بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چقدر طول میکشه اینترنت مخابرات برام راهندازی بشه کیفیت چطوره محدود یا نامحدود
مخابرات همون اول بعد 5-6 ساعت رانژه میکنه ولی نمیتونی کانکت شی ارور یوزر پسورد میده و باید تا روز بعدش صبر کنی
من یک ماه پیش که وصل کردم دقیق روز بعدش وصل شد ولی پسر عموم که صبح ثبت نام کرده بود شب کانکت شده بود دیگه:دی

---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

من که محدود 128 دارم
سرعتش 140 ـه در روز
و شبا هم 12 تا 7 صبح از 12 تا 2.5 حدود 60-120 اینا هست و 2.5 تا 7 ـم 130-140
تا صبح 2.8 گیگ میگیرم

نامحدودو خبر ندارم

دوستان من اینترنت حجمی 1مگ 8 گیگ دارم و دیروز که زمانم تموم شد 1 گیگ دادشتم و وقتی که شارژ کردم ترافیکم شد 8 گیگ یعنی ترافیک 1 ماه قبلم روی این ماهم نیومد بعد زنگ زدم پشتیبانی این قضیه رو بهش گفتم و گفت همه جا اینجوری هست واقعا راست گفته ؟ یا زنگ مثل بقیه بچه ها برم روی مخشون ؟ :d
یا فقط حجم هایی به ترافیکت اضافه میشه که خودت جداگونه خریده باشی ؟

دوستان من اینترنت حجمی 1مگ 8 گیگ دارم و دیروز که زمانم تموم شد 1 گیگ دادشتم و وقتی که شارژ کردم ترافیکم شد 8 گیگ یعنی ترافیک 1 ماه قبلم روی این ماهم نیومد بعد زنگ زدم پشتیبانی این قضیه رو بهش گفتم و گفت همه جا اینجوری هست واقعا راست گفته ؟ یا زنگ مثل بقیه بچه ها برم روی مخشون ؟ :d
یا فقط حجم هایی به ترافیکت اضافه میشه که خودت جداگونه خریده باشی ؟
د:دی خوب اسم ISP ـت چیه؟:دی
ISP ها با هم فرق دارن

دوستان مخابرات مازندران موقع تمدید ماهانه سرویس میشه سرویسهای دیگه هم انتخاب کرد . یعنی من الان 256 دارم مثلا میتونم حتی 2 مگ هم بگیرم جاش از تو همون خرید سرویس . ( 3 ماهه اینجوری شده )
بعدش یه سوالی که دارم اینه من الان 512 بگیرم جای 256 خودشون سرویسم رو برام درست میکنن یا باید بهشون اطلاع بدم ؟

عجب افتضاحی بود دیشب! اصلا کابوس بود! فقط هم سایت های خارجی اینطور بودن و داخلی ها مثل گلوله بالا میومدن! یعنی سایت لود شده بود و منتظر فایرفاکس بودم تا نشونش بده! :دی
اما الان به حالت طبیعی برگشت و برای حفظ روحیات دوستان تست نمیذارم! :دی

Dafuq؟! برا منم V*PN کانکت نمیشه! :| کسی هست بتونه VP*N وصل کنه؟ من پارس آنلاین دارم. سوسک رو امتحان نکردم ولی V*PN وصل نمیشه. :| دیگه پینگو، سرعتو هزینه بالا کنار، اینم اضافه شد. :|

دوستان مخابرات مازندران موقع تمدید ماهانه سرویس میشه سرویسهای دیگه هم انتخاب کرد . یعنی من الان 256 دارم مثلا میتونم حتی 2 مگ هم بگیرم جاش از تو همون خرید سرویس . ( 3 ماهه اینجوری شده )
بعدش یه سوالی که دارم اینه من الان 512 بگیرم جای 256 خودشون سرویسم رو برام درست میکنن یا باید بهشون اطلاع بدم ؟

نه احتیاج به کاری نیست ! در کل سرعت محدود 512 با 256 هچ تفاوتی نداره ;)

ماله من سرعتش از قبل بیشتر شده ! V*pn رو میگم :دی
ولی پینگ زیره 280 نمیاد چرا ؟ :|
سرعتش بیش تر شده؟! :| خوش به حالتون واقعا! :| الان برای من یک لحظه وصل شد ولی دوباره DC شد.
فری جیت هم هستا :-/
بهتر از سوکس :d
نه باو! :دی V*PN ـی که من دارم، حداقل 50-60 میلی سانیه پینگ رو میاره پایین. :>

سرعتش بیش تر شده؟! :| خوش به حالتون واقعا! :| الان برای من یک لحظه وصل شد ولی دوباره DC شد.

نه باو! :دی V*PN ـی که من دارم، حداقل 50-60 میلی سانیه پینگ رو میاره پایین. :>
واسه من 3 ساعته که کار نمیکنه. :(

---------- نوشته در 08:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

همین الان کار کرد. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or