بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همه آسیا تکی ها اینجوری شدن!!!
پینگ منم از 350 پایینتر نمیاد،بدبختی اینه که حرفی هم نمیتونی بزنی !!! چرا چون رو پینگ پشتیبانی ندارن!!!:|
دیگه یه دست فیفا نمیشه بازی کرد ، باید 10 20 بار بری بیای تا بتونی با یکی بازی کنی تازه باید 3 4 ثانیه قبل پاس تصمیم گرفته باشی وگرنه معلوم نیست پاست کجا میره :d

دوست عزيز ميشه بگي كدوم شركت پينگ رو پشتيباني ميكنه؟:d
شايد من دارم تو يه مملكت ديگه زندگي ميكنم خودم خبر ندارم:d

2678555605.png

شاتل~ به جز پینگ که یکم نوسانی میزنه همه چیز عالیست. خوشبختانه لگ و تاخیر در بازی ها هم برطرف شده !

hf98d4spqii51ou6g.jpg

آخرین ویرایش:
والا منی که آشنای گردن کلفت دارم تو آسیاتک با هزار زور و زحمت نتونستم آنچنان زیاد پینگ رو بیارم پایین . دلیلشم اینه که پهنای باند کلی تو بدترین زمان (زمان نزدیک به ...) کم آوردن و مخابرات هم گفته تا بعد اون زمان پهنای باند بی پهنای باند و چون بتونن اکثریت (حالا این اکثریت کیان ؟! همونایی که صبح تا شب تو فیس هستن یا دارن وبگردی میکنن) رو راضی نگه دارن تمام مشترکین رو از مرکز مخابراتی هاشون دستکاری کردن تا پینگا بره بالاتر اما سرعت دیگه اونقدر ها هم کم به چشم نیاد . اگه این کار رو نمیکردن واسه یه عده پینگ خیلی خوب میشد واسه یه عده بالا 500 اینا .

تنها نکته جالبش این هست که میخوان پهنای باند بخرن اما نمیدن بهش !

کلا حال و روز این روزای آسیاتک همینه دوستان , حالا بقیه شرکت ها اگه پهنای باند کم بیارن تا بعد اون برهه زمانی خبری از پهنای باند جدید برای خریداری نیست .

والا منی که آشنای گردن کلفت دارم تو آسیاتک با هزار زور و زحمت نتونستم آنچنان زیاد پینگ رو بیارم پایین . دلیلشم اینه که پهنای باند کلی تو بدترین زمان (زمان نزدیک به ...) کم آوردن و مخابرات هم گفته تا بعد اون زمان پهنای باند بی پهنای باند و چون بتونن اکثریت (حالا این اکثریت کیان ؟! همونایی که صبح تا شب تو فیس هستن یا دارن وبگردی میکنن) رو راضی نگه دارن تمام مشترکین رو از مرکز مخابراتی هاشون دستکاری کردن تا پینگا بره بالاتر اما سرعت دیگه اونقدر ها هم کم به چشم نیاد . اگه این کار رو نمیکردن واسه یه عده پینگ خیلی خوب میشد واسه یه عده بالا 500 اینا .

تنها نکته جالبش این هست که میخوان پهنای باند بخرن اما نمیدن بهش !

کلا حال و روز این روزای آسیاتک همینه دوستان , حالا بقیه شرکت ها اگه پهنای باند کم بیارن تا بعد اون برهه زمانی خبری از پهنای باند جدید برای خریداری نیست .
اره يكي از بچه ها هم قبلا كه اسياتك داشت مشكلاتشو بهم گفت منم بهش گفتم كه شركت با كمبود پهناي باند مواجه شده
بعد عيد پارس انلاينم اينجوري شده بود نميدونم هنوزم اينجوريه يا نه

منم از اسیاتک لعنتی دارم.سرویس چلچله چابک سوار :d
پینگ افتضاح.با 4.2.2.4 پینگ 370 بهم میده.سرعت دانلود هم با هزار سلام و صلوات به 90 میرسه.
ایا این دوران را پایانی هست؟؟؟:(

حمید این هم یه تریس دیگه که صبح گرفتم. حالا باز get way عوض شده ! سپهر و عرفان هم که نیومدن یه تست بزارن ببینیم مال اون ها چطوریه ! ؟ میشه به پشتیبانی گفت گت وی رو عوض کنه واست یا اصلا به اونا ربط نداره ! کلا چاره چیه ؟ :((

tc53rca12abw19hvkzy4.png
[/URL][/IMG]

gateway عوض نمی کنن باید بری IP DNS جدید بگیری برای ( gateway جدید ) تا پینگت بیاد پایین برای منم اینطوری شده بود پینگم رفته بود بالا هزار بار زنگ زدم تا یه مرد پیدا شد بهم داد بعد ip portocol version 4 وارد کردم یهو پینگم اومد رو 120 و 100 اگر سیم تلفنم چند تیکه نمی شد پینگم زیر 100 بود ولی الان زنگ می زنم ip dns نمی دن بعد می گن چی هست خودشون می زنن به اون راه.................

