بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

راستی کسی میدونه چه جوری میشه از مخابرات شکایت کرد؟؟مرجع بالاتر یا کارگزینشون کجاست؟؟

حتما شکایت کن.در اسرع وقت به شکایتت رسیدگی میشه=)):d
داداش گلم شکایت چیه؟؟رسیدگی چه کشکیه؟؟؟اینا اگه از شکایت میترسیدن که تا الان باید تبعیدشون میکردن برره.
فقط درصورتی شکایت کن که یا پارتی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کلفت داشته باشی یا اقازاده باشی:-"

دمت گرم مگر خودت به دادمون برسی! سپهر و عرفان داداشای گل شما هم زحمت یه تریس از 4.2.2.4 رو بکشید ! خدا کنه حل شه خدایی با این پینگ نمیشه یه دقیقه هم بازی کرد !!

14algq0ljy8bvciee6zl.png
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
دمت گرم مگر خودت به دادمون برسی! سپهر و عرفان داداشی گل شما هم زحمت یه تریس از 4.2.2.4 رو بکشید ! خدا کنه حل شه خدایی با این پینگ نمیشه یه دقیقه هم بازی کرد !!

14algq0ljy8bvciee6zl.png
[/URL][/IMG]
داداش اینم تریس کامل من : همینطور که میبینی پینگ ه 2 با داخل خوبه ولی مال شما Gate way که داری واقعا افتضاح هست . تیلیا یکی از آشغال ترین ها هست متاسفانه . مال من هم از ترکیه رد میشه که خیلی ازش راضیم خداوکیلی تو عمرم دیگه پینگ بهتر از این واسه بازی گیرم نمیاد امیدوار هم هستم خراب نشه . مال اون 2 تا دوست دیگمون رو باید چک کرد با اینا ببینیم مال اونا هم یکی هست و پینگ تو بیشتره یا مال اونا کلا فرق میکنه .

زنگ زدم مبین نت گنبد گفتم آقا پینگ شما چنده الان ؟ گفت گوشی چند لحظه ... (صدای تق تق کیبرد .. ) ..
گفت 300
گفتم خدافظ . |:

تو گلستان isp خوب کسی سراغ نداره ؟ فک کنم ناچارم برم مخابرات بگیرم که شانسی یا خوب بیفته یا اینکه مثل بقیه افتضاح .
1 ساله مخابرات دارم.قبلش پینار بودم.قبل اونم پارس ....مخابرات فعلا رو اونا رو کم کرده پینگم با 4.2.2.4 بعضی وختا 180 بعضی وختا هم 280
امروز ثبت نام کن مخابرات فردا صبح وصلی

اتفاقا تنها جایی که خیلی عجیب بود و به شکایتم رسیدگی کردن مخابرات بود :)))
البته من به مخابرات تهران شکایت کردم مخابرات استان تهران - صفحه اصلي
خطم PCMبود، درستش نمی کردن مخابرات منطقمون، میگفت برو وایمکس بگیر (بچه پررو)
بعد همینجوری توی سایت مخابرات یه شکایت پر کردم، بعد از 1 هفته زنگ زدن هم از مخابرات منطقه (که چرا درخواست کتبی به ما ندادین ؟؟؟؟ ) هم یه بازرس برای پیگیری 2 بار زنگ زد. آخرش بهم اینترنت مخابرات دادن، که اوایلش خوب بود ولی بعد چند ماه خراب شد، دوباره بازی درآوردن برام که فقط باید از خودمون ADSL بگیری چون خطت رو درست کردیم، دوباره نامه نگاری کردم و آخر گذاشتن از آسیا تک بگیرم (که اونم 1 ماهه به خوبی اوایل نیست)
در کل یک شکایت بکن تو سایت، ضرری نداره.
البته نمی دونم برای فیبر نوری هم جواب میده یا نه ! ولی یه نکته ای هم هست، این مخابراتی ها بعضی هاشون الکی میگن فیبر نوری هست خطت ولی ممکنه PCMباشه و براحتی قابل حل باشه مشکلت

