بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من الان پارس انلاین هستم و 80 روز هم تا پایان قراردادم مونده . الان میخوان برم با همین سرویس Hi Web قرار داد ببندم و از اونجا سرویسم رو بگیرم . تکلیف چی هست ؟؟ باید چیکار کنم ؟؟ بعد پروسه تغییر دادن یه isp به چه شکل هست ؟؟ چه مدت زمان طول میکشه ؟

دوستا از دوتا شرکت زیر کسانی که استفاده کردن و یا کارایهارو شنیدن راهنایی کنن کدوم رو بگیرم!!؟؟
1-بقول یک از دوستا {آسیا شت}
2-صبا نت
راستی این های وب چطوره؟؟{داده گشتر عصر نوین}
در تهران بعضی از نقاط (نه همه جا) صبا نت خیلی خوب کار می کنه.

من خودم ساری نیستم. ولی ,شما چرا از مخابرات سرویس نمی گیری؟
ساری , مخابراتش خوب نیست سرویسش؟
من خودم الان نامحدود 128 دارم.سرعت دانلود با سرورای خارج 300KB(فقط از ساعت 6 تا 12 ظهر).پینگشم که خوبه.

دوستان مرسی از لطفتون!!اما یه چیز رو یادم رفت بگم من الان 2 مگ مبین نت دارم و سرعتش تقریبا در کل روز 300 تا 400 هستش و شب بالای 130 یا 140 دارم و تقریبا تا الان از نظر دانلود به مشکلی بر نخوردم و همیشه از دانلودم راضی بودم ولی چیزی که هست اینه پینگ مبین نت اصلا{به معنای واقعی کلمه} پایدار و ثابت نیست{پایدار نبودنش خیلی رو اعصابه به قرآن} هستم اما یه چیزی میخوام که پینگ خوب داشته باشه و سرعت دانلود و آپلود هم فقط در حدی باشه که بشه بازی کرد واسم کافیه!!!
فقط و فقط الان پینگ مد نظرم هستش!!که البته الان میگن آسیاشت پینگش ثابته و خوبه!!

بچه ها الان ساعت 5 صبحه و همین الان دیدم پینگ چقدر پایدار و ثابت شده!!:>

روز بود 150 الان شد 57!!

آخرین ویرایش:
دوستان مرسی از لطفتون!!اما یه چیز رو یادم رفت بگم من الان 2 مگ مبین نت دارم و سرعتش تقریبا در کل روز 300 تا 400 هستش و شب بالای 130 یا 140 دارم و تقریبا تا الان از نظر دانلود به مشکلی بر نخوردم و همیشه از دانلودم راضی بودم ولی چیزی که هست اینه پینگ مبین نت اصلا{به معنای واقعی کلمه} پایدار و ثابت نیست{پایدار نبودنش خیلی رو اعصابه به قرآن} هستم اما یه چیزی میخوام که پینگ خوب داشته باشه و سرعت دانلود و آپلود هم فقط در حدی باشه که بشه بازی کرد واسم کافیه!!!
فقط و فقط الان پینگ مد نظرم هستش!!که البته الان میگن آسیاشت پینگش ثابته و خوبه!!

بچه ها الان ساعت 5 صبحه و همین الان دیدم پینگ چقدر پایدار و ثابت شده!!:>

روز بود 150 الان شد 57!!
البته هیچ اینترنتی در ایرن پینگ پایداری نداره.آسیاشت هم یک مدتی خوب بود اما همین بچه ها اینجا دارند و خیلی هاشون هم ناراضی هستند.اگر تو شهرتون پتیاک است .معمولا من پینگ پتیاک را ثابت دیدم اما هیچ وقت متاسفانه باهاش آنلاین بازی نکردم.اما هر بار تست می گرفتم ثابت بود در حالی که ماله همه ISP در بو داغون بود.

همه دنیا پینگ دارن هر 100 سالی یه بار تایم اوت ! ما تایم اوت داریم اگه عشقش بکشه یه پینگ 3 4 رقمی به ما بده ! اگه !
پ.ن: چرا این پشتیبانی اسیاتک فک میکنه ما خَریم ؟

همه دنیا پینگ دارن هر 100 سالی یه بار تایم اوت ! ما تایم اوت داریم اگه عشقش بکشه یه پینگ 3 4 رقمی به ما بده ! اگه !
من دیگه خسته شدم یه یه ماهی اصلا زنگ نمیزنم بهشون امیدوارم بهتر شه چون کلی isp عوض کردم واقعا دیگه حوصلشو ندارم که عوض کنم دوباره

دوستان الان واسه آن تو پی اس ان بازی کردن خوبم
2787694975.png
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقيقا....
رفيقم آسيا تك داره اون هم موقعي كه باهاش حرف ميزنه فكر ميكنه ما كمتر خودشون ميفهميم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or