یعنی چی پینگ رو پشتیبانی نمیکنن؟؟؟!
باید همینطوری بسوزیم و بسازیم؟!
دوستان آسیاتکی کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟
یعنی همین چون هیچ شرکتی جواب نمیده!
آره راهه دیگه هم نداره
فقط بدبختی اینکه تا بهشون میگه میندازن گردنه مشتری !! (گیر به خط و تلفن و مسیر و دوری و ... )

دوست عزيز ميشه بگي كدوم شركت پينگ رو پشتيباني ميكنه؟:d
شايد من دارم تو يه مملكت ديگه زندگي ميكنم خودم خبر ندارم:d
منم نگفتم داره دوست عزیز!:d

پینگ منو ببنید اخه این چه وضعشه... اصلا نمیشه بازی کرد.. دوستان شما با این وضع پینگ چیکار میکنید زنگ بزنم isp چی بگن کاری میکنه ..؟؟

80573433.png

اگه dns تغییر بدم تاثیری هم داره رو ping ??? اگه تاثیر داره بهترین dns چی ..! یکی کمکم کنه.. سرعت خوبه ولی پینگ بالاست ..

اینم پرتال مربوط به شکایت
سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات
اتفاقا تنها جایی که خیلی عجیب بود و به شکایتم رسیدگی کردن مخابرات بود :)))
البته من به مخابرات تهران شکایت کردم مخابرات استان تهران - صفحه اصلي
خطم PCMبود، درستش نمی کردن مخابرات منطقمون، میگفت برو وایمکس بگیر (بچه پررو)
بعد همینجوری توی سایت مخابرات یه شکایت پر کردم، بعد از 1 هفته زنگ زدن هم از مخابرات منطقه (که چرا درخواست کتبی به ما ندادین ؟؟؟؟ ) هم یه بازرس برای پیگیری 2 بار زنگ زد. آخرش بهم اینترنت مخابرات دادن، که اوایلش خوب بود ولی بعد چند ماه خراب شد، دوباره بازی درآوردن برام که فقط باید از خودمون ADSL بگیری چون خطت رو درست کردیم، دوباره نامه نگاری کردم و آخر گذاشتن از آسیا تک بگیرم (که اونم 1 ماهه به خوبی اوایل نیست)
در کل یک شکایت بکن تو سایت، ضرری نداره.
البته نمی دونم برای فیبر نوری هم جواب میده یا نه ! ولی یه نکته ای هم هست، این مخابراتی ها بعضی هاشون الکی میگن فیبر نوری هست خطت ولی ممکنه PCMباشه و براحتی قابل حل باشه مشکلت

