بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

y8dm63eq9t4hgqo10rm.png
[/URL][/IMG]

چشون شده ! سرشون خورده به جایی ! یا از راه اسلام خارج شدن ! :d ولی با این حال نمیشه به هیچ سروی جوین شد ! همش تایم اوت ناب و خالص از نوع ملیش :|

خب دوستان از همینجا ملی شدن اینترنت رو بهتون تبریک میگم . میتونید برید به سایتای خوبمون و چند تا نوحه دانلود کنید و بعدشم برید لایو کنسرتای میلاد با سعادت رو با حضور حجت الاسلام اسلامیان , حجت الاسلام اسلام زاده و حجت الاسلام مسلمان با کیفیت 4K ببینید و لذت ببرید :x یعنی دوس دارمن برم تو خیابون فش بدم تو این لحظه ... :-& همونطور که تو عکس پایین میتونید ببینید سرور داخلی خیلیم خوب و عالی کار میکنه اما سرور خارجی کلا تعطیله ! احتمالا اقوام مسئولین نشستن روی فیبر نوری کف دریا اینبار ...
cd62wda5jl7n2x20n.png

هک نت نا محدود که اشکالی نداره؟داره؟
خودت داری میگی هک کردن . یعنی دسرسی به چیزی که به تو مربوط نیست . اگر بگیرنت جریمه سنگین + Wifi مال کسی که خرش به هیچ صراطی مستقیم نباشه = حبس . فکر هم نکن خیلی زرنگی آخرش پیدات میکنن خیلی ها رو دیدم . کلا از حر شیطون بیا پایین . 10 گیگ یا 100 گیگ دانلود ارزششو نداره :d .

من از برادران!!!! وزارت ارتباطات خواهشمندم هر بلایی میخوان سر نت بیارن یه دفعه انجام بدن هم خودشونا راحت کنن هم ما را به خدا روان پریش داریم میشیم از دس اینا مرگ یه بار شیونم ی بار

Sent from my GT-i9100 using Tapatalk 2

اقا کسی از مخابرات 2 مگشو گرفته ؟
سرعت دانلودشو بهم میگین ؟
شبانش ایا نامحدوده ؟
قیمتش چنده ماهانه ؟
ترافیکش چند مگه ؟
مرسی اگه سریع جواب بدین چون شنبه باید isp رو شارژ کنم میپم اگه مخابرات خوبه دیگه این داتک اشغالو بزارم کنار

من از برادران!!!! وزارت ارتباطات خواهشمندم هر بلایی میخوان سر نت بیارن یه دفعه انجام بدن هم خودشونا راحت کنن هم ما را به خدا روان پریش داریم میشیم از دس اینا مرگ یه بار شیونم ی بار

Sent from my GT-i9100 using Tapatalk 2
بِهَ :|
کل اینترنت ایران برحسب عذاب طولانی و بلند مدت بنا شده . اگر بخوان همون 1 دقیقه ای بری.نن به نت و دیگه همونطوری نگه ـهش دارن که دیگه نمیشه نت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or