دوستان این نت جدیده که تو تلویزیون تبلیغ میکنه چیه ؟! اسمش یادم رفت !تبلیغاش باحاله !
من که خیلی ناراحتم که این new reveal رو از دست دادم.کی یا خیلی وضعشون خرابه از این وضع.؟ من که داغون
منم کلن بدون چیز شکن بیشتر وقتا نمیتونم همین بازی سنتر هم باز کنم.مال من تا دوساعت پیش بازی سنترم باز نمیکرد
الانشم خیلی بهتر نشده
آره باوامروز زنگ زدم مخابرات میگم قطعی زیاد دارم مخصوصا تو دانلود در شب، اومده به من میگه مشکل سراسریه و باید صبر کنید!
خیلی سرعت قبلا خوب بود،الان هم که اینجوری!
دوستان برای شما هم قطعی زیاد داره؟
همه حواسم به چراغ LAN مدم بود این از اون حرفا بودا!!!فقط در این حد میتونم راهنمایی کنم که این مشکلاتی که میگید به صورت دستی توسط خودتون قابل تعمیر هست.
و مشکل از هیچ کجا نیست .
قطع میشه مجبورم خودم بیدار باشم تا وصلش کنم! اگه یک راه حل بلدین واسه این بدین!این از اون حرفا بودا!!!
مشکل قطعی وقتی خیلی از آدما دارن یعنی مشکل از مخابراته!
مال منم یک دفعه اینطوری شد قبلا اینطوری نبود!
من الان ویندوز 8 دارم این خودش Auto Dial نداره!قطع میشه مجبورم خودم بیدار باشم تا وصلش کنم! اگه یک راه حل بلدین واسه این بدین!
مجید جان من هم مخابرات هستم اونم مخابرات تهران ! مشکل دستی حل میشهاین از اون حرفا بودا!!!
مشکل قطعی وقتی خیلی از آدما دارن یعنی مشکل از مخابراته!
مال منم یک دفعه اینطوری شد قبلا اینطوری نبود!
من الان ویندوز 8 دارم این خودش Auto Dial نداره!قطع میشه مجبورم خودم بیدار باشم تا وصلش کنم! اگه یک راه حل بلدین واسه این بدین!