بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ای بابا . من سرویس تعرفه قدیم مخابراتو دارم از مازندارن
من دیشب 1 تا 6 گذاشتم دانلود ولی حجمم کم شد . مرده شورشون رو ببرن ظاهرا پریشبم کم شده بود .
پریشب 4 گیگ خورده ای داشتم الان گیگ دارم :((
==============================
و این نشون میده دوستان زحمت کش در مخابرات چقدر زحمت کشن که هنوز میزان دانلود شبانه داره با ساعت قدیم محاسبه میشه . یعنی 2 تا 7 صبح:|
الان میتونم شکایت کنم ؟

100%
برو توی سایتشون و ثبت اعتراضی چیزی اگه هست بزن. اگه نیست زنگ بزن
خلاصه تا حجمت رو با عیدی پس نگرفتی بیخیال نشو:d

من دیشب 1 تا 6 گذاشتم دانلود ولی حجمم کم شد . مرده شورشون رو ببرن ظاهرا پریشبم کم شده بود .
و این نشون میده دوستان زحمت کش در مخابرات چقدر زحمت کشن که هنوز میزان دانلود شبانه داره با ساعت قدیم محاسبه میشه . یعنی 2 تا 7 صبح:|
الان میتونم شکایت کنم ؟

باید ساعتتو با سرورشون تنظیم میکردی
دوره ی بعد نامحدود بگیر دردسر دانلود شبانه رو نکشی (الان هم میتونی بگیری)

الان میتونم شکایت کنم ؟

حرفا میزنی ها . اینا خودشون نمی بایست ساعت شبانه درست میکردن ؟
نامحدود سرعتش کمه آخه
خوب تیکت بده بهشون موضوع رو در جریان بزار بگو وظیفه شما بود اطلاع رسانی میکردید پا پیچ بشو تا بهت برگردونن حجمو تازه اگه میتونی یچیزی هم اضافه بگیر

وقتشو بیخود نگیره ! اینا برگشت بده نیستن! :d
در ضمن نامحدود فعلا سرعت 256 تا یک مگش هیچ فرقی نمیکنه!! همه تا 300 سرعت میدن!!! حالا مشخص نیست تا کی اینجور بمونه!​

مخ الان 300 میده نامحدودش؟

بچه ها لطفا جواب بدید من مخ 256 بخوام بگیرم باید نامه داشته باشم؟
این پینگ اسیا نابودم کرده

آخرین ویرایش:
خوب تیکت بده بهشون موضوع رو در جریان بزار بگو وظیفه شما بود اطلاع رسانی میکردید پا پیچ بشو تا بهت برگردونن حجمو تازه اگه میتونی یچیزی هم اضافه بگیر

در ضمن نامحدود فعلا سرعت 256 تا یک مگش هیچ فرقی نمیکنه!! همه تا 300 سرعت میدن!!! حالا مشخص نیست تا کی اینجور بمونه!

در ضمن نامحدود فعلا سرعت 256 تا یک مگش هیچ فرقی نمیکنه!! همه تا 300 سرعت میدن!!! حالا مشخص نیست تا کی اینجور بمونه!

محدودشم همینه 1 مگ با 256 فرقی نداره
علی الان خودت نامحدود کدوم رو داری ؟ راضی هستی ؟

مخابرات تهران چرا چت کرده ؟! یا برا من فقط اینجوری شده ؟! پینگ خیلی ذاقارت شده ! این چه سروریه ! نه با قند شکن وصلم الان نه سوکس ! |:

اگر اینترنت ها یک روز چت نکنه باید شک کرد اصلا ! والا !

مخابرات که واقعا خیلی ناپایدار شده به خصوص در زمینه سرعت دانلود و اپلود یعنی یک نسیم خنک که می وزه سرعت های مخابرات جا به جا می شه قبلنا از ساعت 12 شب به بعد بد می شد الان از 9 شب به بعد می یاد روی 50 اینا!

محدودشم همینه 1 مگ با 256 فرقی نداره
علی الان خودت نامحدود کدوم رو داری ؟ راضی هستی ؟

خودم یک مگ نامحدود دارم ! والا یه 250 گیگی تو 25 روز گرفتم! چرا ناراضی باشم!:d ولی خودتم میدونی پینگ افتضاحه! مارو از بازی آنلاین انداخت!! :|

با همون بازیها رو آپ میکنی ؟

نه عزیز اون قضیش جداست ;)

آخرین ویرایش:
مخابرات ل.............

سلام دوستان من حدود 1 ساله 256 مخابرات تهران گرفتم از همون موقع هم سرعت دانلودم 32 بوده و هست میخواستم بدونم سرعت همینه یا تعرفه جدید بیشتر شده و الان 512 سرعت دانلودش چقدره..........ممنون میشم جواب بدید.............

خودم یک مگ نامحدود دارم ! والا یه 250 گیگی تو 25 روز گرفتم! چرا ناراضی باشم!:d ولی خودتم میدونی پینگ افتضاحه! مارو از بازی آنلاین انداخت!! :|

نه عزیز اون قضیش جداست ;)

خب یه کم توضیح بده به اطلاعات ما هم افزوده بشه دیگه ! VPS چیه ؟

---------- نوشته در 02:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 AM ارسال شده بود ----------

یعنی واقعا فکر کردی اینترنت ایران چیه که باهاش بازی اپ کنی؟:d
فایلهای حجیم رو میشه با یه vps دانلود و بعد هر جا دلت خواست مثلا 4SHARED اپ میکنی که از 30 40 تومن داره تا خدا تومن

نه خب تعجب منم همین بود و اسه همین سوال کردم خب/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or