بستگی به مرکز مخابراتی که درخواست را میدید داره معمولا بین 24 تا 72 ساعت طول می کشه نصب بشه.اگر صاحب خط نبود کی توانی یک بهانه براشون بیاری که صاحب خط مریض و نیست و از این حرف ها بعد بهت می گفن مبلغ را بعنوان پیش پرداخت واریز کنی و مدارک خودت را می گیرند.شما مدارک پدرت را هم با خودت ببر که اگر خواستند بهشون بدی(مثل کارت ملی و شناسنامه) .سلام دوستان من تهرانم ميخوام مخابرات بگيرم .ميخواستم ببينم چه مدت طول ميكشه كه اينترنت بعد از ثبت نام وصل بشه؟؟؟موقع ثبت نام حتما بايد صاحب خط بره واسه ثبت نام ؟خط تلفن به اسم پدرمه من خودم تنهايي نميتونم برم ثبت نام كنم؟؟ممنون ميشم اگه جواب بديد
از ساعت 23 تا 7 صبح پینگ نداری برای بازیآقا کسی از این ADSL همکاران مخابرات خبر داره که چجوریاست؟
راستی داتک و پیشگامان چطورن؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
(به فکر بازی هم نباش اون ساعات)
مخابرات نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.و سرعتش هم روی 120 بود همین 1 مگ.اما الان دو سه هفته است انقدر افتضاح شده که رسیده به 30 .رفتم این تعرفه های مخابرات رو دیدم سرعتش خیلی کم نیست؟!! 1024 با ضریب اشتراک 1 به 10 هست.!!!!
جای دیگه سراغ ندارید؟!
سلام
پینگ مخابرات چنده ؟ من الان 240ه با کلی نوسانو تایم اوت ....
همه همین طورن ؟
مخابرات نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.و سرعتش هم روی 120 بود همین 1 مگ.اما الان دو سه هفته است انقدر افتضاح شده که رسیده به 30 .
شما سرویس نامحدود داری؟ اگه نا محدود این سرعت رو میده که خیلی خوبه. سایت های خارجی رو به راحتی باز میکنه؟! مشکلی که نداره.منم 512 دارم.سرعتش رو 200-230 بود.یه هفته اومده رو 12-23
آره قیمتش خیلی خوبه میخوام 2 مگ نامحدود بگیرم ماهی 37 تومن. سرعت دانلودش میشه 200 تا که به نظرم خوبه. کلا نت نامحدود میخوام فقط برای دانلود پینگ برام مهم نیست. جاه دیگه ایی سراغ ندارید؟!مخابرات نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.و سرعتش هم روی 120 بود همین 1 مگ.اما الان دو سه هفته است انقدر افتضاح شده که رسیده به 30 .