بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آسیاتک خیلی بد شده جدیدا.

با نت 1 مگ بیشتر مواقع دانلودم رو 5 کیلو هست

ببخشید اما دقیقا الان چه اینترنتی در ایران به درستی و Stable کار می کنه و برای آنلاین بازی کردن روی Platform های مختلف بدون مشکل است؟!
همشون یک ساعت پینگ درست دارند بقیه هفته نابود هستند یک ساعت باسرعت ثابت دانلود می کنند کل هفته سرعت روی 10 کیلو بایت است وقتی بهشون هم اعتراض می کنیم می گه تقصیر از یک جای دیگست.حالا این جای دیگر را ما آخر نفهمیدیم به کجا می گن؟
اینترنت های تست شده توی هفته گذشته
1.مخابرات - افتضاح
2.شاتل - نابود
3.پارس آنلاین-خیلی عجیب بود که خوب کار می کرد
4.پتیاک- نسبت به 3 تا بالایی ها خیلی بهتر بود.پینگ ثابت اما متاسفانه هرچند ساعت یکبار قطع می شد.
5.آسیا تک-مثل پروانه میره و برمی گرده.:d

44333459307682779315.jpg

با این نت هم مشکل دارم ، هنگام بازی از psn دیسکانکت میشه ...
ISP ایت چیه دوست عزیز؟ کدوم شهر؟

:)):| مخابرات خوزستان :>
بدترین پینگ برای من با 4.2.2.2 دویست و پنجاه بوده.مشکل از خططه

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

تست الان من-به 120 هم اخر اسفند پینگم رسید
image.php

بدترین پینگ برای من با 4.2.2.2 دویست و پنجاه بوده.مشکل از خططه

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:07 PM ارسال شده بود ----------

تست الان من-به 120 هم اخر اسفند پینگم رسید
image.php

خوب چه کارش کنم الان از کجا بفهمم خط نویز داره یا نه ! اعصابم خورد شد دیگه ! )x

خوب چه کارش کنم الان از کجا بفهمم خط نویز داره یا نه ! اعصابم خورد شد دیگه ! )x
اگه اسپلیترت مال مخابراته برو آسمانه بهترین اسپیلیترش رو بخر.
اگه درست نشد زنگ بزن 2020 بیان کابل و زیر بنای تلفنتون رو چک کنن ولی دردسر داره.سعی کن کلا ADSL رو بیخیال شی تا برین یه خونه جدید!

اگه اسپلیترت مال مخابراته برو آسمانه بهترین اسپیلیترش رو بخر.
اگه درست نشد زنگ بزن 2020 بیان کابل و زیر بنای تلفنتون رو چک کنن ولی دردسر داره.سعی کن کلا ADSL رو بیخیال شی تا برین یه خونه جدید!

اسپلیتر نو هست ! تازه با مودم خریدم ! مشکل نداره ! بهترین مدلش دیگه چه جوریه ! پس چطور قبلا با همین خط تلفن پینگم خوب بود الان بده ! قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم ! هیچی هم تغییر نکرده تو ساختمون ! چاره چیه ! یه بار هم زنگ زدم تنظیمات اکانتم رو ریست کرد ولی هنوز فایده نداره ! help me please:(

اسپلیتر نو هست ! تازه با مودم خریدم ! مشکل نداره ! بهترین مدلش دیگه چه جوریه ! پس چطور قبلا با همین خط تلفن پینگم خوب بود الان بده ! قبلا با همین خط تو بتل پینگ 90 هم داشتم ! هیچی هم تغییر نکرده تو ساختمون ! چاره چیه ! یه بار هم زنگ زدم تنظیمات اکانتم رو ریست کرد ولی هنوز فایده نداره ! help me please:(

مشکلی تو خط نیست بابا مشکل از همون مخابراته
من خودم دو هفته پینگم 3000 بود
هیچ کار نمیشد کرد
مملکت رو حساب کتاب نیست که
صبر کن خودش درست میشه
ریست مودم هم بعضی موقع ها واسه ی خودم جوابگو بوده

مشکل از خیلی چیز ها میتونه باشه ولی به نظرم به 2020 بگو فقط من این مشکل رو دارم و میخوام سرعت و پینگم رو چک کنید.چون بعضی اوقات اشتباهی بالا پایین میبندن

شما یه نگاه به تقویم مینداختی بد نبود
دارن کرم ریزی رو شروع میکنن فعلا دور بازی آنلاین سیم خاردار بکش

پس چرا سپهر پینگش 130 هست الان من 400 به بالا ! یه بار رفتم خط تلفن رو چک کردم ! والله زیاد به این چیزا وارد نیستم ولی مشکلی نداره آخه ! یه اسپلیتر دیگه هم داشتم اون رو هم تست کردم ! سیم تلفن و پریز رو هم چک کردم و هم عوض ! اگه نویز از من باشه باید پینگ با

ایران هم بد باشه ! ولی پینگ با ایران 38 هست ! سیستم هم ویروس نداره ! از این که منطقه مخابراتی هم سالمه مطمئنم باو ! پس چرا باز پینگ تو 130 هست مال من 400 !! :(( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(( هر کاری بود از طرف من تست کردم ولی والله سالمن همه چیز هام ! چه

شانسیه ما داریم ها :-s:((

آخرین ویرایش:
پس چرا سپهر پینگش 130 هست الان من 400 به بالا ! یه بار رفتم خط تلفن رو چک کردم ! والله زیاد به این چیزا وارد نیستم ولی مشکلی نداره آخه ! یه اسپلیتر دیگه هم داشتم اون رو هم تست کردم ! سیم تلفن و پریز رو هم چک کردم و هم عوض ! اگه نویز از من باشه باید پینگ با ایران هم بد باشه ! ولی پینگ با ایران 38

هست ! سیستم هم ویروس نداره ! از این که منطقه مخابراتی هم سالمه مطمئنم باو ! پس چرا باز پینگ تو 130 هست مال من 400 !! :(( ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(( هر کاری بود از طرف من تست کردم ولی والله سالمن همه چیز هام ! چه شانسیه ما داریم ها :-s:((

اصلا هیچی معلوم نیست . بازم یه مثال میزنم که قشنگ باز کنم برات
من خودم یه زمانی از دوتا سرویس استفاده میکردم بعد یکی پینگش 150 بود اون یکی 280-300 .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or