بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من خيلي تايم اوت دارم به پشتيباني هم زنگ ميزنم ميگه پينگ خارج از كشور به ما مربوط نيست:-l
چيكار كنم تورو خدا يكي راهنمايي كنه منو
لامصب 3 4 تا تايم اوت پشت سرهم همش ميده سرور پرتم ميكنه بيرون:((

دوستان من از ساعت 12:30 امروز با افت شدید سرعت روبرو هستم پینگ هم 800-900 شده ! کسی مشکل داره !
من پارس آفلاین دارم !

امـروز کلا فـک کنم نـت ر*یـده! منم مخابرات دارم .نابوده.

دوستان من از ساعت 12:30 امروز با افت شدید سرعت روبرو هستم پینگ هم 800-900 شده ! کسی مشکل داره !
من پارس آفلاین دارم !

بنده هم پارس افلاین هستم ... سرعت داونلود و پینگ با سرورهای داخلی فرقی نکرده ولی با خارج از کشور وضع خراب شده امروز .... هم سرعت هم پینگ !

//

دوستان پارس افلاینی جیمیل من مدت 1 هفته هست اختلال داره و بیشتر مواقع باز نمیشه ... یعنی حتی خود گوگل دات کام هم باز نمیشه ! من هستم یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟!

ip های 4.2.2.4 و 4.2.2.2 هم پینگ نمیشن ....تایم اوت هستند ! این چه کیفتی هست والا ؟ من همین جوری باشه عوض می کنم !

آخرین ویرایش:
من مشكلي ندارم:d
ولي يه سري از دوستانم كه از پارس افلاين:d سرويس ميگيرن مشكل داشتن.
کلا تا حالا مشکلی داشتی؟ :d
این آسیاتک در بهترین شرایط پینگش 360ms ـه :bighug: میخواستم برم مخابرات که الان میگید اونم ترکیده :( خوب من الان چیکار کنم؟:-/

امـروز کلا فـک کنم نـت ر*یـده! منم مخابرات دارم .نابوده.

از ظهر تا حالا یه عکس رو کامل لود نمی کنه...
خدا بخیر کنه
bath.gif

وایرلس خوب اگه تو کرج پیشنهاد بدی ممنونت میشم :d فکر کنم با این وضعیت وایرلس تو کرج باید پاشم بیام تهران زندگی کنم.
والا نمیشناسم تو کرج :دی
باید از کسایی که تو کرج وایلرس دارن و هم منطقه ای ـت هستن سوال کنی چون پینگ وایلرس به دور بودن و نزدیک بودن به دکل اصلی ISP هم ربط داره !

من که دیگه بریدم.. دیگه هم امیدی ندارم از این نت ... تو این دو هفته تا isp عوض کردم اسیاتک. صبانت . الانم مخابرات دیگه نه حالشو دارم و وقت نه حوصله که به این اپراتورهای isp ها زنگ بزنم برای یکم سرعت پینگ خوب سر کله بزنم که اخرشم بگن مشکل از خودتون هست یا سراسری یا همین که هست.. همین الان زنگ زدم به isp میگم پینگ من با گوگل بالای 400 هست میگه این که خیلی خوبه برای خودمون هم همینه.!!!!!!!!!!!!!!
دلم خوش بود که بعد این همه کلاس درسی خسته کننده 1 ساعت بتونیم گیم بزنم که اینم ازم گرفتن.. خیلی خواستم که اینترنتم درست شه ولی نشد ...که هیچ اعصابم هم خرد شد.!!!

خلاصه نتیجه اخلاقی گور پدر اینترنت ایران..
پست اخر بزودی در افق محو میشم و با قدرت برمیگردیم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or