بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بهترین دانلودر Orbit هست که فوق العادس!
لینک رو کپی کنید و بزنید توش تا سرعتش رو ببینید!
حداقلش تقریبا 2 برابره IDM سرعت داره!
اصلا یه چیز فضایی!
سرعت من با IDM حدود 40-30 هست ولی با Orbit می‌ره بالای 100
منم orbit دارم ولی به نظرم IDM قابلیتاش بهتره.
سرعتمم با orbit بالاتر از 60 نمیشه ولی با IDM تا 70 هم میره

- - -ویرایش - - -

منم با Gmail مشکل دارم!
اینترنت آسیاتک
برای من که مشکلی نداره!

[h=1]وزیر ارتباطات: گوگل ارث و ویکی‌پدیا جاسوسند :|[/h]ر تلاش هستیم با ایجاد یک سایت بزرگ و قراردادن اطلاعات و محتواهای ایرانی-اسلامی به زبان‌های مختلف فرهنگ کشورمان را در اختیار جهانیان قرار دهیم.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ICTPRESS، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از مهم‌ترین مباحث در مدیریت، آگاهی از خاستگاه جامعه به منظور برنامه‌ریزی برای آینده است و سایت‌های بزرگی نظیر گوگل ارث و ویکی پدیا از مردم جهان برای کشورهای غربی اطلاعات کسب می‌کنند.محمدحسن نامی در مراسم افتتاح دیتاسنتر(مرکز داده) استان قم اظهار داشت: زیرساخت‌ای مهیا شده برای افزایش آمادگی الکترونیکی کشور است و آمادگی الکترونیکی به معنی افزایش آگاهی مردم برای حضور در یک شبکه جهانی و آمادگی به منظور ایستادگی برابر هجوم اطلاعات غرب است.وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این امکانات بر اساس برنامه پنجم مهیا می‌ود و برای تحقق اهداف پیش‌ببنی شده باید آموزش الکترونیکی برای همه شهروندان عملیاتی شود.وی با بیان اینکه استکبار در تلاش است با اشراف بر اطلاعات بر همه حاکم شود گفت: با استفاده از بسترهای ارتباطی آماده شده می‌توان محتواهای تولید شده در کشورمان را به همه جهانیان ارائه کنیم.نامی گفت: تجهیزات مدرن موجود شرایط مورد نیاز استکبار را برای تسلط بیشتر بر جهان آماده کرده اما باید با توسعه ارتباطات و فرهنگ سازی، جریان ارسال اطلاعات را معکوس کنیم.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کشورهای غربی با راه‌اندازی چندین سایت بزرگ نظیر گوگل ارث و ویکی‌پدیا در صدد کسب اطلاعات از مردم جهان هستند.نامی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین مباحث مدیریتی، آگاهی از خاستگاه جامعه است تا از طریق آن بتوانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند و اطلاعات مدنظر خود را نیز از طریق این سایت‌ها بدست آورند.وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در تلاش هستیم با ایجاد یک سایت بزرگ و قراردادن اطلاعات و محتواهای ایرانی-اسلامی به زبان‌های مختلف فرهنگ کشورمان را در اختیار جهانیان قرار دهیم.

البته زیاد جدی نگیرین تا ماه بعد کلید دار محترم از سمتش kick ش می کنه ! :d

نت من خیلی با Orbit سازش داره:دی
البته به اون Ice Age نگاه نکنید که سرورش داغون ـه! ولی مال TWD خیلی خوب بود:
2q2vfg6vku1r8sy6iyvs.jpg

من مخابرات 1 مگ دارم چند روزه تو دانلود منیجر یک فایل که واسه دانلود میزارم فقط تا 60 کیلو سرعت میره بالا باید حتما دو تا فایل بزارم تا 120 بشه! پینگم ولی فرقی نکرده مثل همیشه است. راه حلی براش نیست؟ اگه به پشتیبانی بگم درست میکنه یا مثل همیشه میپیچونه؟؟

من هم چند روزه همین وضعیت رو دارم شما تک فایل رو فعلا 16 کانکشنه دان کن

من 128 نامحدود پارس آنلاین دارم 3 ماه میشه به علت نیوز زیاد روی خط سرعتم از 120 امده روی 35 دیروز PC هی قبل می‌کرد منظورم یهو همه چیز ار کار می‌افتاد تو صفحه PC یکم ور رفتم بد دیدم بهتر شد در کمال ناباوری دیدم تا همین الان سرعتم برگشته به 120 نمی‌دونم چرا این طوری شده ولی خوب راضیم کرد دفعه بعد باز پارس آنلاین رو انتخاب کنم:d

چرا وضع اینترنت دوباره اینجوری شد..؟؟؟؟؟ بعد انتخابات یکم درست شده بود .... اما امروز دوباره ر.ی.د.ن به اینترنت خدا لعنتشون کنه.. بدجوری دارن بهمون بی احترامی میکنن..

دوستانی که مشکل نت دارند یک سر به این تاپیک بزنند به نظر میاد خیلی از دوستان ایرانی مشکلی با اینترنت در ایران ندارن و به راحتی درحال بازی کردن هستند (کاملا از ISP خودشون راضی هستند)و در عین حال منتظر بازی های آنلاین آینده

لعنت به این بی پدر مادرا دوباره گند زدن تو اینترنت ! لگ و تاخیر و بدبختی و کندی و https شروع شد دوباره ! من به شخص از همه عذر خواهی می کنم و حرف های 3 روز گذشته رو پس می گیرم.
مارا به خیر تو امیدی نیست شر مرسان ای مسئول محترمه ...
لعنت به همشون و خدا همشون رو با اژدهای هفت سر جهنم محشور بفرماید....
حیف امیدی که سر این کثافات صرف بشه.
من اومدم بتلفیلد رو تست کنم با کمال تعجب شدید لگ شده و https هم دوباره کند شد و صد البته UDP هم محدود شد.من نمیدونم اینا چی می خوان از این اینترنت نیمه جان که هی بمباران اتمی اش می کنند.
خدا ازتون نگذره.
ادمین خواهشا پست منو پاک نکن

آخرین ویرایش:
من 128 نامحدود پارس آنلاین دارم 3 ماه میشه به علت نیوز زیاد روی خط سرعتم از 120 امده روی 35 دیروز PC هی قبل می‌کرد منظورم یهو همه چیز ار کار می‌افتاد تو صفحه PC یکم ور رفتم بد دیدم بهتر شد در کمال ناباوری دیدم تا همین الان سرعتم برگشته به 120 نمی‌دونم چرا این طوری شده ولی خوب راضیم کرد دفعه بعد باز پارس آنلاین رو انتخاب کنم:d
هولی شت تو داره 128 نا محدود 120 سرعت میگیری؟
من 1 مگ اسیا خیلی زور بزنه بهم 110 میده اونم چی ماهی 50 تومن میگیره ازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or