بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

23366647758108811328.png

صفحه ورود کاربران مخابرات ( شکارش کردم :)))

با توجه به خز شدن بیش از اندازه اینترنت مخابرت ، شک نکنید که به زودی یه بلای اساسی سرش میارن ، یا حجمی میکنن یا قیمت رو دو - سه برابر میبرن بالا ....

مش ممد علی ماست بند ، هم میگه 2 مگ مخابرات بسته و 24 ساعته دانلود و هفته ای 4 ترابایت هارد تموم میکنه و .... !!!

اینجور حرفها به هیچ وجه به مزاق آقایون خوش نمیاد ... تو این قضیه که نابود میشه تردید نداشته باشین ...

ما که کوچیدیم آسیا تک به هر حال ... ولی مخابرات داغون شه رو خصوصی ها هم تاثیر میزاره ، اینم که فعلا سر حال هست به مقام F نائل میشه ....

از اینترنت چی میخواید بدونید ؟ از ضریب نفوذش و تعداد کاربرای شهر خودتون چی میخواید بدونی ؟ تعداد ADSL دارای شهر خودتون چند نفره ؟ چند نفر دایال اپ دارن ؟ :d چند نفر وایمکس دارن ؟ چندنفر مریض دانلودن ؟ :d ISP واقعا تو شهرتون چه سرعتی ارائه میده ؟:d

دکتر سلام :d

============================

برای پاسخ جواب های خود به سایت دکتر اینترنت بروید :)):d

مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما

============================
رفتم با سرور شیراز تست بگیرم این اومد جلوم :

3 بار تست کردم هر 3 بار همین بود . مسخره کردن ؟ آیا ؟

آقایون متخصص wireless می خواستم بدونم این قیمت های که می دم خوبه یا نه :

0iqi2m1kumjmkrwrazv1.png
[/URL][/IMG]

اگر کسی استفاده کرده چه جوریه ping خوبه یا نه ....منظورم wirless ..................
قیمت ها به تومان ......:d

0iqi2m1kumjmkrwrazv1.png
[/URL][/IMG]

اگر کسی استفاده کرده چه جوریه ping خوبه یا نه ....منظورم wirless ..................

واقعا همچین پولی میدی؟ این سرویس ها اختصاصی هست و پینگشون خیلی بهتر از سرویس شیرینگ هست.
اما سرعت رو تقسیم بر 8 کن تا دانلودت بدست بیاد.

0iqi2m1kumjmkrwrazv1.png
[/URL][/IMG]

به عنوان سرویس dedicate خیلی قیمت های خوبی می ده

واقعا همچین پولی میدی؟ این سرویس ها اختصاصی هست و پینگشون خیلی بهتر از سرویس شیرینگ هست.
اما سرعت رو تقسیم بر 8 کن تا دانلودت بدست بیاد.
چرا تقسیم بر 8 .سرویس ها
dedicate هستن فکر نکم سرعت پایین بیاد

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

p5a58u7j6giyddfvpgru.png
[/URL][/IMG]
اینا سرعت دانلودشون تقسیم بر 8 کنیم ..........
یک سری محدود share 1 be 2 هستش کدوم شون بهتره...............

رایگان شبانه رو برداشتن برام، ای کاش زودتر این کارو می کردن ! موندم! ولی این سیستم رایگان نکبت ترین حالت ممکن هست پینگ از 400 شبانه اومده 180 تا 200 و حالا شب ها می شه بگی من اینترنت دارم و می تونم بیام فروم بازی سنتر نظر بدم! سرعت دانلود هم قابل تحمل تر شده !

ای کاش می شد " برای اینترنت هم پول بیشتری داد تا آش بیشتری خورد! " ولی تجربه ثابت کرده ISP های ما این توانایی رو دارن این حرف رو نقض کنن چون مثل اینکه پول در این یک مورد دستو پاش بسته است و در دستگاه اینترنت کارایی نداره تا حد بالا (!)

چرا تقسیم بر 8 .سرویس ها
dedicate هستن فکر نکم سرعت پایین بیاد

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

p5a58u7j6giyddfvpgru.png
[/URL][/IMG]
اینا سرعت دانلودشون تقسیم بر 8 کنیم ..........
یک سری محدود share 1 be 2 هستش کدوم شون بهتره...............

تقسیم بر 8 ربطی به ددیکیت یا شیرینگ نداره! این قانون اینترنت هست! هر 8 بیت مساوی 1 بایت هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or