بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم اردَبیلَم :d مسعود جان کجایی برادر :d

===============================

البته جدا از شوخی ، اون رایز بود ،لایزر بود چی بود مسعود میگفتی ؟! تو تهران نمیدونم چرا پیداش نمیکنم ! :d نکنه فقط تو شهر خودتونه ! مثلا شاتله ، اسمش رو گذاشته لایزر !:d

مخابرات تهران هم که مثل اینکه میگن خوب نیست ! شهرستانها خیلی خوبن . :d خدا چیکار کنیم :|

من الان میخوام یه چیزی بگم که احتمالا عقاید همه رو منفجر میکنه :d

اون روزی که رفتم مخابرات تهران با کلی عصبانیت که بگم : قطع کنید این گندی رو که بهم دادین اسمش هم گذاستین نت
پینگم با 4.2.2.4 دو هفته بود از 160 بالاتر نرفته بود ولی در عین حال هم لگ وحشتناک داشتم هم صدام قطع وصل مشد )x

ولی الان از آسیاتک دارم
ینگش با 4.2.2.4 از 250 کمتر نمیشه بیشتر مواقع هم 350 ــه
اما نه لگ دارم نه صدام قطع و وصل میشه
حتی هاست هم میشم :)

حالا برید حساب کنید پینگ 4.2.2.4 چقدر اعتبار داره .... !
آدم مگه همیشه میخواسته هاست بشه؟؟
من با شاتل به اون داغونی با پینگ 290 هاست میشدم هیچ لگی هم نداشتم
ولی با پینگ 350 تو اگه میتونی برو با سرورای خارجی بازی کن:| یک تیر میزنی سه سال طول میکشه به طرف بخوره:دی

من شهر مهاباد هستم :>

ایول یه همشهری دیگه! :)
میتوین از مخابرات 2 مگ بگیری؟ نامحدود دارن؟

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

منم اردَبیلَم :d مسعود جان کجایی برادر :d

===============================

البته جدا از شوخی ، اون رایز بود ،لایزر بود چی بود مسعود میگفتی ؟! تو تهران نمیدونم چرا پیداش نمیکنم ! :d نکنه فقط تو شهر خودتونه ! مثلا شاتله ، اسمش رو گذاشته لایزر !:d

مخابرات تهران هم که مثل اینکه میگن خوب نیست ! شهرستانها خیلی خوبن . :d خدا چیکار کنیم :|

مهابادم حسین جان.
والا شهرستانا مخابرات داره خوب کار میکنه مثل اینکه.

[h=1]اینترنت برای حیوانات، گام بعدی توسعه اینترنت در جهان[/h]

بوسیله اینترنت متصل به حیوانات می شود با آنها صحبت کرد و این گام بعدی توسعه اینترنت در جهان بعد از ورود آن بین انسانها خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از خبر آنلاین، زمان خوبی است تا تمهیدات لازم را برای گفتگوی آنلاین با حیوانات آغاز کنیم؛ این نظریه جدید وینتون سرف پدر اینترنت و گروهی از “مغز بزرگانی” است که در کنسرسیوم موسوم به Interspecies Internet‌ دور هم جمع شده و چند روز پیش در برنامه TED ایده جدید خود را مطرح کردند.

