از سپنتا سرویس میگیرم. هیچ مشکلی کلا ندارم!
6 ساله مشترکشم!
هزینه اش خیلی سنگینه، ولی خوب خدارو شکر اعصابم آرومه و تلفن به دست پشت خط آی اس پی دنبال حل مشکل نیستم! نه در سال 88 نه تا این لحظه، قطره ای افت سرعت نداشتم![]()
پینگش ریده :dدوستان کسی از مبین نت خبر داره که چجوریا هست ؟ چون دارم Isp رو عوض میکنم.
دوستان الان کسی تو کرج 256 نامحدود مخابرات داره با چند دانلود می کنین ممنون میشم بگین تشکر .

بیست و خورده ای !![]()
پینگ فاجعه !
نوسان در حد ..... !!
قطعی هم ....... !!
چیز کاملیه در کل
برو دنبال یه ISP دیگه ، اعصابتو خراب نکن !![]()
والا تا اونجایی ک میدونم آش@غال ترینشون همین مبین نت هستش...و ی چیزی بگم ما تو ایران باید از بد و بدتر ، بدرو انتخاب کنیم ،الان شما برو از ایرانسل بگیر...اگه وایمکس میخوای گفتمدوستان کسی از مبین نت خبر داره که چجوریا هست ؟ چون دارم Isp رو عوض میکنم.
مبین نت به هیچ وجهی نخرین دزد هستن .
اگه مجبور باشی وایمکس بگیری که مجبوری از یکی از این دوتا ISP مضخرف نت بگیری!فقط اگه مجبورید (مثل من) وایمکس بگیرید از مبین نت بخرید. پینگ زیر 200 معنی نداره.
این که میگم مبین نت بگیرید برای این هست که دانلود شبانه داره(2-8) قبلا که چک کردم ایرانسل نداشت(از پینگ خبر ندارم اما پسرخالم می گفت که سرعتش اصلا خوب نیست)
چطور؟ چیکار کردند مگه؟
فقط اگه مجبورید (مثل من) وایمکس بگیرید از مبین نت بخرید. پینگ زیر 200 معنی نداره.
این که میگم مبین نت بگیرید برای این هست که دانلود شبانه داره(2-8) قبلا که چک کردم ایرانسل نداشت(از پینگ خبر ندارم اما پسرخالم می گفت که سرعتش اصلا خوب نیست)
چطور؟ چیکار کردند مگه؟