بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه خبر دارم در حد لالیگا
فیض بوک دیگه شیلتر نیست:-ob-)
همین الان بدون کریو رفتم داخل
دم انتخابات دارن مردمو راضی میکنن:d
برا من که غیلتره
زیاد چیز عجیبیم نیست

مال من هزار بار اینطوری شده و سر 2-3 ساعت درست شده
تازه غیس بوک که هیچ هر چی سایت غیلتر هست برام باز بود موقعی که شاتل داشتم:دی سایتای ... هم همش باز بود:دی:دی:دی ولی بعد 2-3 ساعت درستش میکردن.

الان توی مازندران واست غیلتر نیست منم مخابرات دارم ولی توی مشهد غیلتره

برا من که غیلتره
زیاد چیز عجیبیم نیست

مال من هزار بار اینطوری شده و سر 2-3 ساعت درست شده
تازه غیس بوک که هیچ هر چی سایت غیلتر هست برام باز بود موقعی که شاتل داشتم:دی سایتای ... هم همش باز بود:دی:دی:دی ولی بعد 2-3 ساعت درستش میکردن.

الان توی مازندران واست غیلتر نیست منم مخابرات دارم ولی توی مشهد غیلتره

خیلی جالبه :))

مخابرات خوزستان . امروز فوق العاده شده . هم پینگ هم سرعت :)

r7263_sggs.jpg

فك نكنم همچين كاري واست بكنن
من يكي از دوستام اينجوري بود رفته بود يه خط ديگه گرفته بود
البته شنيدم مخابرات رو فيبر نوري هم adsl ميده فك كنم
ببینم دوستت خط جدید گرفت مشکلش حل شد؟؟
من حاضرم یه خط دیگه بگیرم
من یه بار به مخابرات گفتم حاضرم یه خط دیگه بگیرم (به شرطی که فیبر نباشه) زنه گفت بازم همین داستان رو دارید شما , و بازم نمیشه
رو فیبر هم که میشه اینترنت داد یه پسره تو همین بازیسنتر گرفته بود ولی نمیدونم چه جوری و چیکار کرد
حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم؟؟کلافه شدم
راستی کسی میدونه چه جوری میشه از مخابرات شکایت کرد؟؟مرجع بالاتر یا کارگزینشون کجاست؟؟

من یه بار به مخابرات گفتم حاضرم یه خط دیگه بگیرم (به شرطی که فیبر نباشه) زنه گفت بازم همین داستان رو دارید شما , و بازم نمیشه
رو فیبر هم که میشه اینترنت داد یه پسره تو همین بازیسنتر گرفته بود ولی نمیدونم چه جوری و چیکار کرد
راستی کسی میدونه چه جوری میشه از مخابرات شکایت کرد؟؟مرجع بالاتر یا کارگزینشون کجاست؟؟

هی روزگار شکایت !!!! دلت خوشه هاا

رفته بود مخابرات بهش گفته بودن يه خط ديگه بيا بگير تازه اينترنتشم خودمون ميديم=))
ببين تو از اينترنت وايمكس ايرانسل اگه بتوني استفاده كني خوبه شنيدم پينگش بد نيست البته خودم نداشتم و استفاده نكردم
ولي مبين نت اشغاله

زنگ زدم مبین نت گنبد گفتم آقا پینگ شما چنده الان ؟ گفت گوشی چند لحظه ... (صدای تق تق کیبرد .. ) ..
گفت 300
گفتم خدافظ . |:

تو گلستان isp خوب کسی سراغ نداره ؟ فک کنم ناچارم برم مخابرات بگیرم که شانسی یا خوب بیفته یا اینکه مثل بقیه افتضاح .

سپهر - عرفان و نوید هر 3 تاتون یه تریس اینطوری بگیرید بزارید تا آخرش بره نشون بدید ببینیم مشکل نت نوید چیه بنده خدا خیلی داره عذاب میکشه سر این پینگ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or