شوخی می کنی باو ! پس 2 روزه دارم چی میگم !! مخابراتم دیگه ! مگه این ها مخابرات نیستن

از تو تنظیمات مودم میشه نویز رو فهمید یا نه ؟؟ امروز به پشتیبانی 3 بار زنگ زدم . اخرین نفر یه یارو بود وارد بود به پینگ و این چیز ها ! این جوابشو بهت میگم : گفت الان مشکل سرعت دانلود واسه هیچ کاربری نداریم !
پینگ هم الان کلا خرابه بعد این که الان شما میگی پینگ بعضی ها الان 120 یا همین طرف ها هست به خاطر شیر هست ! یعنی میشه شانس شما هم باشه یه بار مال شما هم بشه ! گفت گت وی دست ما نیست واست عوض کنیم ! خیلی وارد بود من بهش نگفتم خودش گفت الان پینگت 300 هست درسته ؟
گفتم آره بعد تاکید کرد که ولی سرعت دانلودت مشکل نداره ! گفتم آره گفت دیگه خودتو خسته نکن اگر پینگ واست ملاکه یه شماره بهم داد گفت زنگ بزن بخش دیتا هست ! به اون ها بگو آی پی ثابت می خوام ! بعد تاکید کن که اگه آی پی ثابت بدن پینگ بهتر میشه یا نه ! گفت خودشون میدونن معمولا هر آی پی
حدود پینگش چنده اگر بهت گفت با شمارت میتونن یه دونه ثابت بدن و تضمین کنن پینگ رو بگیر و گرنه دنبالش نرو ! گفت یه راه اخر هم که داری این هست که سرویس اختصاصی بگیری اگر گیم انلاین میزنی ! گفتم خوب الان قیمت ددیکیت مخابرات چنده گفت ما نداریم ددیکیت

حالا راست گفت یا دروغ دیگه نمی
دونم ! ولی تاکید کرد از یک جا که نت وایرلس میدن ددیکیت بگیر پینگت عالی هست واسه گیم ! هنوز به اون مرکز دیتای کوفتی واسه آی پی ثابت زنگ نزدم ولی اگه وایرلس بخوام به یارو بگم یه پینگ با 4.2.2.4 بگیره کافیه ! مثلا یادمه یه بار خودت گفتی پینگم با 4.2.2.4 180 به بالا هست ولی تو سرور های روس پینگ
80 هم داشتی :-o اگر تصمیم بر این شد که وایرلس بگیرم به طرف بگم چه تستی واسم انجام بده که بدونم تو بازی انلان پینگم خوبه ( این رو در نظر بگیر شاید یارو برای من بتل لاگ رو باز نکنه واسه پینگ گرفتن و بگه فقط تو CMD هر چی میخوای واست تست بگیرم ) بهترین راه چیه به نظرت با این تفاسیر؟