ببینم دوستت خط جدید گرفت مشکلش حل شد؟؟
من حاضرم یه خط دیگه بگیرم
من یه بار به مخابرات گفتم حاضرم یه خط دیگه بگیرم (به شرطی که فیبر نباشه) زنه گفت بازم همین داستان رو دارید شما , و بازم نمیشه
رو فیبر هم که میشه اینترنت داد یه پسره تو همین بازیسنتر گرفته بود ولی نمیدونم چه جوری و چیکار کرد
حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم؟؟کلافه شدم
راستی کسی میدونه چه جوری میشه از مخابرات شکایت کرد؟؟مرجع بالاتر یا کارگزینشون کجاست؟؟

آقا این Trace چیه ؟ :دی من آسیاتک دارم یک ماهه پکیده . پینگ داغونه البته ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه . الان منم یه تریس گرفتم بگید ببینم چه مرگشه :دی پینگ 4.2.2.4 که کلا نمیگیره یه ماهه :دی

sbwejyr8z5xez0hmvxc.jpg

دیگه از این به پایینش همش تایم اوت بود Crop کردم عکس رو :دی

آسیا تک پینگش خیلی خراب شده دوستان
من512 نامحدود برنزی دارم قبلا پینگ رو 250 بود میشد با لگ زیاد کمی بازی کنی
اما الان دیگه رو 380-400 اومده و اصن نمیشه بازی کرد
کسه دیگه ای هم مشکل بنده رو داره؟

آسیا تک پینگش خیلی خراب شده دوستان
من512 نامحدود برنزی دارم قبلا پینگ رو 250 بود میشد با لگ زیاد کمی بازی کنی
اما الان دیگه رو 380-400 اومده و اصن نمیشه بازی کرد
کسه دیگه ای هم مشکل بنده رو داره؟
همه آسیا تکی ها اینجوری شدن!!!
پینگ منم از 350 پایینتر نمیاد،بدبختی اینه که حرفی هم نمیتونی بزنی !!! چرا چون رو پینگ پشتیبانی ندارن!!!:|
دیگه یه دست فیفا نمیشه بازی کرد ، باید 10 20 بار بری بیای تا بتونی با یکی بازی کنی تازه باید 3 4 ثانیه قبل پاس تصمیم گرفته باشی وگرنه معلوم نیست پاست کجا میره :d

پینگ منم از 350 پایینتر نمیاد،بدبختی اینه که حرفی هم نمیتونی بزنی !!! چرا چون رو پینگ پشتیبانی ندارن!!!:|
دیگه یه دست فیفا نمیشه بازی کرد ، باید 10 20 بار بری بیای تا بتونی با یکی بازی کنی تازه باید 3 4 ثانیه قبل پاس تصمیم گرفته باشی وگرنه معلوم نیست پاست کجا میره :d
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم، مثلاً 2 مگ کیمیا گرفتم، بدبختانه 1 ساله هم قرارداد بستم، نمی دونم میشه کنسلش کرد یا نه!! فک کنم پارس آنلاین بهتر باشه

حمید tracert من چطوره:؟

jvf5ub6htdgawll5mvdg.png
[/URL][/IMG]

بخاطر کابل دزدی سیم تلفنم از پست تا خونمون 6 تا 7 تیکه هستش بخاطر اینه که اینترنتم تو بازی همیشه لگ دارم........................

---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 PM ارسال شده بود ----------

حمید tracert من چطوره:؟

jvf5ub6htdgawll5mvdg.png
[/URL][/IMG]

بخاطر کابل دزدی سیم تلفنم از پست تا خونمون 6 تا 7 تیکه هستش بخاطر اینه که اینترنتم تو بازی همیشه لگ دارم........................

gateway من برای روس تلکام هستش اره

حمید این هم یه تریس دیگه که صبح گرفتم. حالا باز get way عوض شده ! سپهر و عرفان هم که نیومدن یه تست بزارن ببینیم مال اون ها چطوریه ! ؟ میشه به پشتیبانی گفت گت وی رو عوض کنه واست یا اصلا به اونا ربط نداره ! کلا چاره چیه ؟ :((

tc53rca12abw19hvkzy4.png
[/URL][/IMG]

یعنی چی پینگ رو پشتیبانی نمیکنن؟؟؟!
باید همینطوری بسوزیم و بسازیم؟!
دوستان آسیاتکی کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or