بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

باز خبریه ؟ :|
سرع من اومده رو 8 کیلو بایت ! به پشتیبانی زنگ زدم میگه داریم پهنای بان اضافه میکنیم تا اخرر هفته درست میشه :|
پ.ن: یکی نیست بهش بگه خو دی*ث امروز اول هفته اس ؟

باز خبریه ؟ :|
سرع من اومده رو 8 کیلو بایت ! به پشتیبانی زنگ زدم میگه داریم پهنای بان اضافه میکنیم تا اخرر هفته درست میشه :|
پ.ن: یکی نیست بهش بگه خو دی*ث امروز اول هفته اس ؟
منظورشون احتمالا آخر هفته اروپا و آمریکاست :d اونجوری اگر به قضیه نگاه کنی هنوز تا آخر هفته موندن.
نکته جالب این است که منم زنگ زدم به مخابرات پشتیبانیش دقیقا همین را بهم گفت.:))البته من گفتم امروز مگر آخرهفته نیست گفت نه منظور تا آخر هفته دیگست.

بعله بعله شما ایران تشریف دارید ؟! :دی
پ.ن : با مگادث شدیدا حال میکنم :دی

نه خارج از ایرانم.

2724369928.png

آخرین ویرایش:
من از پردیس میگرفتم ، با آسیاتک ادغام شد و پینگ 170 من تبدیل شده به 350 به بالا !!!!! الان من باید چیکار کنم با اینا؟ فکر کنم باید برم از مخابرات بگیرم چون آسیاتک که دیگه فاجعست

من از پردیس میگرفتم ، با آسیاتک ادغام شد و پینگ 170 من تبدیل شده به 350 به بالا !!!!! الان من باید چیکار کنم با اینا؟ فکر کنم باید برم از مخابرات بگیرم چون آسیاتک که دیگه فاجعست
مخابرات بعضی از طرحاش فوق العاده پینگشون خوبه، مثلا طرح طلایی تو مشهد (تو شهرای دیگه میگن 1Mb مثلا.) با چندبار reconnect کردن پینگش به 100 هم میرسه! (با EU.) سرعت دانلودش هم 270-250 ـه، میشه گفت همون 2 مگ.. طرح الماسم که دیگه هیچی! :دی

این آت و آشغالا چیه استفاده می‌کنید:|
یه دونه Psiphon 3 نسخه 58 بگیر راحت برو! فقط اگر از Firefox استفاده می‌کنی بگو که یه تنظیم کوچیک داره اونو بهت بگم;)
ویرایش
WTF:|
سایفون وصل نمی‌شه:| ولی هنوز ******** 7.40 کار می‌کنه:دی
الله اکبر !!! الان ساKس شد آت آشغال :d ؟!؟!؟!این سایـــفون که افت سرعت داره اون فرِیـــ گیت هم که اصلا حرفش رو نزن نمیدونم شما از کجا سرویس ساKس گرفتین ولی من باهاش حتی 1kb هم افت سرعت نداشتم :d

دوستا از دوتا شرکت زیر کسانی که استفاده کردن و یا کارایهارو شنیدن راهنایی کنن کدوم رو بگیرم!!؟؟
1-بقول یک از دوستا {آسیا شت}
2-صبا نت
راستی این های وب چطوره؟؟{داده گشتر عصر نوین}

آخرین ویرایش:
دوستا از دوتا شرکت زیر کسانی که استفاده کردن و یا کارایهارو شنیدن راهنایی کنن کدوم رو بگیرم!!؟؟
1-بقول یک از دوستا {آسیا شت}
2-صبا نت
راستی این های وب چطوره؟؟{داده گشتر عصر نوین}
من خودم ساری نیستم. ولی ,شما چرا از مخابرات سرویس نمی گیری؟
ساری , مخابراتش خوب نیست سرویسش؟
من خودم الان نامحدود 128 دارم.سرعت دانلود با سرورای خارج 300KB(فقط از ساعت 6 تا 12 ظهر).پینگشم که خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or