ساعات رایگان با این که فقط خیلی حجمش کمه ولی حداقل ادم از بابت پشتیبانی خیالش راحته حالا هم به شما میگم اگه زیاد دانلود نداری یا اگه میتونی شبانه بزاری واسه دانلود برو سرویس محدود بگیر.
حتما سوالتو بد پرسیدی یا طرف بد فهمیده دوست عزیز
عزیز سرویس شما یه مشکلی داره انقدر پینگ و سرعتت پاینه تست های منو نگاه :
![]()
- - -ویرایش - - -
هه هه :d
1024 تقسیم بر 8 میشه 128 دوستمونم سرعته 1024 داره حتما اگه 2048 بود میشد 256 ...
پس اینجوری باید نتیجه بگیریم که آسیاتک فقط به من خوب سرویس میده :dاگه 1 مگ هم باشه خودت داری میگی 128، نه 0.42mbps.
من هیچ مشکلی ندارم از پارس اومدم آسیا 3 هفته پیش تو پارس مشکل نداش انقدر پینگم اما آسیاشیت سه هفتس همینه! سه هفته پینگ 4.2.2.4 بالای 600-700 میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه من سه هفتس پریودم یه بند!

شاتل اره خوشب ختانه کارش درسته

ای میخندم..
من خودم سپاهی هستم به ما اینترنت زیر 10 مگ و پینگ 1-0 میلی ثانیه نمیدن اونم مجانی سهمیه سپاه...هر وقت وارد این تاپیک میشم پست ها را میخونم کلی به ریشتون میخندم...ای میخندم..
من خودم سپاهی هستم به ما اینترنت زیر 10 مگ و پینگ 1-0 میلی ثانیه نمیدن اونم مجانی سهمیه سپاه...
صبح ها که وقت نمیکنم تو ارتش به این بچه سرباز ها زور میگم..:d ولی عصر بعد کار cod ops 2 میزنم چه حالی میده با نت مجانی 10 مگی پینگ 0 یا 1 میلی در ثانیه..
شایدم فقط تو پاچه من کرده!!!!پس اینجوری باید نتیجه بگیریم که آسیاتک فقط به من خوب سرویس میده :d
تست های همین الانمو نگاه :
![]()
![]()
هه هه چه بویم میده!!!!!با داخل یا خارج؟ بو میده حرفات
- - -ویرایش - - -
شایدم فقط تو پاچه من کرده!!!!![]()

با داخل یا خارج؟ بو میده حرفات
- - -ویرایش - - -
شایدم فقط تو پاچه من کرده!!!!![]()

2020 زنگ بزن فک کنم داخلی 3 رو باید بگیریچرا سرعت اینطوریه !!
از دیروز تا حالا سرعت نت 512 مخابرات شده 256
به پشتیبانی هم زنگ میزنم (2828)
هر عددی رو میزنم تاثیر نداره یارو همینطوری ادامه میده برای فلان فلان رو بزنید !
این یعنی دهنتون سرویس کسیم پاسخگو نیست
اصلا دستم به هیچ جا بند نیست زنگ بزنم بگم عوضیا این چه وضعشه !!!!!!!!!
طبق سایت speedtest.net ایران اینترنت بیشتر از 4.04 Mbps نداره شما چجوری 10 مگ دارید؟ هه ههسپاهیا همینن دیگه اطلاعات الان پر سرعت هست
2020 زنگ بزن فک کنم داخلی 3 رو باید بگیری
- - -ویرایش - - -
طبق سایت speedtest.net ایران اینترنت بیشتر از 4.04 Mbps نداره شما چجوری 10 مگ دارید؟ هه هه
Net Index by Ookla - Household Download Index for Iran, Islamic Republic of