بچها ممنون از جوابتون ولی من بیشتر دنبال یه راه حل هستم
یعنی به نظرتون چیکارتون که بتونم ADSL بگیرم ؟
البته رفتم بگم که خطمون رو از حالت فیبر در بیارن مدیر مخابرات گفت نمیشه ولی معلوم بود همین جوری گفت
حالا میخوام برم مخابرات کل کرج اونجا بگم
حالا به نظرتون چی بگم ؟؟بگم چیکار کنن برام ؟
دقیقا۰۰۰مبین نت کما فی السابق مزخرف
قرار بود درست شه بعد از کلی قطعی
درست که نشد هیچ بد تر هم شد

دیشب ساعت 12 گزاشتم دانلود ساعت 4 پاشدم دیدم قطع شده . 20درصد بیشتر نگرفتته بود . ساعت 4 گزاشتم دانلود تا بکربع به شیش باز هم قطع شده بود
این دفعه 40 درصد گرفته بود
یک ربع به شیش دوبار گزاشتم دانلود تا ده قیقه به هفت باز هم قطع شده بود
ایندفعه رو 48 درصد !
شما از سرویس NAT مودم استفاده کن یعنی user/pass را به مودم می دی با Primary DNS و زمانی که مودم روشن میشه کلا به اینترنت وصل هستی و دیگه احتیاجی به کانکشن نداری.البته یک نکته را هم بگم این کار هم تای چند تا Timeout مفید است بعد از اون مودم هم قاطی می کنه و دیگه وصل نمیشه و باید خاموش و روشن گنی.البته مدل های مختلف فرق دارند.اما ممکن برای شما مفید باشه.بهتر به پشتیبانی زنگ بزنی بگی می خواهی این کار را بکنی تا خودشون تنظیمات را بهت بگن.(اکثر پشتیبانی ها توضیح می دن چی کار کنی-امیدوارم ماله منطقه شما هم همینطور باشه)یعنی این مخابرات با این شبانه ما رو به فاک داددیشب ساعت 12 گزاشتم دانلود ساعت 4 پاشدم دیدم قطع شده . 20درصد بیشتر نگرفتته بود . ساعت 4 گزاشتم دانلود تا بکربع به شیش باز هم قطع شده بود
این دفعه 40 درصد گرفته بود
یک ربع به شیش دوبار گزاشتم دانلود تا ده قیقه به هفت باز هم قطع شده بود
ایندفعه رو 48 درصد !
پ.ن:دزدی و ............ در چه حد ؟![]()
دوستان راهی نیست برا این Auto Connect ؟ هر کار کردم نشد !

دوست عزیز نویز فقط مربوط به کابل کشی تلفن خانه نمیشه.از منطقه مخابراتی تا منزل شما یا بهتر بگم تا محل شما بستگی به نویز های محیط اطراف و خیلی چیز های دیگر داره.اگر منظورت این است که چه کابل تلفنی بگیری،متاسفانه توی کیفیت کابل های تلفن هیچ فرقی وجود نداره(همشون کیفیت پایین هستند).اما توصیه من به شما این است که از یک Split خیلی خوب استفاده کنید تا این نویز را به حداقل ممکن برسانه.اما باز هم یاددآوری می کنم که بیشتر نویز که خیلی از دوستان دارند بدلیل کابل کشی های خوده مخابرات است چون در طول مسیر انواع و اقسام منابع تولید نویز وجود داره.و یکی از بارزترین موارد هم که اکثر محل ها دارند نزدیک بودن کابل های برق فشار قوی است که از زیر زمین رد شده و همچنان درحال کار است و هنوز از مدار خارج نشدند.دوستان من ميخوام adsl مو از خط خونه جدا كنم كسي ميدونه چه كابلي بايد بگيرم تا نويز نفوذ نكنه بهش؟![]()