کدام شرکت‌های اینترنتی سرعت بیشتری دارند؟

این روزها که حتی برای باز کردن معمولی‌ترین صفحات کاربران ملزم به صرف زمانی طولانی هستند شاید دانستن این که کدام شرکت‌های اینترنتی سرعت بیشتری را برای کاربران خود فراهم می‌کنند اهمیت ویژه‌ای داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، بنا بر بررسی‌های صورت گرفته فروردین ماه امسال در زمینه اینترنت دو مگابیتی از ساعت یک الی هشت و همچنین در بازه زمانی هشت الی ۱۶ شرکت آسیا تک بالاترین سرعت را برای کاربران خود فراهم کرده و در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۴ شرکت عصر انتقال داده‌ها (عصر تلکام) در رده اول قرار گرفته‌است. طی ساعات یک تا هشت نیز به ترتیب شرکتهای شاتل، ایرانسل، عصر انتقال داده‌ها و پارس آنلاین به مراتب در رده‌های بعدی پرسرعت‌ها قرارگرفته‌اند .در ساعت هشت تا ۱۶ نیز عصر انتقال داده‌ها، نداگستر صبا، شاتل، ایرانسل، ارتباطات مبین نت،‌ آریاناگستر اسپادانا و پارس آنلاین رده‌های دوم به بعد سرعت را از آن خود کرده‌اند.همچنین در ساعات ۱۶ تا ۲۴ آسیا تک،‌ آریانا گستر اسپادانا، شاتل و پیشگامان توسعه ارتباطات دیگر شرکت‌هایی بودند که سرعتی به نسبت بالاتر از سایر شرکت‌ها را برای کاربران خود فراهم کرده‌اند.اینترنت یک مگابیتیاما در ارتباط با اینترنت یک مگابیتی طی ساعات یک تا هشت کاربران شرکت ارتباطات مبین نت و در سایر ساعات شبانه روز شرکت افروز بالاترین سرعت را تجربه کرده‌اند.فروردین ماه امسال در بازه زمانی یک تا هشت، پارس آنلاین، شاتل، آسیا تک و ‌آریاناگستر اسپادانا به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم پرسرعت‌ها را داشته‌اند.همچنین طی ساعات هشت الی ۱۶ شرکت ارتباطات مبین نت، شاتل، عصر انتقال داده‌ها، آسیا تک، پارس آنلاین، ‌آریاناگستر اسپادانا، نداگستر صبا، رسپینا و افرانت دیگر شرکت‌هایی بوده‌اند که سرعتی بالا را برای کاربران خود فراهم کرده‌اند.همچنین طی ساعات ۱۶ تا ۲۴ ارتباطات مبین نت، شاتل، آسیا تک، ‌آریاناگستر اسپادانا، عصر انتقال داده‌ها، پارس آنلاین، نداگستر صبا و داتک به ترتیب دیگر شرکت‌هایی بوده‌اند که رتبه‌های دوم به بعد سرعت را از آن خود کرده‌اند.۵۱۲ کیلوبیتبنا بر اعلام مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) در زمینه اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت نیز طی ساعت‌های ۱۶ تا ۲۴ و یک تا هشت شرکت عصر انتقال داده‌ها (عصر تلکام) بالاترین سرعت را داشته‌ و در ساعات هشت الی ۱۶ شرکت آسیا تک در رده اول سرعت این بخش قرار گرفته است.طی ساعات یک تا هشت به ترتیب آسیا تک ، شاتل، پارس آنلاین، ‌آریاناگستر اسپادانا ، ایرانسل و داده‌ پردازی فن آوا شرکت‌هایی بوده‌اند که در رده‌های دوم به بعد سرعت قرار گرفته‌اند.همچنین در بازه زمانی هشت الی ۱۶ شاتل ، ‌آریاناگستر اسپادانا، ایرانسل، توسعه رسان پاسارگارد، پارس آنلاین و پیشگامان توسعه ارتباطات به ترتیب رتبه‌های دوم تا هفتم سرعت را از آن خود کرده‌اند.همچنین در ساعات ۱۶ تا ۲۴ به ترتیب آسیاتک، نداگستر صبا، شاتل، پیشگامان توسعه ارتباط، ایرانسل، ‌آریاناگستر اسپادانا و داده پردازی فن آوا دیگر شرکت‌هایی بوده‌اند که اینترنت را با سرعتی بیشتر از سایر شرکت‌ها در اختیار کاربران خود قرار داده‌اند.۲۵۶ کیلوبیتبه گزارش ایسنا، فروردین‌ماه امسال در حالی به پایان رسید که در حوزه اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی طی ساعات یک تا هشت شرکت پارس آنلاین ،در بازه زمانی هشت صبح تا ۱۶ ارتباطات مبین نت و در ساعات ۱۶ تا ۲۴ شرکت افروز در رده اول پرسرعت‌های اینترنتی قرار گرفتند.بنا بر این گزارش در این مدت طی ساعات یک تا هشت شرکت‌های افروز، ارتباطات مبین نت، شاتل و ایرانسل رتبه‌های دوم تا پنجم جدول سرعت را به خود اختصاص داده‌اند.همچنین در بازه زمانی هشت تا ۱۶ پارس آنلاین، افروز، شاتل، عصر انتقال داده‌ها وایرانسل پس از ارتباطات مبین نت بیشترین سرعت را برای کاربران خود به ارمغان آورده‌اند.در ساعات ۱۶ تا ۲۴ نیز به ترتیب ارتباطات مبین نت، شاتل، داده‌پردازی فن آوا و ایرانسل رتبه‌های دوم تا پنجم پرسرعت‌های اینترنتی را از آن خود کرده‌اند.۱۲۸ کیلوبیتاما در حوزه اینترنت ۱۲۸ کیلوبیتی در ساعات یک تا هشت و هشت الی ۱۶ شرکت آسیاتک بیشترین سرعت را داشته و در ساعات ۱۶ تا ۲۴ عصر انتقال داده‌ها (عصر تلکام) رتبه اول این بخش را به خود اختصاص داده‌است.در این مدت در ساعات یک تا هشت شرکت‌های عصر انتقال داده‌ها، شاتل، ایرانسل، داده پردازی فن آوا و پارس آنلاین در رده‌های بعدی سرعت قرار گرفته اند.همچنین در بازه زمانی هشت الی ۱۶ شرکت‌های شاتل، داده پردازی فن آوا و ارتباطات مبین نت رده‌های دوم تا چهارم سرعت را از آن خود کرده‌اند.طی ساعات ۱۶ تا ۲۴ نیز آسیا تک، شاتل و ایرانسل دررده‌های دوم تا چهارم جدول پرسرعت‌های اینترنتی قرار گرفته‌اند.۶۴کیلوبیتدر زمینه اینترنت ۶۴ کیلوبیتی نیز در تمام ساعات شبانه‌روز شرکت شاتل بالاترین سرعت را برای کاربران خود فراهم کرده و طی ساعات ۱۶ تا ۲۴ به ترتیب ایرانسل و ‌آریاناگستر اسپادانا در رده‌های بعد از آن قرار گرفته‌اند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or