بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میگم الان نت من خراب یا مال همه خرابه ؟
فقط BC و 2 3 دیگه رو میتونم باز کنم + دانلود میتونم بکنم واقعا دسخوش باید گفت به این نو اوری های اسیا تک
باز واسه تو خوبه من همین بازی سنترم بدون h.t.t.p.s نمیتونم باز کنم.5 دقیقه ی اول که مودم رو قطع و وصل میکنم همه چی درسته ولی بعدش هیچی باز نمیشه .

من برای اولین بار تو چند هفته اخیر مشکل قطع شدن مدام از سرور هارو دارم...تو bf3 تا وارد بازی میشم بعد 30 ثانیه میندازه بیرون...تا عصر مشکلی نبود ..شما در چجوریه وضعیتون؟! با قند شکن های کانکتی هم به همین مشکل خوردم...پینگ خیلی خوبه ولی چه فایده نمیشه بازی کرد...

برای دو روز نت خوب و بدون مشکل بود ..مثل اینکه از یک ساعت پیش دوباره تایم اوت ها برگشتن و به جای 30 ثانیه قطع شدن اصلا کانکت نمیشه و سرعت باز شدن سایت ها هم کند هست ..... دلمون خوش بود به این دابل ایکس پی bf3 که اونم پرید

دوستان همه چی قطع شده دیگه نمیشه به صورت حساب رفت دیگه سایت های کلانتر باز نمیشن ! یعنی دیگه من صد تا راه میشناختم دیگه هیچکدوم کار نمیکنه !
تو رو خدا اگر راهی بلدین بگین (بهم پیام خصوصی بدین ):((

میگما الان پینگ همه شما هم بالاست؟! رفتم دیابلو بازی کنم دیدم پینگم اولش روی 430 هست گفتم خوبه میشه بازی کرد بعد یهو شد 800 گفتم ابی نداره بازم بزور میشه بازی کرد. بعد از چند دقیقه پینگم شد 1100 تا 1200 واقعا نمیشد بازی کرد ولی من بازم موندم تو بازی گفتم شاید فیکس شه بشه بازی کرد. مثل اینکه اینا دیدن من از رو نمیرم دیدم یهو نوشت اینترنت قطع شده لطفا از اول وارد شوید :cursing: جالب اینجاست که بدون وی بی آن هم بازی میکردم.!!

اینم برای اینکه تایپیک برگرده به روال اصلیش
g3783kuxjqrs7d82x0ed.png
2720504007.png

مخابرات خوزستان بعد یک هفته افت محسوس سرعت ذوباره به حالت عادی برگشت. نمیدونستم تغییر DNS هم رو سرعت دانلود و آپلود تاثیر داره !!! با عوض شدن dns از 8.8.8.8 به 217.218.127.127 دوباره اوضاع نت رو به راه شد. سرویس 512 نامحدود

آخرین ویرایش:
این پینگ ولی هیچ غلطی نمیشه کرد !
اونوقت باز فکر دور زدن باشین وقتی کلش داره قطع میشه !
یاهو موقع Login یوزرو پس قبول نمی کنه و معلوم نیست به کجا Redirect میکنه !

34057077039654941207.png

آقا میگم تاپیک بسته بود نت خوب شده بودااا میشه دوباره تاپیک بسته بشه؟؟؟:d

قبلا دلمون خوش بود لااقل استیمی چیزی بالا میاد الان کلا همه چیز قطه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or