بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

[TABLE="class: formlisting, width: 535"]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Downstream[/TD]
[TD="class: form_label_col"]Upstream[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Rate (Kbps):[/TD]
[TD]2046 kbps[/TD]
[TD]508 kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD]22.1[/TD]
[TD]26.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: form_label_col"]Attenuation (dB):[/TD]
[TD]37.0[/TD]
[TD]18.6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

چطوره؟یه سوال داشتم.بعد از این که مودم رو روشن میکنم باید 5 دقیقه بمونم تا چراغی که نشون میده میتونی از adsl استفاده کنی روشن بشه.ولی قبلا درجا بعد از وصل شدن به اپراتور سبز میشد.مشکل از کجاست؟مخابرات-256-نامحدود.سرعت دانلودم هم معمولا رو 50-100 هست
خیلی ها این مشکل دارند.حتی بعضی موقع ها اینترنت قطع میشه بعد از یک دقیقه وصل میشه.
اینم مال منه نویزم چطوره؟
6myu7j7t9wtdtxx0f73.png
[/URL][/IMG]

Kidding Me ? :D عجب کاش ما هم دسترسی داشتیم به این سرعت !!!
ولی چرا از 63% زده ؟ من با 2 مگابیت دارم 69 میگیرم ! :-/

چون هر 3 گزینه ی سرعت آپلود، سرعت دانلود و پینگ ملاک مقایسه هستند، سرعت آپلود من بطور ناهمگونی پایین هست.
سرعت پینگ هم با دیتاسنتر مستقر در تهران بررسی شده، مثل این می مونه که داری سرعتت رو توی اینترنت ملی تست می کنی!!

اگه با فی لترنت واقعی می خواستم تست بگیرم سرعت خیلی کمتر میشد.

چون هر 3 گزینه ی سرعت آپلود، سرعت دانلود و پینگ ملاک مقایسه هستند، سرعت آپلود من بطور ناهمگونی پایین هست.
سرعت پینگ هم با دیتاسنتر مستقر در تهران بررسی شده، مثل این می مونه که داری سرعتت رو توی اینترنت ملی تست می کنی!!

اگه با فی لترنت واقعی می خواستم تست بگیرم سرعت خیلی کمتر میشد.
دیگه در این حد متوجه میشم که 3 تاش ملاکه :d
ولی سرعت دانلود شما حدود 2.6 برابر بنده هست آپلود من هم حدود 0/52 یعنی کمتر از 1.5 برابر شما پینگ بنده هم با تهران 60 هست برای شما 50 پس شما باید لااقل 75 تا 80 درصد بگیرید به حر حال نمیدونم دیگه...:)
البته نارحت نشید قصد تهمت زدن ندارم اصلا شرمنده دیگه.;)

اقا همین الان سرعت بنده با سرویس های خارجی شده حدود 1 تا 5 کیلوبایت بر ثانیه الان بازی سنتر به زور باز میشه نمیدونم الان در این لحظه چه اتفاقی داره می افته ولی مشکوکه تا به حال اینطوری نشده بود ...
از شاتل پرسیدم گفتن که مشکل سراسری در مخابرات به وجود اومده ولی نمیدونم دقیق چه اتفاقی افتاده الان کسی دیگه ای اینطوری شده ؟

اقا نت من یه طوریش شده :|
هیچ سایتی به جز سایت های ایرانی بازی نمیشه :| اونا هایی که باز میشه سرعتش رو بایت ه :| مسنجر ساین این نمیکنه . احساس میکنم ملی شدم :| بازی سنتر به زور باز میشه .

F*cked Up :|
پ.ن:خدایا خودت به خیر بگذرون :|

الان درست شد اوضاع ! پینگم 100 تا کم شد , سرعتم 100 تا اضافه شد ! :| الان داشتم با سرعت 550 دانلود میکردم , قبلا بین 380 تا 460 بود ... :| امیدوارم خرابش نکنن بذارن یکم حال کنیم :d

یکی میشه بگه داره چه اتفاقی می افته پینگ من در بتلفیلد 3 از 180 شد 130 !!! ولی سرعت هنوز خیلی کنده اصلا نمیشه سایت باز کرد...
واسه من یکی الان چیزی به اسم پینگ وجود نداره چون همش تایم اوت خالص شده ولی به راحتی همه سایتها حتی یوتیوب رو بدون چیزشکن باز میکنم.یعنی آدم میمونه اینا دارن چیکار میکنن خودشونم نمیدونن:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or