بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
من طرفای پونک هستم و میخواستم یه سرویس بگیرم ولی نمیدونم که از کجا بگیرم به نظر شما بهترین isp کدومه؟اینم بگم که پینگ برام مهم نیست چون بازی آنلاین نمیکنم ولی سرعت و همچنین داشتن دانلود شبانه واسم خیلی مهمه.
پیشاپیش ممنون از پاسختون

از عید تا حالا پینگمون رفت رو 350-500 گفتم درست میشه بازی انلاین رو گذاشتم کنار نزدیک 24 ام صفحه به زور باز میکرد گفتم ولش میزنم تو کار دانلود کلا الان دو روز سرعتم از 70-80 اومده رو 30-40
512 نا محدود اسیا تک تخیله میکنم مخابرات میگیرم اگه از اینم بدتر باشه حداقل ارزونتره پول مفت نمیدم

خب من به خاطر مشکلاتی که پارس انلاین داشت رفتم مخابرات گرفتم - خراسان رضوی ( البته هنوز پارس رو نگه داشتم )

پارس انلاین که طی دو هفته گذشته رسما میشه گفت داغون شده ... پینگ ها که با خارج حول و حوش 350 هست و با تهران 120 ... فقط روزهای کمی بود که این سرویس خوب بود !

اما مخابرات از نظر پینگ معمولا خوب هست و پینگ های 4.2.2.x معمولا زیر 200 هست اما بعضی ساعت ها و رو بعضی ip ها تایم اوت داره ... سرعتش هم اسمی هست !

//

جالبه اول با پارس اومدم بازی سنتر رو باز کنم تایم اوت داد ... الان با مخابرات باز کردم ...

ISP برتر سال گذشته در حال کولاک کردنه !

سلام دوستان
من طرفای پونک هستم و میخواستم یه سرویس بگیرم ولی نمیدونم که از کجا بگیرم به نظر شما بهترین isp کدومه؟اینم بگم که پینگ برام مهم نیست چون بازی آنلاین نمیکنم ولی سرعت و همچنین داشتن دانلود شبانه واسم خیلی مهمه.
پیشاپیش ممنون از پاسختون
توی گوگل سرچ کنید رسانه تهران و برید توی نقشه مناطق قابل پوشش اگر دیدن میتونن بهتون سرویس بدن فورا بگیرید. سرعت دانلود میده بهتون در حد لالیگا.
واقعا ISP خوبی هست.

توی گوگل سرچ کنید رسانه تهران و برید توی نقشه مناطق قابل پوشش اگر دیدن میتونن بهتون سرویس بدن فورا بگیرید. سرعت دانلود میده بهتون در حد لالیگا.
واقعا ISP خوبی هست.

آقا این جا فک کنم تو محدوده ما نیست از بین پارس آنلاین و شاتل و های وب کدوم بهتره؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

خرکیف نشی؟ این خوشحالی قبل افسردگی.!

نه دیگه با این سیاست می تونیم اینترنت رو هم مقاومتی کنیم :دی

----
2837852621.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or