بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از سپنتا سرویس میگیرم. هیچ مشکلی کلا ندارم!
6 ساله مشترکشم!
هزینه اش خیلی سنگینه، ولی خوب خدارو شکر اعصابم آرومه و تلفن به دست پشت خط آی اس پی دنبال حل مشکل نیستم! نه در سال 88 نه تا این لحظه، قطره ای افت سرعت نداشتم :دی

از سپنتا سرویس میگیرم. هیچ مشکلی کلا ندارم!
6 ساله مشترکشم!
هزینه اش خیلی سنگینه، ولی خوب خدارو شکر اعصابم آرومه و تلفن به دست پشت خط آی اس پی دنبال حل مشکل نیستم! نه در سال 88 نه تا این لحظه، قطره ای افت سرعت نداشتم :دی

میشه مشخصات سرویس و قیمت بدی؟

دوستان کسی از مبین نت خبر داره که چجوریا هست ؟ چون دارم Isp رو عوض میکنم.
پینگش ریده :d
یمدت برا همسایه رو هک کرده بودم استفاده میکردم (اسکی) هیچی نداشت . سرعت دانلود 150-160 بود . پینگ هم تعریفی نبود . بزور باش AC:R میزدم .

دوستان الان کسی تو کرج 256 نامحدود مخابرات داره با چند دانلود می کنین ممنون میشم بگین تشکر .

بیست و خورده ای ! :|
پینگ فاجعه !:|
نوسان در حد ..... !! :|

قطعی هم ....... !! :|

چیز کاملیه در کل :دی

برو دنبال یه ISP دیگه ، اعصابتو خراب نکن ! :دی

بیست و خورده ای ! :|
پینگ فاجعه !:|
نوسان در حد ..... !! :|

قطعی هم ....... !! :|

چیز کاملیه در کل :دی

برو دنبال یه ISP دیگه ، اعصابتو خراب نکن ! :دی

ابوالفضل برا یکی از دوستانم پرسیدمش . من خودم 512 دارم راضیم خدایی از روزی که گرفتم الان 1 ساله تا الان 1 مینم قطعی نداشته و سرعتم 70 کمتر نشده راضی راضیم برا من کافیه .

دوستان کسی از مبین نت خبر داره که چجوریا هست ؟ چون دارم Isp رو عوض میکنم.
والا تا اونجایی ک میدونم آش@غال ترینشون همین مبین نت هستش...و ی چیزی بگم ما تو ایران باید از بد و بدتر ، بدرو انتخاب کنیم ،الان شما برو از ایرانسل بگیر...اگه وایمکس میخوای گفتم
وگرنه ای دی اس ال توسیه نمیشه از هیچ شرکتی نگیر همینطوری بشین خونه درو دیوارو ببینی خداییش شرف داره تا با نت ایران سروکله بزنی!
جدا @#$ تو نتِ ملی!

فقط اگه مجبورید (مثل من) وایمکس بگیرید از مبین نت بخرید. پینگ زیر 200 معنی نداره.

این که میگم مبین نت بگیرید برای این هست که دانلود شبانه داره(2-8) قبلا که چک کردم ایرانسل نداشت(از پینگ خبر ندارم اما پسرخالم می گفت که سرعتش اصلا خوب نیست)

مبین نت به هیچ وجهی نخرین دزد هستن .

چطور؟ چیکار کردند مگه؟

Asiashit سرعت دانلود رو آورده پایین ! دیگه عمرا ازش سرویس بگیرم میرم سمت مخابرات !
2 ماه اول باهاش نزدیک 400Gb دانلود کردم سرعت شبانش هم رو 300-400 بود اما الان کرده 100-120 :|
حیف 41هزار تومنی که پول دادم :|

فقط اگه مجبورید (مثل من) وایمکس بگیرید از مبین نت بخرید. پینگ زیر 200 معنی نداره.

این که میگم مبین نت بگیرید برای این هست که دانلود شبانه داره(2-8) قبلا که چک کردم ایرانسل نداشت(از پینگ خبر ندارم اما پسرخالم می گفت که سرعتش اصلا خوب نیست)

چطور؟ چیکار کردند مگه؟
اگه مجبور باشی وایمکس بگیری که مجبوری از یکی از این دوتا ISP مضخرف نت بگیری!
ولی اگه کلا دنبال نت باشین و وایمکس نخواین Bullshit ترین ISP ها همین دوتان:دی
نه پینگ درستی دارن نه سرعت دانلودی و همینطور قیمتم که چی بگم...

چطور؟ چیکار کردند مگه؟

یه مقطع کلی حجم منو با اینکه کلی نرم افزار محاسبه حجم داشتم و دقیق میدونستم چقد مصرف کردم ازم کم کردن و پولم یبار ریختم 60 تومن ولی گیگ اضافه نمیکرد مثلا یهو میزد 29350 پول دارین تو حسابتون ، خیلی اذیتم کردن زنگم که میزدم میگفتن همینه که هست ناراضین برین یه شرکت دیگه . از همه بیشتر پاسخگوییشون ناراحتم کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or