بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از 2 تا 6 ؟!!!!!!!! اینطوری که ملت نمیتونن اونجا دان کنن ! البته اگه سرعت بالای 100 باشه ، تو همون 4 ، 5 ساعت هم میشه 2 تا 3 گیگ زد!

پست قبلیم سوالی بود!
نمیدونم ایشون از چه منبعی گفتن که یه ساعت کم شده چون من جایی ندیدم و نشنیدم به این موضوع اشاره کرده باشه تا دیشب که 1 تا 6 بود حالا امشب تست میکنم 8-|
این ساعت آزاد شبانه و سرویس های نامحدود (با سرعت بالا و قیمت مناسب) اگه برداشته بشه من به همین اینترنت ایرانسل قناعت میکنم فقط واسه ایمیل چک کردن. adsl فقط واسه دانلود داریم :|

آخرین ویرایش:
دوستان من پروفايلم روي گيم بود نويزم خيلي زياد بود بطوريكه snr دانلود استريمم روي 6.6 بود زنگ زدم گفتم پروفايلمو از روي گيم بردارن snr شد 10 بجاش سرعت دانلود زياد شد تازه پينگ هم 245 بود شد280 يعني پروفايل گيم پينگ رو 35 تا كم ميكنه بجاش سرعت دانلود رو نصف ميكنه كلي هم نويز واستون به ارمغان مياره8-|(اي اس پي=پارس انلاينه)

پست قبلیم سولی بود!
نمیدونم ایشون از چه منبعی گفتن که یه ساعت کم شده چون من جایی ندیدم و نشنیدم به این موضوع اشاره کرده باشه تا دیشب که 1 تا 6 بود حالا امشب تست میکنم 8-|
این ساعت آزاد شبانه و سرویس های نامحدود (با سرعت بالا و قیمت مناسب) اگه برداشته بشه من به همین اینترنت ایرانسل قناعت میکنم فقط واسه ایمیل چک کردن. adsl فقط واسه دانلود داریم :|

دیشب 1:30 تست زدم از حجم کم شد! 256 4 گیگ!!:)

این ISP های ایرانی چرا اینقدر خر تو خره؟!؟!؟!
الان من طرح بعثت 128 مخابرات دارم تو مشهد. فقط میتونم از یک جا وارد سیستمم بشم که اون سایتشم به مفت نمیرزه:
2030.goldnet.com
حتی از سایت ADSL مخابرات مشهد هم نمیتونم لاگین کنم:|:|:|

یکی کمک کنه

حجمتون تموم شده سمت چپ صفحه شمارتو وارد کنین 2 گیگ تمدید کنین میشه 6300

دوستان من پروفايلم روي گيم بود نويزم خيلي زياد بود بطوريكه snr دانلود استريمم روي 6.6 بود زنگ زدم گفتم پروفايلمو از روي گيم بردارن snr شد 10 بجاش سرعت دانلود زياد شد تازه پينگ هم 245 بود شد280 يعني پروفايل گيم پينگ رو 35 تا كم ميكنه بجاش سرعت دانلود رو نصف ميكنه كلي هم نويز واستون به ارمغان مياره8-|(اي اس پي=پارس انلاينه)

چه جوری پروفایلو رو گیم میذاری ؟ باید چیکار کرد ؟ آخه من گفتم پینگو برام کم کنید گفتن دست ما نیست .
ولی حالا خوبه یه چند روزی هست بالاتر از 200 نمیره

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

محدود 4GB
دوستان خیلی دنبال سوکس رایگان میگردم لطفا یکی برام PM کنه

تو این مملکت هیچی رایگان نیست . یکی هم بود که سرعت رو به 1 کیلو بایت در ثانیه میرسوند

دیشب 1:30 تست زدم از حجم کم شد! 256 4 گیگ!!:)

دیشب در همین ساعت دانلود داشتم چیزی هم از ترافیکم کم نشد

jhp390chv5zn8cf8g7rc.jpg

آخرین ویرایش:
با اینهمه تغییرات پررو پررو هی میان میگن ارزون کردیم!
حجم که شده نصف، دانلود آزادش هم که کمتر شده )x

خوب به سلامتی تعرفه های جدید محدود اصلا شبانه نداره :d

Snapshot_2013-02-27_024824.png

تعرفه های محدود جدید گویا کلا شبانه نداره! وکسی که میخواد دانلود کنه باید نامحدود رو بگیره!!

آخرین ویرایش:
خوب به سلامتی تعرفه های جدید محدود اصلا شبانه نداره :d

Snapshot_2013-02-27_024824.png

تعرفه های محدود جدید گویا کلا شبانه نداره! وکسی که میخواد دانلود کنه باید نامحدود رو بگیره!!

دوستان واقعآ اينجوري شده؟ لطفا يكي توضيح بده. چون من مي خواستم بعد از عيد برم مخابرات. اگر شبانه ي رايگان نداشته باشه كه فايده نداره

من الان زنگ زدم مخابرات گفتم تعرفه های جدیدتون شبانه رایگان چرا نداره ؟
یارو گفت داره 1 تا 7 کاملا رایگانه !
اگه اینجوری باشه 1 ساعتم اضافه کردن که !:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or