Blackberry
کاربر سایت
آسیاتک خیلی بد شده جدیدا.
با نت 1 مگ بیشتر مواقع دانلودم رو 5 کیلو هست
ISP ایت چیه دوست عزیز؟ کدوم شهر؟![]()
با این نت هم مشکل دارم ، هنگام بازی از psn دیسکانکت میشه ...
بدترین پینگ برای من با 4.2.2.2 دویست و پنجاه بوده.مشکل از خططه
---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------
تست الان من-به 120 هم اخر اسفند پینگم رسید![]()
اگه اسپلیترت مال مخابراته برو آسمانه بهترین اسپیلیترش رو بخر.
اگه درست نشد زنگ بزن 2020 بیان کابل و زیر بنای تلفنتون رو چک کنن ولی دردسر داره.سعی کن کلا ADSL رو بیخیال شی تا برین یه خونه جدید!

اسپلیتر نو هست ! تازه با مودم خریدم ! مشکل نداره ! بهترین مدلش دیگه چه جوریه ! پس چطور قبلا با همین خط تلفن پینگم خوب بود الان بده ! قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم ! هیچی هم تغییر نکرده تو ساختمون ! چاره چیه ! یه بار هم زنگ زدم تنظیمات اکانتم رو ریست کرد ولی هنوز فایده نداره ! help me please![]()
مشکل از خیلی چیز ها میتونه باشه ولی به نظرم به 2020 بگو فقط من این مشکل رو دارم و میخوام سرعت و پینگم رو چک کنید.چون بعضی اوقات اشتباهی بالا پایین میبندناسپلیتر نو هست ! تازه با مودم خریدم ! مشکل نداره ! بهترین مدلش دیگه چه جوریه ! پس چطور قبلا با همین خط تلفن پینگم خوب بود الان بده ! قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم ! هیچی هم تغییر نکرده تو ساختمون ! چاره چیه ! یه بار هم زنگ زدم تنظیمات اکانتم رو ریست کرد ولی هنوز فایده نداره ! help me please![]()
شما یه نگاه به تقویم مینداختی بد نبوداسپلیتر نو هست ! تازه با مودم خریدم ! مشکل نداره ! بهترین مدلش دیگه چه جوریه ! پس چطور قبلا با همین خط تلفن پینگم خوب بود الان بده ! قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم ! هیچی هم تغییر نکرده تو ساختمون ! چاره چیه ! یه بار هم زنگ زدم تنظیمات اکانتم رو ریست کرد ولی هنوز فایده نداره ! help me please![]()
قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم !![]()

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کاری بود از طرف من تست کردم ولی والله سالمن همه چیز هام ! چه 

پس چرا سپهر پینگش 130 هست الان من 400 به بالا ! یه بار رفتم خط تلفن رو چک کردم ! والله زیاد به این چیزا وارد نیستم ولی مشکلی نداره آخه ! یه اسپلیتر دیگه هم داشتم اون رو هم تست کردم ! سیم تلفن و پریز رو هم چک کردم و هم عوض ! اگه نویز از من باشه باید پینگ با ایران هم بد باشه ! ولی پینگ با ایران 38
هست ! سیستم هم ویروس نداره ! از این که منطقه مخابراتی هم سالمه مطمئنم باو ! پس چرا باز پینگ تو 130 هست مال من 400 !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کاری بود از طرف من تست کردم ولی والله سالمن همه چیز هام ! چه شانسیه ما داریم ها
![]()