بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا این جا فک کنم تو محدوده ما نیست از بین پارس آنلاین و شاتل و های وب کدوم بهتره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
والا بچه ها پارس آنلاین و شاتل دارن میگن که افتضاحه به نظر من هم نگیر. های وب رو نمیدونم سرویسش چه طور هست. بهترین ISp تو تهران همون رسانه هست که فقط مناطق بالا رو پوشش میده یکی از بچه ها هم داشت از اون جا با پاریس پینگ 90 و سرعت دانلود 800 داشت.

سلام برو بچ بامرام.ای دی اس ال 256 پارس انلاین بگیرم یا 128 شاتل؟ با حجم 2 گیگ.
هر چیزی میخوای بگیری کلا نزدیک شاتل هم نرو:دی
گرچه همین الانش داره کفرم در میاد از دست همین مخابرات ولی همین الانش سگ شرف داره به شاتل:دی
اونقدری که ذجر کشیدم از دست شاتل از هیچ چیزی نکشیدم:دی

زنگ زدم پشتیبانی میگه در حال احداث پهنای باند بین مشهد تهرانیم ! افت سرعت برا اونه ! :|
من الان پهنای باند تهران میخوام چی کار کنم ؟
من همین مشهد زنگ زدم میگه شما نفر 120 ـم در صف میباشید!
Yao-Ming-meme.png

اتفاقا تنها جایی که خیلی عجیب بود و به شکایتم رسیدگی کردن مخابرات بود :)))
البته من به مخابرات تهران شکایت کردم مخابرات استان تهران - صفحه اصلي
خطم PCMبود، درستش نمی کردن مخابرات منطقمون، میگفت برو وایمکس بگیر (بچه پررو)
بعد همینجوری توی سایت مخابرات یه شکایت پر کردم، بعد از 1 هفته زنگ زدن هم از مخابرات منطقه (که چرا درخواست کتبی به ما ندادین ؟؟؟؟ ) هم یه بازرس برای پیگیری 2 بار زنگ زد. آخرش بهم اینترنت مخابرات دادن، که اوایلش خوب بود ولی بعد چند ماه خراب شد، دوباره بازی درآوردن برام که فقط باید از خودمون ADSL بگیری چون خطت رو درست کردیم، دوباره نامه نگاری کردم و آخر گذاشتن از آسیا تک بگیرم (که اونم 1 ماهه به خوبی اوایل نیست)
در کل یک شکایت بکن تو سایت، ضرری نداره.
البته نمی دونم برای فیبر نوری هم جواب میده یا نه ! ولی یه نکته ای هم هست، این مخابراتی ها بعضی هاشون الکی میگن فیبر نوری هست خطت ولی ممکنه PCMباشه و براحتی قابل حل باشه مشکلت
کسی میدون دقیقا این فرم شکایت رو باید کجا پر کرد؟؟
من هر چی میگردم جایی برای شکایت نوشتن ندیدم
ممنون

الان سرعت دانلود تو ساعات رایگان هم به همین اختلالات اخیر مربوط میشه ؟؟؟

من مخابرات دارم ( 512) روزانه مشکلی نداره ولی شبانه رایگانش افتضاح شده یعنی 2 تا 7 صبح 600 مگ یا 300 مگ بیشتر دانلود نمیشه. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or