بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیدونم چرا از انتخابات به بعد اینترنت من با سرور های خارجی سرعت دانلود ـه پایینی گرفته و پینگم تو بازی حدود 100 عدد اضافه شده . ممکنه به خاطر اینکه زیاد استفاده کردم باشه ؟
اینترنت مخابرات 2 mb نا محدود

دوستانی که ویندوز8 دارن و اینترنت اکسپلورور آپدیت دارن میتونن امتحان کنن که پینگشون با اینرتنت اکسپلورور 10 حدود 4 یا 5 میلی ثانیه کمتر از فایرفاکس هست.

فاجعه به این می گن ، خوشبختانه قراره عوضش کنم ، شیراز بهترین چی هست الان کسی هست ؟
متاسفانه همین فراهوش . البته ماتریکس هم همینه ولی پکیده . خود فراهوش باید بهتر باشه زنگ هم بزن بگو واسه گیم میخوام یه کم بهترش میکنن برات . بقیه ISP ها هم بوقن .

- - -ویرایش - - -

دوستانی که ویندوز8 دارن و اینترنت اکسپلورور آپدیت دارن میتونن امتحان کنن که پینگشون با اینرتنت اکسپلورور 10 حدود 4 یا 5 میلی ثانیه کمتر از فایرفاکس هست.
حالا گیریم که درست گفتی . فرق بین پینگ 200 و 205 نه 145 و 150 بازم نه 100 و 105 چی میشه واسه ما ؟ :-/ یارو هلندیه پینگش 7 بوده شده 8 دنیا رو زیر و رو کرده ما هم اینطوری :)) . من به شخصه وقتی حس بازیم بگیره پینگ 400 500 هم بازی میکنم تا وقتی لگ نباشه . داش مسعود بازم خوش به حالت اینترنت درستی داری یه سر بیا شیراز همدردی کن .

آخرین ویرایش:
متاسفانه همین فراهوش . البته ماتریکس هم همینه ولی پکیده . خود فراهوش باید بهتر باشه زنگ هم بزن بگو واسه پینگ میخوام یه کم بهترش میکنن برات . بقیه ISP ها هم بوقن .

- - -ویرایش - - -

حالا گیریم که درست گفتی . فرق بین پینگ 200 و 205 نه 145 و 150 بازم نه 100 و 105 چی میشه واسه ما ؟ :-/ یارو هلندیه پینگش 7 بوده شده 8 دنیا رو زیر و رو کرده ما هم اینطوری :)) . من به شخصه وقتی حس بازیم بگیره پینگ 400 500 هم بازی میکنم تا وقتی لگ نباشه . داش مسعود بازم خوش به حالت اینترنت درستی داری یه سر بیا شیراز همدردی کن .

توی شیراز هم پیدا میشه منتهی باید دنبال وایرلس بگردی اونجا.

نمیدونم چرا از انتخابات به بعد اینترنت من با سرور های خارجی سرعت دانلود ـه پایینی گرفته و پینگم تو بازی حدود 100 عدد اضافه شده . ممکنه به خاطر اینکه زیاد استفاده کردم باشه ؟
اینترنت مخابرات 2 mb نا محدود

این مشکل جدید مخابراته.بعضی وقتی پینگ فضایی میشه.ولی درست میشه.

اون دانلود هم مثل اینکه تازگیا اینطوری شده.محدود , نامحدود هم نداره. سرعت دانلود با سرورای خارجی کم شده.یعنی کمش کردن. مخابرات دیگه. :d

دوستان من خيلي تايم اوت دارم به پشتيباني هم زنگ ميزنم ميگه پينگ خارج از كشور به ما مربوط نيست:-l
چيكار كنم تورو خدا يكي راهنمايي كنه منو
لامصب 3 4 تا تايم اوت پشت سرهم همش ميده سرور پرتم ميكنه بيرون:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or