بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینترنت تو افتضاح باشه ببین دیگه بقیه چی میشکن !!! چند بار تا حالا اینو تکرار کردیا :d اصلا واسه چی پارازیت میندازی :d بذار ملت اون تصویر بی نظیر رو ببینن .:d

سرعت دانلود از 400 500 اومده روی 40 50 تا! پینگ رفته روی 300 ! :|
نابود شده کلا! البته دارن پورت هارو میبندن برای همینه.

سرعت دانلود از 400 500 اومده روی 40 50 تا! پینگ رفته روی 300 ! :|
نابود شده کلا! البته دارن پورت هارو میبندن برای همینه.

برای چی دارن پورت ها رو میبندن ؟ کلا این قضیه اتفاق چند رز رو یه توضیحی بده و یه کم خواهشا بیشتر بازش کن مسعود :d ماتشنه اطلاعاتیم :d

برای چی دارن پورت ها رو میبندن ؟ کلا این قضیه اتفاق چند رز رو یه توضیحی بده و یه کم خواهشا بیشتر بازش کن مسعود :d ماتشنه اطلاعاتیم :d

قرار بازار چیز پی ان و سوسک و.. رو ببندن! چون خودشون بقالی زدن و دارن میفروشن! یعنی میخوان کاری کنن که فقط چیز پی ان های اونها کار کنه! و خودشون تنها فروشنده باشن! مثل کاری که با اینترنت کردن و کاری که با خودرو میکنن و....

۲۵۶ نامحدود مخابرات سرعت دانلود بین ۳۰ تا ۴۰
۳ ماه شارژ ۴۷ تومن
کلا تو ایم ۸ سالی که اینترنت دارم محدود بودن رو حس نکردم
اینم یه تست که در خور این اینترنت معمولیه
جالبه سیستم ۲۴ ساعت داره دانلود میکنه بدونه کوچکترین افت پینگ

از اینم بیشتر !
پرت V*pNرو بستن ! حجم محدود رو هم محدود کردن ! (مخابرات دیگه نمیزاره در ما بیشتر از 10 گیگ شارژ کنی ) !
و م کاملا خوشحالم و هیچ مشکلی هم ندارم ! :)

والا من با سرعت 128 فکر کنم در ماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کردم !!! دیروز هم رفتم به 512 ارتقا بدم برای یک نفر توضیح میداد که وای فای چیه و ADSL چیه و کدام مزایاشون بیشتره !!! آخرم گفت : با ADSL میتونی دانلود نامحدود داشته باشی !!! نوبت من هم شد فقط پرسید خط برای کیه و خیلی راحت ارتقا دادم پرسیدم قضیه محدود چیه گفتن زیاد این موضوع و از مردم شنیدن ولی همچین خبری نیست !!!!:دی

من به خطم یه فکس وصل کرده بودم نمیدونسم نویز میده ...
یک خانم متشخص و با شعور به عقلش خطور کرد این موضوع و به من گفت اون بکش بیرون درست میشه و درست شد :دی
نکته کنکوری :فکس وصل نکنید به خطی که نت روش ـه :d

دوستان من ساکن اصفهان بودم و الان اومدم استان البرز منطقه گلشهر.الان میخوام اینترنت بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم
دوستان اگر راهنمایی کنن که از چه شرکتی بگیرم ممنون میشم..سرعت دانلودش 200 کیلولایت باشه و پینگشم مناسب باشه.

قرار بازار چیز پی ان و سوسک و.. رو ببندن! چون خودشون بقالی زدن و دارن میفروشن! یعنی میخوان کاری کنن که فقط چیز پی ان های اونها کار کنه! و خودشون تنها فروشنده باشن! مثل کاری که با اینترنت کردن و کاری که با خودرو میکنن و....
به اشخاص حقيقي كه نميفروشن. فقط حقوقي درسته؟:-/
پارتي مارتي ميشه كاري كرد اخه من شايد بزودي برم اونجا شاغل بشم:d

نت نامحدود یک مگ مازندران! سرعت تقریبا همیشه ثابته ! ولی پینگ زیاد خوب نیست!!

http://www.speedtest.net/result/2532844390.png
2532844390.png

2532848417.png

به اشخاص حقيقي كه نميفروشن. فقط حقوقي درسته؟:-/
پارتي مارتي ميشه كاري كرد اخه من شايد بزودي برم اونجا شاغل بشم:d

اگه منظورت مخابراته دیگه شاغل ماغل حقوقی موقوقی وجود نداره :دی
منبع : خودم دیروز مخابرات راحت :دی پست بالا هم گفتم :دی

نکته مهم که بنده بعد از چند ساعت دسته پنجه نرم کردن متوجه شدم :|
میزان VPI 0 VCI 35
نکته جالب قضیه اینکه اون احمق هایی که با دیپلم کامپوتر نشستن اونجا صرفا دارن پشتیبانی میکنن نمیدونن هنوز این رو که VPI شده 0 و میگن 8 :|
معلوم نیست از سر ـه چهار راه کجا پیدا میکنن اینا رو ... 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or