هسته مرکزی تفکر آنها ایجاد شبکه اینترنت در بین حیوانات است که هم بتوان بین حیوان و انسان ارتباط آنلاین برقرار کرد و هم بین حیوان با حیوان.
وینتون سرف معروف به پدر اینترنت که پروتکل های اینترنت را نوشته، نیل گریشنفلد محقق برجسته در ام آی تی و روانشناس و محقق دولفین ها دیانا ریس، سه مغز متفکری هستند که این پروژه را مطرح کرده و می خواهند آنرا به انجام برسانند.
پیتر گابریل معروف نیز در این تیم حضور دارد.
بحث خودآگاهی حیوانات از طریق آینه یکی از پروژه های فرعی این طرح عظیم است که در حال اجراست. در این بخش ریس کیبورد لمسی برای دلفین ها ساخته تا آب بازسانان هوشمند (cetacea) موضوعات تعریف شده را درخواست کرده و دریافت مشخصی داشته باشند.
گابریل نیز نشان داد که چکونه شامپانزه ها می توانند آهنگ بسازند. وی در ویدئوی خود نشان دا چگونه یک bonobo‌ که بسیار از نظر ژنتیک به انشان ها نزدیک است می تواند موسیقی بسازد.
شامپانزه به راحتی کار خود را انجام داده و به صاحب خود سیگنال نیز می فرستد.
گابریل معتقد است اگر بتوان با ابزار جدیدی ارتباط بین حیوانات را به صورن زبان مشترک برقرار کرد می توان شبکه ای از حیوانات را به هم متصل کرد که زبان جدید مشترک را با ابزار جدید فهمیده و به هم واکنش نشان دهند.
در اینجا باید اینترفیسی اختراع شود تا چنین تحولی رخ دهد.
اگر این اتفاق رخ دهد اورانگوتان ها در تگزاس با دولفین ها در آکواریوم بالتیمور و فیل ها در تایلند می توانند با هم ارتباط برقرار کنند و این وسیله باید در زیر مجموعه چیزی شبیه اینترنت تعریف شده و ساخته شود.
وینتون سرف می گوید نباید اینترنت را به نوع بشر محدود کنیم و سایر حیوانات و موجودات نیز باید از اینترنت استفاده کنند و از این طریق هم با خود و هم با بشر ارتباط برقرار کنند.
وی در جملاتی افراطی تر می گوید حتی با وسیله جدید می توان با موجودات فضایی ناشناخته نیز ارتباط برقرار کرد و با آنها گفتگو کرد.

بنام خداوند بخشنده ی مهربان:d
عاقا جان ما هم اومد به جمع شما عزیزان:d
اینم 2 مگ مخابرات :

4qiajkavaaj66cn8luzk.png

خدا زیادش کنه:|

بنام خداوند بخشنده ی مهربان:d
عاقا جان ما هم اومد به جمع شما عزیزان:d
اینم 2 مگ مخابرات :

4qiajkavaaj66cn8luzk.png

خدا زیادش کنه:|
نامحدود؟؟ چند؟؟ یه پینگ با ۴.۲.۲.۴ هم بزار

---------- نوشته در 07:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:45 PM ارسال شده بود ----------

128 /// نزدیک 2 دانلود ...راضییم
مخابرات؟ چند قیمت؟؟ محدود دیگه ؟؟ گیگی چند ؟

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 PM ارسال شده بود ----------

من الان میخوام یه چیزی بگم که احتمالا عقاید همه رو منفجر میکنه :d

اون روزی که رفتم مخابرات تهران با کلی عصبانیت که بگم : قطع کنید این گندی رو که بهم دادین اسمش هم گذاستین نت
پینگم با 4.2.2.4 دو هفته بود از 160 بالاتر نرفته بود ولی در عین حال هم لگ وحشتناک داشتم هم صدام قطع وصل مشد )x

ولی الان از آسیاتک دارم
ینگش با 4.2.2.4 از 250 کمتر نمیشه بیشتر مواقع هم 350 ــه
اما نه لگ دارم نه صدام قطع و وصل میشه
حتی هاست هم میشم :)

حالا برید حساب کنید پینگ 4.2.2.4 چقدر اعتبار داره .... !
اگه با ایرانیا بازی می کردی که کلا همه جا خوبه ... فقط سرعت دانلودت رفته بالاتر ... مخابرات چند کیلو بود؟

یعنی واقعا باید مخابراتو گل گرفت.
من یه مگ گرفتم به شرط اشتراک بین 4 نفر وولی حالت عادی بین 8 نفره و آخر هفته هم که کلا تعطیله و شیرینگ میرینگو بیخیال.
یه سوال داشتم از دوستان;اگه مجوز کارخونه بدم میتونم سرعت تا 4 یا 8 مگ بگیرم؟

سلام دوستانمن یه مشکلی دارم ..دقیقا از ساعت 19 تا 24 وقتی پینگ 4.2.2.4 یا هر چیز دیگه میگیرم replay کامل دارم ..بعد از گذشت هر 12 دقیقه یهو destination net unreachable سه خط چهار خط میاد دوباره درست میشه ...... یعنی ....... کرده منوووووووو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or