بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من تهرانم ميخوام مخابرات بگيرم .ميخواستم ببينم چه مدت طول ميكشه كه اينترنت بعد از ثبت نام وصل بشه؟؟؟موقع ثبت نام حتما بايد صاحب خط بره واسه ثبت نام ؟خط تلفن به اسم پدرمه من خودم تنهايي نميتونم برم ثبت نام كنم؟؟ممنون ميشم اگه جواب بديد

سلام دوستان من تهرانم ميخوام مخابرات بگيرم .ميخواستم ببينم چه مدت طول ميكشه كه اينترنت بعد از ثبت نام وصل بشه؟؟؟موقع ثبت نام حتما بايد صاحب خط بره واسه ثبت نام ؟خط تلفن به اسم پدرمه من خودم تنهايي نميتونم برم ثبت نام كنم؟؟ممنون ميشم اگه جواب بديد
بستگی به مرکز مخابراتی که درخواست را میدید داره معمولا بین 24 تا 72 ساعت طول می کشه نصب بشه.اگر صاحب خط نبود کی توانی یک بهانه براشون بیاری که صاحب خط مریض و نیست و از این حرف ها بعد بهت می گفن مبلغ را بعنوان پیش پرداخت واریز کنی و مدارک خودت را می گیرند.شما مدارک پدرت را هم با خودت ببر که اگر خواستند بهشون بدی(مثل کارت ملی و شناسنامه) .

آقا کسی از این ADSL همکاران مخابرات خبر داره که چجوریاست؟
راستی داتک و پیشگامان چطورن؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
از ساعت 23 تا 7 صبح پینگ نداری برای بازی :| (به فکر بازی هم نباش اون ساعات)
از 7 تا 23 راحت میتونی هر بازی رو بکنی . (چند صفحه قبل وضعیت پینگ تو بتللاگ رو هم گذاشتم.)
سرعت دانلود سرویس 1 مگ ـشون روی 2 مگ بسته شده . سرعت آپلود هم روی یک مگ .
پشتیبانی ـشون تعطیله (از نظر مخ)
در کل اگر برای بازی میخوای باید صبح زود پاشه شب دیگه بخوابی.
سرعت دانلود شبانه هم 150-200 کیلوبایته . از ساعات 1-7 هم رایگانه.

شرکت زیرساخت، گران بودن اینترنت را به گردن رگولاتوری انداخت

این مقام در مصاحبه با ایسنا همچنین در مورد انحصاری کردن توزیع و فروش پهنای باند توسط این شرکت را مبتنی بر اصل 44 دانست و گفت انحصار نامیدن این موضوع خیلی منطقی نیست!

وی درباره قیمت خرید پهنای باند که پیش از این 15 یا 16 دلار عنوان شده بود گفت:‌ به هر حال ما پهنای باند را از درگاه‌های مختلفی خریداری می کنیم که هر یک از این درگاه‌ها تعرفه خاص خود را دارند اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات میانگینی را در نظر گرفته و براساس قیمت خرید پهنای باند و هزینه‌هایی که در زمینه حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری، مدیریت پهنای باند و انتقال آن به شهرستان‌ها و غیره وجود دارد قیمتی را برای آن تعیین می‌کند.
خدایی در ادامه یادآور شد: اکنون اعداد و ارقامی که گاه از سوی مراجع مختلف مطرح می‌شود با واقعیت‌ها کمی تفاوت دارد و در آن‌ها هزینه‌هایی که این شرکت متقبل می‌شود در نظر گرفته نمی‌شود و برای شرکت ارتباطات زیرساخت نقشی مانند گمرک در نظر گرفته می‌شود که تنها پهنای باند را آورده و آن ها را بدون هزینه خاص ارائه می کند.
مهدی اخوان بهابادی -دبیر شورای عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی با ایسنا به انقاد تلویحی از شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت و این گونه عنوان کرد: ساماندهی وضعیت سرعت اینترنت در کوتاه مدت راه حلی به غیر از ورود بخش خصوصی ندارد و اکنون دلیل عمده کندی‌های اینترنت در این موضوع ریشه دارد.

منبع

==================
=))

رفتم این تعرفه های مخابرات رو دیدم سرعتش خیلی کم نیست؟!! 1024 با ضریب اشتراک 1 به 10 هست.!!!!
جای دیگه سراغ ندارید؟!
مخابرات نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.و سرعتش هم روی 120 بود همین 1 مگ.اما الان دو سه هفته است انقدر افتضاح شده که رسیده به 30 .

سلام.
من از همارا سیستم نت دارم..سرعتش بد نیست. پینگشم بد نیست ولی امروز کلا بد شده.
بقیه دوستان هم که از اینجا نت دارن مشکل براشون پیش اومده؟ من پینگم بالا میره هی و تایم اوت های سریعی هم اتفاق میفته.بی سابقست برام.
به خصوص تو بازی که دیگه افتضاحه...

منم 512 دارم.سرعتش رو 200-230 بود.یه هفته اومده رو 12-23
شما سرویس نامحدود داری؟ اگه نا محدود این سرعت رو میده که خیلی خوبه. سایت های خارجی رو به راحتی باز میکنه؟! مشکلی که نداره.
مخابرات نسبت به قیمتش خیلی خوب بود.و سرعتش هم روی 120 بود همین 1 مگ.اما الان دو سه هفته است انقدر افتضاح شده که رسیده به 30 .
آره قیمتش خیلی خوبه میخوام 2 مگ نامحدود بگیرم ماهی 37 تومن. سرعت دانلودش میشه 200 تا که به نظرم خوبه. کلا نت نامحدود میخوام فقط برای دانلود پینگ برام مهم نیست. جاه دیگه ایی سراغ ندارید؟!
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or