بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای من هم پینگم 100 ms کم شده الان 130 140 دارم سرور راحت پیدا میکنم در بتلفیلد 3 ولی سرعت همچنان داغونه در حد 10 20 کیلوبایت در ثانیه...خدا کنه بزنده سرعت 2 برابر شه و پینگم ثابت بمونه :)) ولی معلوم نیست حقیقتا داره چه اتفاقی می افته !!!؟
======================================================
ویرایش: پینگ دوباره خراب شد رفت روی 230 !!! سرعت همچنان داغان

آخرین ویرایش:
74066510853891870155.png
[/URL][/IMG]

45990473537415014323.png
[/URL][/IMG]

پینگم خوب شده ولی اصلا خوشحال نیستم ! چون مال همه خوب شده و 100 درصد تا یک ساعت دیگه خراب میشه :| همش تایم اوت داره ولی! در ضمن دیگه کاملا آشکار شد دارن تو تهران رو نت کار میکنن ! کلا این چند ماه سخت بگیر و ببند بوده تا تونستن پورت ها و گت وی هارو بستن ! الان هم از دستشون در رفته

تا فهیدن دوباره خرابش مکینن ! :| حداقل تو این 10 سال بی سابقه بوده این طور رو نت کار کنن ! تا جایی که من میدونم وزارت ارتباطات چهار تا خر توش بود که این چیزا رو تو خواب هم بلد نبودن ! می دونید که این وزیر جدید از کره شمالی دکتراشو گرفته ! جدی میگم حالا به جز شوخی واقعا روزنامه ها نوشتن از

کره شمالی گرفته ! فکر کنم تو برگشتن یه چند تا از مهندسای فناوریشون رو که تو نابود کردن نت سر رشته داشن با خودش اورده سوغات واسه ملت ! وگرنه این پشمک های وزرات ارتباطات که این چیزا مثل پینگ خراب کردن و غیره حالیشون نبود ! اصلا میدونستن پینگ چیه ؟ :|

دوباره وضع خراب شد ! چه خبر شده واقعا ؟! نیم ساعت خوبه یه ساعت فاجعه ! الان پینگ که کلا تعطیل از هر 4 تا 3 تاش فیل میشه , صفحه هم کلا با سلام و صلوات باز میشه ! کسی اخباری از ISP خودش نگرفته ببینه چی شده ؟! من زنگ زدم هیچکی جواب نداد :|

دوباره وضع خراب شد ! چه خبر شده واقعا ؟! نیم ساعت خوبه یه ساعت فاجعه ! الان پینگ که کلا تعطیل از هر 4 تا 3 تاش فیل میشه , صفحه هم کلا با سلام و صلوات باز میشه ! کسی اخباری از ISP خودش نگرفته ببینه چی شده ؟! من زنگ زدم هیچکی جواب نداد :|
وضعیت همه مشابه هست طی 2 ساعت گذشته تا به الان در اینترنت تغییراتی داره صورت میگیره نمیدونم چیه قضیه ولی وضعیت نت من الان تقریبا عادی شده ولی پینگم تایم اوتش قابل توجه شده و بتلفیلد 3 هم اینطوری شده:
iygowma3t2yl3t36g.jpg

هر وقت اینترنت خوب شد ، Ping پایین اومد ، سرعت بالا رفت ،چیزی جز آرامش قبل طوفان نیست جوری که آرامشش 1 ساعت و طوفانش یک سال ! ( F**K )

یکی بیاد اینترنت ترجمه کنه برای من معنا و مفهومش رو بدونیم چه شکلی هست به چی می گن اینترنت ، شاید خوشمون اومد رفتیم گرفتیم!

وقتی کنسول ساعت 3 ظهر روشن می کنی و فایل 2 گیگ رو می زاری برای دانلود ، و ساعت 9 شب بر می گردی و می بینی 600 مگ فقط دانلود شده به خیلی چیزها شک می کنی! وقتی طرف توی فروم های خارجی می یاد می گه من ping م زیر صد میلی ثانیس و می خوام بیاد تا مرز 30 و 40 باز بیشتر شک می کنی!

بعد می رم صفحه ping خودم رو چک می کنم خفه می شم یعنی! خیلی مختصر مفید هست ، چند تا 300 داره ، چند تا هم تایم اوت ، بعدش ریست می کنم می شه 270 با تایم اوت ، می رم یک چایی می خورم بر می گردم ریست می کنم می شه 300 ! زنگ بزنی باید دعوا کنی بی برو برگرد!

اونوقت می گن چرا هی فاز منفی هستید و این جوریا، از بس که این اینترنت پایدار هست ، هر کی توی روز از 2 و 3 ساعت بازی آنلاین ، بیشتر وقتش صرف وصل شدن به سرور و ریست کردن مودم باشه فازش می پره کلا ! یعنی این مودم دیگه داره با زبون بی زبونی می گه به من ، دهن خودت و این اینترنتت ... که پدر مارو در آوردی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or