بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من الان4 ساله اندیشه دارم میخواستم ببینم کدوم یکی ازispبهتره ماهی 25 تومن میدم سرعت دانلودم 50حداکثر است ونامحدود ایا ispهست که نامحدودش با این بوجه سرعت بیشتر بده ممنون من در رشت هستم

من مخابرات دارم با سرعت 512.سرعت دانلودش میانگین 230 هست.پینگش هم با سرور باکو 220 بود.اگر رشت هستی مخابرات بگیر.ماهی 12 میدم.دوستان اگه میشه لینک این فری قیج رو برام پ.خ کنید.سرعتش چطوره؟

منم با sstp نمیتونم کانکت بشم ! pptp هم کانکت میشه ولی سرعت افتضاح !! تنها چیزی که الان سرعتش خوبه L2TP . فری گیت هم وصل میشه ولی سرعتش زیاد جالب نیست !! هر کی لینک دانلود فری گیت رو خواست پ.خ بده !

یک چیزی شده! من با هیچ پروتوکلی نمیتونم به Battle.Net وصل بشم. لامصب از صبح هرچی مودم رو ریست کردم سر خطو چک کردم درست نشد. :| V*PN که وصل میکنم پینگ خراب میشه.. کلا سرعتم داغون شده.. دوستان پارس آنلاینی این مشکل رو ندارن؟
البته ما تا 3-4 روز دیگه خونه عوض میکنم مخابرات میگیرم! :دی (مجید حالتو بدجور میگیرم جوجه! n00b! xD)

سلام دوستان
منم ساكن مازندرانم. قبلاً از نوين نت 512 مي گرفتم ولي الان سرويس هاش ديگه به صرفه نيست. بعداز عيد ميخوام آي اس پي رو عوض كنم. شما كدوم ISP رو پيشنهاد مي كنيد (از نظر قيمت و خدمات). من بيشتر ساعت هاي Free اش برام مهمه چون زياد دانلود ميكنم. ميخوام مثل شاتل نباشه كه محدوديت دانلود گذاشته باشند. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

من از مبین نت 512mb گرفتم اوایلش خدماتشون خوب بود ولی الان خیلی خیلی گنده 3روز بود قطع بود اموز ساعت6 تازه تونست 3تا سایت باز کنه والی الان که بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or