بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

افرین . خوب فوتوشاپیه . سرعت 800 برای 300 مگ ، میشه 16 دقیقه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه اونقدرم پر شده !!! خیلی تابلوئه فوتوشاپش . یعنی جنابالی آپ خطت روی 20 مگ بسته شده !؟!!!!!!!!!!!!!!!! هیچ جای ایران ، هیچ ISP ای اجازه چنین کاری رو برای مشتری خونگی نداره . حتی اگر خطش ددیکیت باشه!!!!
یک راه دیگه هم داره مثلا اینطوری که الان خودم گرفتم نیازی به فتوشاپ هم نداره !

تصویر اول بدون تغییر زمان باقی مانده :

x2gt3yhsbbi2ag66g.jpg

تصویر دوم با تغییر فتوشاپیه زمان باقی مانده:

af4c4kk42wv84156g.jpg

زمانش فقط فوتوشاپیه ولی سرعت رو به این روش میشه برای چند ثانیه اینطوری کرد : اول یک فایل نسبتا سنگین بزارید واسه دانلود بعد سرعت رو روی 10 کیلوبایت محدود کنید بعد از 30 ثانیه محدود بودن بازش کنید مشاهده می کنید که سرعت چند لحظه میره رو حتی مگابایت بر ثانیه.!!!

یک راه دیگه هم داره مثلا اینطوری که الان خودم گرفتم نیازی به فتوشاپ هم نداره !

تصویر اول بدون تغییر زمان باقی مانده :

x2gt3yhsbbi2ag66g.jpg

تصویر دوم با تغییر فتوشاپیه زمان باقی مانده:

af4c4kk42wv84156g.jpg

زمانش فقط فوتوشاپیه ولی سرعت رو به این روش میشه برای چند ثانیه اینطوری کرد : اول یک فایل نسبتا سنگین بزارید واسه دانلود بعد سرعت رو روی 10 کیلوبایت محدود کنید بعد از 30 ثانیه محدود بودن بازش کنید مشاهده می کنید که سرعت چند لحظه میره رو حتی مگابایت بر ثانیه.!!!

این که نوسانه واصلا ربطی نداره . برای همه اینطوری میشه .اخه اون طرف ذوق کرده انگار ! در صورتیکه با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که باید با چنین سرعتی ، 300 مگ رودر عرض 13 ثانیه دانلود کرد !!! نه زمانی که اون دوستمون گذاشتن و تازه 74 مگ هم رفته !!! خیلی خیلی تابلوئه که فوتوشاپه .

این که نوسانه واصلا ربطی نداره . برای همه اینطوری میشه .اخه اون طرف ذوق کرده انگار ! در صورتیکه با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید که باید با چنین سرعتی ، 300 مگ رودر عرض 13 ثانیه دانلود کرد !!! نه زمانی که اون دوستمون گذاشتن و تازه 74 مگ هم رفته !!! خیلی خیلی تابلوئه که فوتوشاپه .

داداش حالا درسته زمان باقیمانده اش یکم زیاده ولی ۱۳ ثانیه بخوای ۳۰۰ مگ دان کنی باید سرعتت ۲۳ مگ بر ثانیه باشه سرعت طرف ۷۰۰-۸۰۰ کیلو بر ثانیس

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

داداش حالا درسته زمان باقیمانده اش یکم زیاده ولی ۱۳ ثانیه بخوای ۳۰۰ مگ دان کنی باید سرعتت ۲۳ مگ بر ثانیه باشه سرعت طرف ۷۰۰-۸۰۰ کیلو بر ثانیس

نه دیگه . داریاشتباه میکنی. به کیلوبیت حساب کنی درسته . شما 800 رو در 60 تقسیم کن . خود متوجه میشی . به عبارتی ساده تر با سرعت 64 کیلوبیت یا 512 کیلوبایت شما باید تو 30 دقیقه 100 مگ و تو 1ساعت 200 مگ دانلود داشته باشی . حالا یه حساب سر انگشتی با سرعت 800 کیلوببیت یا سرعت 8 کیلوبایت کنی خودت متوجه میشی که عکس چه قدر فوتوشاپه و زمانش چه قدر باید باشه . با توجه به اینکه 74 مگ هم دانلود کرده .

نه دیگه . داریاشتباه میکنی. به کیلوبیت حساب کنی درسته . شما 800 رو در 60 تقسیم کن . خود متوجه میشی . به عبارتی ساده تر با سرعت 64 کیلوبیت یا 512 کیلوبایت شما باید تو 30 دقیقه 100 مگ و تو 1ساعت 200 مگ دانلود داشته باشی . حالا یه حساب سر انگشتی با سرعت 800 کیلوببیت یا سرعت 8 کیلوبایت کنی خودت متوجه میشی که عکس چه قدر فوتوشاپه و زمانش چه قدر باید باشه . با توجه به اینکه 74 مگ هم دانلود کرده .

واحد هر ۲ یعنی هم حجم هم سرعت بایت هست
بیت هم از بایت کوچیکتره یعنی هر ۸ بیت ۱ بایته
سرعت هم ۸۰۰ کیلو بایته که میشه حدود ۶.۴ مگابیت ولی نیازی به این کار نیست چون IDM هر ۲ رو بایت میزنه

سلام دوستان راهنمایی لازم دارم

من تو مغازم 8 تا دوربین دارم که وصل به دستگاه ضبظ .... پشت دی وی کارته خروجی lan هست ...... تو مغازه هم adsl دارم ....حالا میخوام از خونه مدیریت دوربین رو داشته باشم چطوری میتونم ؟؟؟؟ دی وی کارته داخش همه جور تنظیمات شبکه داره ...

سلام دوستان مخابراتی میخواستم بپرسم ازتون که مخابرات از همون اول سرویس 6ماهش شب ها ترافیک رایگان داشت یا فقط توی همین طرح ها و سرویس های جدیدش اینطورشده؟؟

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

اومدم اینجا جواب بگیرم کلی خندیدم..........یعنی من اینقدر بیکارم بیام با فتوشاپ چنین کاری کنم که چی بشه...............من لینکم دادم با server t.u..n.n.e.l که یه جور وی پی هست دان کردم منم گفتم فقط همین یه فایل اینطوریه ..............................واقعا که

سلام دوستان مخابراتی میخواستم بپرسم ازتون که مخابرات از همون اول سرویس 6ماهش شب ها ترافیک رایگان داشت یا فقط توی همین طرح ها و سرویس های جدیدش اینطورشده؟؟

تا جایی اطلاع دارم از ابتدا این طرح رایگان بوده ، حتی برای 3 ماه هم بوده چه برسه به شش و یکسال - جدیدا فکر کنم ساعت رایگان تغییر پیدا کرده و سه ماه هم حذف شده بازم این مورد دقیق نمی دونم ، ولی طرح های رایگان از قبل بوده بی شک -

قبلا همه تعرفه ها ( 1 ساله - 6 ماهه - 3 ماهه - 1ماهه ) از 1 تا 6 صبح شبانه رایگان داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or