بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم پینگ من سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات کرج - عظیمیه .
البته این اصلا پینگ خوبی نیست اگر بخوابم تعریف واقعی اینترنت رو در نظر بگیریم ولی نسبت به ISP های دیگه مخصوصا شارلاتان فوق آشغال که همین الانم دارم خیلی عالیه .
تو کل 24h هم ثابته و اصلا تغییر نمی کنه .
شاید باورتون نشه تا دو روز پیش پینگ روی 90 هم می اومد ..
عکسم از کل صفحه گذاشتم کسی نگه الکیه :p
تو دوروز 14گیگ دان کردم .
حسودیتون میشه ؟ سوت بزنین :d
pvwir7ow1idkmxtp886q.png
خدایا این اینترنت ها گیر کیا میاد :d:|.

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستانمن یه مشکلی دارم ..دقیقا از ساعت 19 تا 24 وقتی پینگ 4.2.2.4 یا هر چیز دیگه میگیرم replay کامل دارم ..بعد از گذشت هر 12 دقیقه یهو destination net unreachable سه خط چهار خط میاد دوباره درست میشه ...... یعنی ....... کرده منوووووووو
یعنی اینترنت قطع میشه و وصل میشه - شما به روتر وصل هستی و اینترنت قطع شده پس این چیزی که گفتی میاد .

خدایا این اینترنت ها گیر کیا میاد
:d:|
.

سوت زدنو اولین بار واسه همین کار اختراع کردن ...:p
البته یه چیزم بگم با همین پینگ تو بتل Delay هم داره در صورتی که با 280 شاتل ندارم در کل کانکشن Stable هست ولی Packet با Delay میره و میاد .

سوت زدنو اولین بار واسه همین کار اختراع کردن ...:p
البته یه چیزم بگم با همین پینگ تو بتل Delay هم داره در صورتی که با 280 شاتل ندارم در کل کانکشن Stable هست ولی Packet با Delay میره و میاد .
نترس 2 تا 3 ماه دیگه می بینم که ping رفته رو 260 به بالا
انوقت قیافت خنده داره.........................:-b

مخابرات سرویس شبانه رو واسه کاربرای 1 ماهه و 3 ماهه داره قطع میکنه اونایی که 6 ماه و 1 سال هستن میتونن استفاده کنن. خودم زنگ زدم سوال کردم با کمال خون سردی گفتن حقیقت داره :d . از ماه بعد میخوام 6 ماهه بگیرم . مخابرات واقعا سرعتش عالیه . فکر نکنم بتونم
isp گیر بیارم که سرعت اینو داشته باشه .

شما اگه محدود میگیری یه بار از فن اوا بگیر تا ببینی سرعت به چی میگن .

یادش به خیر ، با 300 دان میکردم :(

نترس 2 تا 3 ماه دیگه می بینم که ping رفته رو 260 به بالا
انوقت قیافت خنده داره.........................:-b

با چشم شور شما شاید ولی بهت قول میدم بالا نره چون عظیمیه فرق داره .;)
البته این پینگ اصلا چیزی نیست من فرق خاصی با پینگ صبا که 220 بود تو باز کزدن صفحه نمی بینم ...
همین که تو بازی Delay دارم یعنی بعضی وقتا تیر میزنم صدا ش کمی تاخیر داره کافیه ولی از نظر دانلود و عدم محدودیت و ساپورت عالیه ...

O_O دقیقا چی کار کردی شما ؟
يدفعه شب زنگ زدم پشتيباني گفتم سرعتم خرابه..يارو هي ور ميرفت باز تست ميكردم سرعت خراب بود...ديگه كلافش كرده بودم...گفت نميدونم مشكلت از چيه الان بستمت رو 6 مگ ولي نهايت 1 مگ تو تست speedtest.ir نشون ميداد...اخرش گفت فردا زنگ بزن شركت مشكلو مطرح كن منم بعد چند دقيقه دوباره تست كردم ديدم سرعت رو 6 مونده ديگم زنگ نزدم..چون كافيه يبار زنگ بزنم سريع سرعتو كم ميكنن...به همين سادگي:d...

هیچی فقط یه بار از اتوبان فوتوشاپ رد شده
فتوشاپ نيازي نيست عزيزم...اينقدر نرم افزار تو نت ريخته كه هر سرعتي عشقته ميتوني بذاري تو تستت...

يدفعه شب زنگ زدم پشتيباني گفتم سرعتم خرابه..يارو هي ور ميرفت باز تست ميكردم سرعت خراب بود...ديگه كلافش كرده بودم...گفت نميدونم مشكلت از چيه الان بستمت رو 6 مگ ولي نهايت 1 مگ تو تست speedtest.ir نشون ميداد...اخرش گفت فردا زنگ بزن شركت مشكلو مطرح كن منم بعد چند دقيقه دوباره تست كردم ديدم سرعت رو 6 مونده ديگم زنگ نزدم..چون كافيه يبار زنگ بزنم سريع سرعتو كم ميكنن...به همين سادگي:d...

فتوشاپ نيازي نيست عزيزم...اينقدر نرم افزار تو نت ريخته كه هر سرعتي عشقته ميتوني بذاري تو تستت...
علی زرنگ شدی این اون ای دی اس ال هست دیگه ؟ از اون یکی هم بزار با سرور فرانسه یا انگلیس

سلام دوستان...
كسي سرويس art شاتل داره؟ كلا سرعتش خوبه؟ من شنيده بودم روزهاي پنجشنبه جمعه كلا رايگانه دانلود ولي پشتيبانيش گفت نه صحت نداره...
كلا يه توضيحي بديد چون دو روز ديگه سرويس من ميره رو آرت 2.....

سلام دوستان...
كسي سرويس art شاتل داره؟ كلا سرعتش خوبه؟ من شنيده بودم روزهاي پنجشنبه جمعه كلا رايگانه دانلود ولي پشتيبانيش گفت نه صحت نداره...
كلا يه توضيحي بديد چون دو روز ديگه سرويس من ميره رو آرت 2.....

سرویس art نامحدود هست اما محدوده :d

اولش بهت سرعت ماورایی می ده، 120-200 اینطورا، یکمی که دانلود می کنی می خوری به قانون مصرف عادلانه که می گه تو داری حق ملت شریف ایران رو می خوری نتیجش این می شه که سرعتت می شه 5 تا پینگ هم می ره روی 500 تا

همینجوریش شاتل پینگش بالا هست البته 300-350 می چرخه

در کل اشتباه بزرگی می کنی اگه دانلود زیاد داری شاتل می گیری یا اگه دنبال بازی آنلاینی شاتل می گیری کلا باید یک یوزر خیلی معمولی باشی تا شاتل به کارت بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or