بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای من هم پینگم 100 ms کم شده الان 130 140 دارم سرور راحت پیدا میکنم در بتلفیلد 3 ولی سرعت همچنان داغونه در حد 10 20 کیلوبایت در ثانیه...خدا کنه بزنده سرعت 2 برابر شه و پینگم ثابت بمونه :)) ولی معلوم نیست حقیقتا داره چه اتفاقی می افته !!!؟
======================================================
ویرایش: پینگ دوباره خراب شد رفت روی 230 !!! سرعت همچنان داغان

آخرین ویرایش:
74066510853891870155.png
[/URL][/IMG]

45990473537415014323.png
[/URL][/IMG]

پینگم خوب شده ولی اصلا خوشحال نیستم ! چون مال همه خوب شده و 100 درصد تا یک ساعت دیگه خراب میشه :| همش تایم اوت داره ولی! در ضمن دیگه کاملا آشکار شد دارن تو تهران رو نت کار میکنن ! کلا این چند ماه سخت بگیر و ببند بوده تا تونستن پورت ها و گت وی هارو بستن ! الان هم از دستشون در رفته

تا فهیدن دوباره خرابش مکینن ! :| حداقل تو این 10 سال بی سابقه بوده این طور رو نت کار کنن ! تا جایی که من میدونم وزارت ارتباطات چهار تا خر توش بود که این چیزا رو تو خواب هم بلد نبودن ! می دونید که این وزیر جدید از کره شمالی دکتراشو گرفته ! جدی میگم حالا به جز شوخی واقعا روزنامه ها نوشتن از

کره شمالی گرفته ! فکر کنم تو برگشتن یه چند تا از مهندسای فناوریشون رو که تو نابود کردن نت سر رشته داشن با خودش اورده سوغات واسه ملت ! وگرنه این پشمک های وزرات ارتباطات که این چیزا مثل پینگ خراب کردن و غیره حالیشون نبود ! اصلا میدونستن پینگ چیه ؟ :|

دوباره وضع خراب شد ! چه خبر شده واقعا ؟! نیم ساعت خوبه یه ساعت فاجعه ! الان پینگ که کلا تعطیل از هر 4 تا 3 تاش فیل میشه , صفحه هم کلا با سلام و صلوات باز میشه ! کسی اخباری از ISP خودش نگرفته ببینه چی شده ؟! من زنگ زدم هیچکی جواب نداد :|

دوباره وضع خراب شد ! چه خبر شده واقعا ؟! نیم ساعت خوبه یه ساعت فاجعه ! الان پینگ که کلا تعطیل از هر 4 تا 3 تاش فیل میشه , صفحه هم کلا با سلام و صلوات باز میشه ! کسی اخباری از ISP خودش نگرفته ببینه چی شده ؟! من زنگ زدم هیچکی جواب نداد :|
وضعیت همه مشابه هست طی 2 ساعت گذشته تا به الان در اینترنت تغییراتی داره صورت میگیره نمیدونم چیه قضیه ولی وضعیت نت من الان تقریبا عادی شده ولی پینگم تایم اوتش قابل توجه شده و بتلفیلد 3 هم اینطوری شده:
iygowma3t2yl3t36g.jpg

هر وقت اینترنت خوب شد ، Ping پایین اومد ، سرعت بالا رفت ،چیزی جز آرامش قبل طوفان نیست جوری که آرامشش 1 ساعت و طوفانش یک سال ! ( F**K )

یکی بیاد اینترنت ترجمه کنه برای من معنا و مفهومش رو بدونیم چه شکلی هست به چی می گن اینترنت ، شاید خوشمون اومد رفتیم گرفتیم!

وقتی کنسول ساعت 3 ظهر روشن می کنی و فایل 2 گیگ رو می زاری برای دانلود ، و ساعت 9 شب بر می گردی و می بینی 600 مگ فقط دانلود شده به خیلی چیزها شک می کنی! وقتی طرف توی فروم های خارجی می یاد می گه من ping م زیر صد میلی ثانیس و می خوام بیاد تا مرز 30 و 40 باز بیشتر شک می کنی!

بعد می رم صفحه ping خودم رو چک می کنم خفه می شم یعنی! خیلی مختصر مفید هست ، چند تا 300 داره ، چند تا هم تایم اوت ، بعدش ریست می کنم می شه 270 با تایم اوت ، می رم یک چایی می خورم بر می گردم ریست می کنم می شه 300 ! زنگ بزنی باید دعوا کنی بی برو برگرد!

اونوقت می گن چرا هی فاز منفی هستید و این جوریا، از بس که این اینترنت پایدار هست ، هر کی توی روز از 2 و 3 ساعت بازی آنلاین ، بیشتر وقتش صرف وصل شدن به سرور و ریست کردن مودم باشه فازش می پره کلا ! یعنی این مودم دیگه داره با زبون بی زبونی می گه به من ، دهن خودت و این اینترنتت ... که پدر مارو در آوردی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or