ای بابا . من سرویس تعرفه قدیم مخابراتو دارم از مازندارن
من دیشب 1 تا 6 گذاشتم دانلود ولی حجمم کم شد . مرده شورشون رو ببرن ظاهرا پریشبم کم شده بود .
پریشب 4 گیگ خورده ای داشتم الان گیگ دارم
==============================
و این نشون میده دوستان زحمت کش در مخابرات چقدر زحمت کشن که هنوز میزان دانلود شبانه داره با ساعت قدیم محاسبه میشه . یعنی 2 تا 7 صبح
الان میتونم شکایت کنم ؟
من دیشب 1 تا 6 گذاشتم دانلود ولی حجمم کم شد . مرده شورشون رو ببرن ظاهرا پریشبم کم شده بود .
و این نشون میده دوستان زحمت کش در مخابرات چقدر زحمت کشن که هنوز میزان دانلود شبانه داره با ساعت قدیم محاسبه میشه . یعنی 2 تا 7 صبح
الان میتونم شکایت کنم ؟
باید ساعتتو با سرورشون تنظیم میکردی
دوره ی بعد نامحدود بگیر دردسر دانلود شبانه رو نکشی (الان هم میتونی بگیری)
الان میتونم شکایت کنم ؟
خوب تیکت بده بهشون موضوع رو در جریان بزار بگو وظیفه شما بود اطلاع رسانی میکردید پا پیچ بشو تا بهت برگردونن حجمو تازه اگه میتونی یچیزی هم اضافه بگیرحرفا میزنی ها . اینا خودشون نمی بایست ساعت شبانه درست میکردن ؟
نامحدود سرعتش کمه آخه
مخ الان 300 میده نامحدودش؟وقتشو بیخود نگیره ! اینا برگشت بده نیستن! :d
در ضمن نامحدود فعلا سرعت 256 تا یک مگش هیچ فرقی نمیکنه!! همه تا 300 سرعت میدن!!! حالا مشخص نیست تا کی اینجور بمونه!
خوب تیکت بده بهشون موضوع رو در جریان بزار بگو وظیفه شما بود اطلاع رسانی میکردید پا پیچ بشو تا بهت برگردونن حجمو تازه اگه میتونی یچیزی هم اضافه بگیر
وقتشو بیخود نگیره ! اینا برگشت بده نیستن! :d
در ضمن نامحدود فعلا سرعت 256 تا یک مگش هیچ فرقی نمیکنه!! همه تا 300 سرعت میدن!!! حالا مشخص نیست تا کی اینجور بمونه!
بالاخره هربلایی بخوان سر این نت بیچاره و یتیم در بیارن از این مخابرات شروع میشه دیگهhttp://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_2.gif
محدودشم همینه 1 مگ با 256 فرقی نداره
علی الان خودت نامحدود کدوم رو داری ؟ راضی هستی ؟

با همون بازیها رو آپ میکنی ؟

خودم یک مگ نامحدود دارم ! والا یه 250 گیگی تو 25 روز گرفتم! چرا ناراضی باشم!:d ولی خودتم میدونی پینگ افتضاحه! مارو از بازی آنلاین انداخت!!![]()
یعنی واقعا فکر کردی اینترنت ایران چیه که باهاش بازی اپ کنی؟:dبا همون بازیها رو آپ میکنی ؟
خودم یک مگ نامحدود دارم ! والا یه 250 گیگی تو 25 روز گرفتم! چرا ناراضی باشم!:d ولی خودتم میدونی پینگ افتضاحه! مارو از بازی آنلاین انداخت!!
نه عزیز اون قضیش جداست![]()
یعنی واقعا فکر کردی اینترنت ایران چیه که باهاش بازی اپ کنی؟:d
فایلهای حجیم رو میشه با یه vps دانلود و بعد هر جا دلت خواست مثلا 4SHARED اپ میکنی که از 30 40 تومن داره تا خدا تومن