POPY
کاربر سایت
نکنه فکر کردی الان 1به 1 داری؟
دلت خوشه ها! الان خیلی ها 1 به 20 هستن! مخصوصا مشترکین شاتل و پارس!
اشتباه کردی مسعود 1 به 30 هستش ما که شاش آنلاین داشتیم اینجوری بود 256 سرعت تو تمام ساعات دانلود 5 تا 10 کیلو بود
نکنه فکر کردی الان 1به 1 داری؟
دلت خوشه ها! الان خیلی ها 1 به 20 هستن! مخصوصا مشترکین شاتل و پارس!
دوست عزیز دقت کنید خودش گفته تعرفه های نامجدودش 1 به 8ن !
من این 2تاشو تست کردم :
256 90
512 180
تو ساعات رایگان شب سرعتش چندیه ؟ از این جور محدودیت های دانلود و بن و از این مذخرفات هم داره ؟
تو ساعات رایگان شب سرعتش چندیه ؟ از این جور محدودیت های دانلود و بن و از این مذخرفات هم داره ؟
سرویس نامحدوده ساعت رایگان نداره! همه ساعات تقریبا سرعتش ثابته
تاحالا که بن و محدودیتی نداشته... البته من سرویس محدود با دانلود شبانه آزاد دارم چون سرعتش بالاتره
این دوستمون داره سرویس نامحدود رو میگه! وگرنه محدود همه سرعتها بالای 350 هستن! شبانه هم اگه 5-6 پارت باهم بزنی تا صبح 4 گیگ رو راحت میگیری! مخابرات خبری از بن نیست !
خوب منم همینو میگم . سرویس محدود مثلا 512 سرعت ساعات رایگانش چنده ؟
ساعت رایگان چند ساعته ؟ و چه قدر حدودا میشه دانلود کرد ؟
پینگت رو هم بگو لطفا .
اینمبگو که قطعی داره یا نه ؟
بعدش راسته که میگن ساعات رایگان رو دارن بر میدارن یا داره نیم بها میشه یا نمیدونم رایگان شبانه برای نوع خاصی از قرار داد هاست و .... یا نه ؟
---------------------------------
باید بیام مخابرات
---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------
4 گیگ !!!!! بابا بیخیال !! من اینجا با بدبختی شبی 1 ونیم گیگ میزنم !!!!
هزینه هر گیگ ترافیک رایگانش چنده ؟! شنیدم میخوان رایگان شبانه رو بردارن یا محدود به خطوط خاصی کنن ! خدا کنه اینطوری نشه !

512 با 4گیگ ترافیک ماهیانه ، سرعتش ثابت 380 در روز و شب! ساعت آزادش از 1تا 6صبح حدود 6 گیگ دانلود میده
اون چیزایی هم که میگن ممکنه دانلود شبانه رو بردارن یا چیزای دیگه هنوز مشخص نیست چون یهویی اجرا میکنن بدون اطلاع رسانی قبلی! مثلا ماه قبل سرویس های یک ماهه 8 گیگ ترافیک داشت از این ماه شده 4گیگ قیمتش هم یمقدار بالاتر رفته!
هرگیگ ترافیک اضافه هم 2500 فعلا!
قبلا تو شرکت مخابرات داشتم خونه شاتل. مخابرات خیلی قطعی و نوسان سرعت داشت ظاهرا اینطور که گفتن تجهیزاتشونو بروز کردن قطعی تقریبا از بین رفته الان 10 روزی هست که برای خونه گرفتم خوشبختانه قطعی نداشتم سرعت هم جز یک روز در باقی روزها ثابت بوده
پینگ هم برای من با سرورهای خارجه معمولا زیر 200 هست.
شبی 6 گیگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ما جنبه نداریما :d 6گیگ !! یعنی سررعت روز رو تو شب هم میدن ! بدون اینکه تکون بخوره ! من به 100 تا هم راضیم
من شبی 2 گیگ هم راضیم :d
چطوره که من مخابرات دارم ولی شبانه رایگان نیست؟؟!![]()
ولله من یه مگ 4 گیگ دارم ولی سرعتم معمولا رو 135-150 ثابته512 با 4گیگ ترافیک ماهیانه ، سرعتش ثابت 380 در روز و شب! ساعت آزادش از 1تا 6صبح حدود 6 گیگ دانلود میده
اون چیزایی هم که میگن ممکنه دانلود شبانه رو بردارن یا چیزای دیگه هنوز مشخص نیست چون یهویی اجرا میکنن بدون اطلاع رسانی قبلی! مثلا ماه قبل سرویس های یک ماهه 8 گیگ ترافیک داشت از این ماه شده 4گیگ قیمتش هم یمقدار بالاتر رفته!
هرگیگ ترافیک اضافه هم 2500 فعلا!
قبلا تو شرکت مخابرات داشتم خونه شاتل. مخابرات خیلی قطعی و نوسان سرعت داشت ظاهرا اینطور که گفتن تجهیزاتشونو بروز کردن قطعی تقریبا از بین رفته الان 10 روزی هست که برای خونه گرفتم خوشبختانه قطعی نداشتم سرعت هم جز یک روز در باقی روزها ثابت بوده
پینگ هم برای من با سرورهای خارجه معمولا زیر 200 هست.