بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

:x
2798660616.png

View attachment 46646
wtf?:| ایران زندگی میکنی ؟:| حالا الان اینو دادی ما بسوزیم ؟:دی

:|
چند میلیون میدی بابت این نت ؟:-\

با عوارض و مالیات 23 هزار تومن:d
البته وایرلسه ترافیک محدود
wtf?:| ایران زندگی میکنی ؟:| حالا الان اینو دادی ما بسوزیم ؟:biggrin1:
اون persian رو تو isp زده که ;)اره تهرانم ینی شهری که...:d والا اینا از عمد سرعت رو میبرن اینقدر بال ترافیکمون 3 سوت تموم بشه و....

کلا هدفت از BC اومدن چیه؟ :d میخوای دل ما رو بسوزونی؟ :d
دریغ از یه کامنت تو بخش های دیگه. 912 تا کامنت گذاشته ، همش به همین شکل بوده که ما تو کف بمونیم. نهایت ناراحتی ایشون اینه که پینگش 10ms بره بالا :((
آخه علی :d من الان یه عکس نمیتونم load کنم ، این چه کاریه که میکنی؟

منم 1mb مخابرات تهران دارم. از بعد انتخابات حتی سایتای ایرانی هم که سرورشون تو خارجه کند شده برام ولی پینگ تغییر نکرده. الان تک فایل نمیتونم دانلود کنم باید دو تا فایل بزارم تا سرعت بالا بره یا اینکه 16 کانکشنه دانلود کنم. کلا این چند وقته ر**ن تو نت!
زنگ هم که میزنی به پشتیبانی میگه مشکلی که نیست, خیلی هم عالیه!!! ویدیو انلاین هم نیمتونم ببینم دیگه فقط اپارات سرعت کامل میشه.

نمیدونم چرا از انتخابات به بعد اینترنت من با سرور های خارجی سرعت دانلود ـه پایینی گرفته و پینگم تو بازی حدود 100 عدد اضافه شده . ممکنه به خاطر اینکه زیاد استفاده کردم باشه ؟
اینترنت مخابرات 2 mb نا محدود
برای منم همینطوره باهات همدردم خیلی سخته تحملش!

وایرلس خوب اگه تو کرج پیشنهاد بدی ممنونت میشم :d فکر کنم با این وضعیت وایرلس تو کرج باید پاشم بیام تهران زندگی کنم.

تو کرج فکز کنم خورشید نت بهترینه ، تا سرعت 4MB هم سرویس میده ، اگه از پس هزینه های گرونش برمیای که گزینه ی خوبی هست !

کلا هدفت از BC اومدن چیه؟ :d میخوای دل ما رو بسوزونی؟ :d
دریغ از یه کامنت تو بخش های دیگه. 912 تا کامنت گذاشته ، همش به همین شکل بوده که ما تو کف بمونیم. نهایت ناراحتی ایشون اینه که پینگش 10ms بره بالا :((
آخه علی :d من الان یه عکس نمیتونم load کنم ، این چه کاریه که میکنی؟

امیر حسین میام خفت میکنما :d من مثل شماها حوصله جر و بحت تو تاپیک ای دیگه سرو کله زدن با فن های شیت باکس ندارم:d..فقط میخونم و لایک میزنم;)
ISPـیت چیه علی ؟!
شبکه رسانه تهران;)
جنس دستکش هات چیه علی ؟
شما کلید حسن و پیدا کن ایشالا درست میشه
من یه کپی ازش دارم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or