بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پشتيباني ميگفت اصلا روزهاي رايگان نداره و فقط يكيشون گفت تو سايت زده حداقل 11 گيگ براي اين سرويس نگفته حداكثر چقدر ميتوني دانلود كني ...حرفاشون با هم فرق داره جالبه كارشناس فني جواب كامل ميده ولي كارشناس هاي فروش ميپيچونن... بچه ها خواهشا اگه كسي آرت داره بگه

الان من نمیدونم چیکار کنم با این مخابرات واقعا واسه این ماه ! دانلود شبانه میخوام :((
نامحدود که حداقل باید 1 گرفت ، گرون درمیاد
6 ماهه هم که پول ندارم یهو 70 ، 80 تومن پول نت بدم !
به نظرتون برای دانلود چیکار کنم ؟

الان من نمیدونم چیکار کنم با این مخابرات واقعا واسه این ماه ! دانلود شبانه میخوام :((
نامحدود که حداقل باید 1 گرفت ، گرون درمیاد
6 ماهه هم که پول ندارم یهو 70 ، 80 تومن پول نت بدم !
به نظرتون برای دانلود چیکار کنم ؟

حالا تا من بیام از مخابرات سرویس بگیرم.زمین و زمون بهم ریخت.
من میام یه ماهه میگیرم تست کنم ببینم چجوریه.اگه خوب بود میرم تو کار 6 ماهه.وگرنه دیگه با دنیای آنلاین خداحافظی می کنم.

اولی با وی پی
دومی بدون وی پی
c517_Untitled.jpg
بچه ها بهتر نیست استم تاپیکو عوض کنیم بنویسیم تاپیک اعلام لحظه به لحظه اینترنت در ایران:d

از اینترنت چی میخواید بدونید ؟ از ضریب نفوذش و تعداد کاربرای شهر خودتون چی میخواید بدونی ؟ تعداد ADSL دارای شهر خودتون چند نفره ؟ چند نفر دایال اپ دارن ؟ :d چند نفر وایمکس دارن ؟ چندنفر مریض دانلودن ؟ :d ISP واقعا تو شهرتون چه سرعتی ارائه میده ؟:d

دکتر سلام :d

============================

برای پاسخ جواب های خود به سایت دکتر اینترنت بروید :)):d

مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت - متما

============================

ذلیل مرده بشه هر کی این خبر رو دیده و لایک نداده :d

وزیر ارتباطات در برنامه پاییش شبکه 1 فرمودند قیمت واقعی دلار ایران 48 ریال است!!!
امیدوارم با مبنا قرار دادن دلار 48 ریالی برای خرید پهنای باند اینترنت دل ملت را شاد بفرماییند! :|

والا به قرحان! :|

مسعود نخواستیم کاری کنین قیمتا همین که هستو دستکاری نکنن بزارن بمونه همین برامون کافیه . نخواستمم درست کنن چون هربار خواستن درست کنن یه گندی بالا اوردن یا گرون شد یا خراب کردن به کل نتو . وای چشام باز میترسه این حرفارو گفتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or