بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من خودم از تیر 88 دارم از اسیاتک سرویس می گیرم اما در این یک سال اخیر دیگه واقعا خیلی سرویس بی کیفیتی دارن.(کلی پول می گیره اما یک سرویس فوق العاده بی کیفیت رو تو پاچه ادم می کنه!)
واقعا حیف این پولی که دادم به اسیاتک.75 هزار تومن در ماه برای یک سرویس 2 مگابیت نامحدود از من دارن می گیرن ولی سرعت دانلودش 128 کیلوبایت بود و الان رسیده به 60-70 کیلوبایت در ثانیه!!! پینگش که بین همه ISP ها بدترینه. پینگش با سرور های اروپا 350-400 میلی ثانیه هستش.
بعد از 4 سال گرفتن سرویس از اسیاتک. ماه دیگه درخواست تخیله پورت رو میدم.

من که بطور ناخواسته الان دارم از آسیاتک سرویس میگیرم و کلا این ماه اولین و آخرین ماه هست. قبلش پردیس داشتم ولی الان میگن ادغام شدیم با آسیاتک ( حالا how the hell من نمیدونم ) ولی چیزی که هست اینه که من پینگم نهایتا 200 بود ولی الان حداقلش رو 350 میچرخه و خیلی آسون تا 500 هم میره و میاد.

من وایمکس گرفتم دارم روای می شم........................
اولا تو آبادان هستم نوشته کرج!!!!!!!!!!!!!!!
دوما پینگ رو آدم می بینه دیوونه می شه به خدا انگار دایال آپ خریدم کمک...................یکی بگه من کجا بگیرم....
2788004095.png
رفیق ؛ الان کل خوزستان مشکل داره . من پارس انلاین دارم . عموما با پینگ 110 الی 180 بازی می کنم ، امروز پینگ ( از صبح تا حالا ) به طور ثابت خیلی شیک روی 1000 بوده . خلاصه موقتی ـه . زنگ زدم جویا شدم از نمایندگی پارس انلاین.

رفیق ؛ الان کل خوزستان مشکل داره . من پارس انلاین دارم . عموما با پینگ 110 الی 180 بازی می کنم ، امروز پینگ ( از صبح تا حالا ) به طور ثابت خیلی شیک روی 1000 بوده . خلاصه موقتی ـه . زنگ زدم جویا شدم از نمایندگی پارس انلاین.

ولي در كل از اين isp خوشم نيومد.
نمي دونم كجا برم بگيرم؟؟؟

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

ولي در كل از اين isp خوشم نيومد.
نمي دونم كجا برم بگيرم؟؟؟

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

با توجه به اینکه بیشتر کسانیکه که تو psn میدیدم وایمکس دارن و اصلا کانکشن خوبی نداشتند ، فکر نمیکنم وایمکس واسه آنلاین بازی کردن خوب باشه.

من خودم از تیر 88 دارم از اسیاتک سرویس می گیرم اما در این یک سال اخیر دیگه واقعا خیلی سرویس بی کیفیتی دارن.(کلی پول می گیره اما یک سرویس فوق العاده بی کیفیت رو تو پاچه ادم می کنه!)
واقعا حیف این پولی که دادم به اسیاتک.75 هزار تومن در ماه برای یک سرویس 2 مگابیت نامحدود از من دارن می گیرن ولی سرعت دانلودش 128 کیلوبایت بود و الان رسیده به 60-70 کیلوبایت در ثانیه!!! پینگش که بین همه ISP ها بدترینه. پینگش با سرور های اروپا 350-400 میلی ثانیه هستش.
بعد از 4 سال گرفتن سرویس از اسیاتک. ماه دیگه درخواست تخیله پورت رو میدم.

من که بطور ناخواسته الان دارم از آسیاتک سرویس میگیرم و کلا این ماه اولین و آخرین ماه هست. قبلش پردیس داشتم ولی الان میگن ادغام شدیم با آسیاتک ( حالا how the hell من نمیدونم ) ولی چیزی که هست اینه که من پینگم نهایتا 200 بود ولی الان حداقلش رو 350 میچرخه و خیلی آسون تا 500 هم میره و میاد.

آسیاتک تا همین قبل از عید قابل تحمل بود ولی از اواسط فرودین شد آسیاشت :|

دوستا از دوتا شرکت زیر کسانی که استفاده کردن و یا کارایهارو شنیدن راهنایی کنن کدوم رو بگیرم!!؟؟
1-بقول یک از دوستا {آسیا شت}
2-صبا نت
راستی این های وب چطوره؟؟{داده گشتر عصر نوین}

من آسیاتک داشتم، 512، سرعت حدود 50 - 60 بود و پینگ هم افتضاح
حدود 1 سال از صبانت میگیرم، 128 ، سرعت حدود 200 تا 240 هست، و پینگم با تهران 25 و با 4.2.2.4 زیر 200

زنگ زدم پشتیبانی می گم افت سرعت شدید داره نت , میگه اکثر مشترکین همین مشکل رو دارند :|

چند روز پیش هم به یارو گفتم اینترنتم قطعه گفت میدونم .

آخرین ویرایش:
زنگ زدم پشتیبانی می گم افت سرعت شدید داره نت , میگه اکثر مشترکین همین مشکل رو دارند :|

چند روز پیش هم به یارو گفتم اینترنتم قطعه گفت میدونم .

:))

یعنی عاشق این پشتیبانی هستم!
بابا اینا یکی مثل همین آدمایی هستن که توی خیابون میبینین توی روزنامه اگهی استخدامی دیدن رفتن نشتن اونجا. اکثریت زیاد سر در نمیارن زیاد جدی نگیرین دوستان.

الان داشتم در سایت twitch به صورت آنلاین بازی کردن یکی از تهیه کننده های بازی Battlefield 3 رو می دیدم ، پینگش بین 1-5 تغییر می کرد ! واقعا شرمنده شدم که یک کشور کوچیکی مثل سوئد و کوفت و ... الان در این وضع هستند اونوقت ما باید با پینگ 200-300-400 سر کنیم !!! واقعا ما چه گناهی کرده بودیم که چنین بلایی سرمون اومده ...
امیدوارم وضعمون بهتر بشه همین...

الان داشتم در سایت twitch به صورت آنلاین بازی کردن یکی از تهیه کننده های بازی Battlefield 3 رو می دیدم ، پینگش بین 1-5 تغییر می کرد ! واقعا شرمنده شدم که یک کشور کوچیکی مثل سوئد و کوفت و ... الان در این وضع هستند اونوقت ما باید با پینگ 200-300-400 سر کنیم !!! واقعا ما چه گناهی کرده بودیم که چنین بلایی سرمون اومده ...
امیدوارم وضعمون بهتر بشه همین...
گناه بیخیالی ;)

بچه ها وضع نتم از دیروز بد تر شده..........
شنبه بلند می شم میرم تهران، مرکز ایرانسل رو تو سرشون خراب می کنم....
خدا وکیلی مسولان ایرانسل باید پاسخگو پینگ من باشن.من تو آبادانم بعد اونجا زده تهران؟؟؟دیروز هم میزد کرج؟؟؟دو روز پیش هم اصفهان بود...........
به خدا رفیقام 128 دارن ولی مثل مال من دیگه نیست...........
من چه گناهی کردم از اینا خریدم غلط کردم...
2789333366.png

دیال آپ هم سرعتش از این بیشتره!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or