بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شماها ایران زندگی میکنید!
من نامحدود گرفتم سرعت ثابت فیکسه فیکس(یعنی یه کیلوبایت نه بیشتر نه کمتر!)سرعت رو 60 ثابت کردن البته هیچ نوع محدودیتی نداره!
کلا این اینترنت هرکی هرکی هست!پیام آوران جنوب(شهر بیرجند!)سرعتش 950 بود شب هم 800 ساعات رایگان!
بعد اومدن شب رو شیر کردن شد 350 ولی بازم خوب بود!
الان هم ازش بقیه شرکت ها شکایت کردن سرعتش رو مجبور شد بیاره پایین شب رایگان رو هم برداشت!مملکته داریم!
به همین خاطر من هم به این وضع بد افتادم!دعا کنید فردا کسی از مخابرات شکایت نکنه که باز سرعت رو میارن پایین!
امروز رفته بودم بیرون یارو میگفت قراره طرح عیدانه ابلاغ بشه 11 اسفند!
احتمال داره باز اینترنت رو گرون کنند!

دوستان، مخابرات استان به استان تعرفه ها و سرعت متفاوته!! همدیگه رو متهم نکنید ;)
در ضمن مخابرات مازندران گویا شبانه رو یک ساعت کشیده عقب! از یک به دو !

مگه میشه !!! ملت میگن که از 12 تا 6 صبح رایگانه ! مشخصات کامل خطت و اینکه چند ماهه هست رو هم میگفتی خوب

شما یحتمل از این طرح خانواده که مبلغ رو قبض محاسبه میشه دارید !

بله من طرح خانواده دارم
به جز این طرح دیگه هم داره؟
قیمت و شرایطش فرقی داره؟

دوستان، مخابرات استان به استان تعرفه ها و سرعت متفاوته!! همدیگه رو متهم نکنید ;)

بیا این هم تست الانم. خوب دقیقا مشکلش همین جاست !!! ما یک جا هستیم . مخابراتمون یکه!! 2 ماه مال من و چند نفر دیگه هم که پرسیدم اینطوریه!!!

51194042792316708156.jpg
[/URL][/IMG]

من هم یک مگ دارم!!! محدود !! پس چطوره مال اون 150 مال من 50 !! این 100 تا چی میشه این وسط !!!

بیا این هم تست الانم. خوب دقیقا مشکلش همین جاست !!! ما یک جا هستیم . مخابراتمون یکه!! 2 ماه مال من و چند نفر دیگه هم که پرسیدم اینطوریه!!!

51194042792316708156.jpg
[/URL][/IMG]

من هم یک مگ دارم!!! محدود !! پس چطوره مال اون 150 مال من 50 !! این 100 تا چی میشه این وسط !!!

بفرما دوست عزیز ! من تو بابل هستم! نت یک مگ!

Snapshot_2013-02-26_184257.png

یک فایل از idm و یک فایل از تورنت در حال دانلوده !!:-??

منبع ؟ اگه راس باشه دانلود بی دانلود که !
کی میتونه تا 2 بیدار باشه خب ؟ همین تا یکش رو به زور بیداریم

این ISP های ایرانی چرا اینقدر خر تو خره؟!؟!؟!
الان من طرح بعثت 128 مخابرات دارم تو مشهد. فقط میتونم از یک جا وارد سیستمم بشم که اون سایتشم به مفت نمیرزه:
2030.goldnet.com
حتی از سایت ADSL مخابرات مشهد هم نمیتونم لاگین کنم:|:|:|

یکی کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or